Horoscop 2017 - Sagetator

Horoscop 2017 - Sagetator

Horoscop 2017 - Sagetator

  • Va fi 2017 anul norocos pentru Sagetator?

    Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul 2017 pentru Sagetatori.

Sagetator (Noiembrie 23-Decembrie 22)

Culoare: Mov
Element: Foc
Planeta: Jupiter
Piatra norocoasa: Topaz
Semn opus: Gemeni
Analog Chinezesc: Sobolan

 

 

 

 

Dragi Sagetatori, in 2017 veti avea parte de multe surprize

Spre deosebire de anii anteriori, viata va va pune la incercare, iar experientele va vor aduce soc si uimire. Cu toate acestea, nu va lasati pacaliti. Obstacolele nu trebuie sa va intunece viziunea unui viitor insorit. Dimpotriva! Elementul vostru este foc, deci faceti tot posibilul sa depasiti obstacolele cu vigoare. Horoscopul incurajeaza increderea in sine: in fiecare zi, atunci cand reusiti sa rezolvati o mica problema, va veti simti ca un vanator antic ce a reusit aprinderea focului cu doua pietre. Iar daca rezolvati o problema mare, circulatia sangelui va fi inundata cu endorfine si veti simti o placere asemenea lui Edison cand a inventat becul. Nu uitati: Un start bun este doar jumatate din lupta!

Pe parcursul lui 2017, simturile voastre vor deveni mai fine. Ca o sita foarte densa ce capteaza particule foarte mici, la fel si atentia voastra va capta semnalele cele mai subtile care vin din imprejurimi. Ati observat pe cineva in trecere care miroase foarte bine? Ati observat dintr-o data in oglinda ca imbracamintea si culorile pe care le purtati va accentueaza stilul si personalitatea? Observati ca starea de spirit din grupul de prieteni este foarte pozitiv? Recunoasteti noi tonuri in piesa voastra preferata? In conformitate cu horoscopul, acestea sunt exact sentimentele pe care le veti experimenta pe tot parcursul anului!

Simturile voastre vor semana cu o retea fina de pixeli, care pot arata in mod credibil si cu acuratete toate informatiile (asa-numitele Full HD).

Sagetatorii cu intentii abuzive vor deveni o prada stralucitoare si greu de atins in 2017. In plus, in cazul in care incepeti sa controlati raul de evenimente din viata voastra, veti descoperi particule mici de aur, asta in cazul in care ati vazut anterior doar nisip.

Cum se descurca Sagetatorii in dragoste, in 2017?

Horoscopul pentru 2017 sfatuieste Sagetatorii sa se concentreze pe ordinea relatiilor si pe dragoste. Prietenii, membrii familiei si viata amoroasa - cu siguranta nu toate relatiile sunt perfecte. Cu toate acestea, chiar si problemele minore sau dezacordurile, nu pot fi uitate cu usurinta. Dar acum, ar fi mai dificil sa va cereti scuze pentru nedreptati cu mici cadouri sau flori. Ati parea putin deplasat. In schimb, alegeti intotdeauna un timp si loc adecvat pentru a incerca sa oferiti sinceritate celor dragi.

Cariera Sagetatorilor in 2017

Sagetatori, acest an aveti cele mai bune conditii pentru a va simti implinit la locul de munca, dar si pentru a avansa. Si totusi, nu este importanta doar cresterea in grad. Cu siguranta stiti ca puteti da ce este mai bun din voi doar daca va face cu adevarat placere acel lucru. Cei care iubesc natura vor suferi, probabil, intr-o fabrica de anvelope. Oamenii care sunt pasionati de tehnologii mobile ar fi disperati intr-o arhiva de carti (cu exceptia cazului in care se desfasoara online), etc. Daca nu sunteti multumiti de ceea ce faceti in acest moment, 2017 este o mare provocare si oportunitate de a cauta fericirea in alta parte. Mai mult ca oricand, puteti fi atras sa lucrati pentru oameni (consiliere, asistenta medicala, servicii sociale etc.) sau chiar intr-o echipa mai mare. Aici va puteti cizela talentul la forma perfecta de diamant..

Citeste si: Dragostea si compatibilitatea astrologica

Horoscop 2016 

BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19

TAUR
Aprilie 20 - Mai 20

GEMENI
Mai 21 - Iunie 21

RAC
Iunie 22 - Iulie 22

LEU
Iulie 23 - August 22

FECIOARA
August 23 - Septembrie 22

BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22

SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21

SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21

CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19

VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18

PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 

 Forum unde comentam cu placere

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII