Horoscop 2017 - Capricorn

Horoscop 2017 - Capricorn

Horoscop 2017 - Capricorn

  • Va fi 2017 anul norocos pentru Capricorn?

    Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul 2017 pentru Capricorni.

Capricorn (Decembrie 23-Ianuarie 19)

Culoare: Maro
Element: Pamant
Planeta: Saturn
Piatra norocoasa: Onyx
Semn opus: Rac
Analog Chinezesc: Bou

 

 

 

In 2017, intrebarile cu privire la munca in echipa si coexistenta cu altii vor fi problema esentiala

In cele din urma insa, veti gasi locusorul in care va veti simti natural. A face parte dintr-un grup ar trebui sa fie placut (si sincer vorbind, mai avantajos), decat pe cont propriu. Oamenii (inclusiv Capricornii), sunt angajati in primul rand deoarece au impresia ca dezvoltarea propriei afaceri este prea riscanta. De asemenea, in dragoste, Capricornii prefera coabitarea intr-un cuplu numai in cazul in care momentele vesele depasesc dezamagirile triste si dezacordurile.

Fie ca cineva important este de partea voastra (sau in rolul superiorului), nu puteti fi cel care subventioneaza intreaga relatie sau care sacrifica cel mai mult pentru ea. Este esential sa va simtiti bine amandoi, impreuna, decat separat. Ambii parteneri trebuie sa beneficieze de pe urma relatiei. Horoscopul nu accentueaza doar profitul economic (desi veti plati cu siguranta facturile pentru gaze, apa si energie electrica mai usor impreuna, in cazul in care partenerul nu face o baie fierbinte de trei ori pe zi).

Persoanele atractive de sex opus va pot pune pe jar cu adevarat in 2017, chiar daca aveti deja un partener stabil. Un corp bine construit, sclipirea in ochi si mirosul senzual al cuiva care va traverseaza calea - va poate dubla ritmul cardiac. Sentimentele vor exploda asemenea unui hidrant deschis la maxim. Este evident ca pentru a va mentine o fata calma si mai presus de orice, o gandire rationala, va fi dificil in astfel de momente, dar, de asemenea, inevitabil. Fie ca aveti 20 sau 50 de ani, puteti fi mandri de inima voastra sincera, care cu siguranta nu este rece.

Cum se descurca Capricornii in dragoste, in 2017?

Nu este scris in piatra sa ramaneti cu aceeasi persoana pe vecie (chiar si in afaceri) - nu este o necesitate, care duce automat la fericire. Asa ca, 2017 devine un indicator ce va indreapta spre implinire reala. Daca aveti impresia ca vocea inimii va directioneaza pe alt drum, atunci ar trebui sa mergeti mai departe. Surpriza va poate astepta la cativa pasi distanta!

Cariera Capricornilor in 2017

Horoscopul pentru 2017 promite un succes considerabil la locul de munca pentru Capricorni. Daca ati fost stresati in ultimii ani, rezultatul ar putea fi unul nu foarte satisfacator pe moment, insa in urmatoarele luni norocul vi se va schimba. Orice persoana care nu crede in sine suficient de mult, nu ii poate convinge pe altii - sa nu mai vorbim de faptul ca nu poate fi capabil sa lucreze 100% profesional (cum ar fi un chirurg cu mainile ce-i tremura). Inspiratia poate "cadea" de oriunde. Fiti atenti la tot ce este in jur si incercati sa va dedicati muncii putin mai mult, iar rezultatele nu vor conteni sa apara.

Citeste si: Dragostea si compatibilitatea astrologica

 

Horoscop 2016 

BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19

TAUR
Aprilie 20 - Mai 20

GEMENI
Mai 21 - Iunie 21

RAC
Iunie 22 - Iulie 22

LEU
Iulie 23 - August 22

FECIOARA
August 23 - Septembrie 22

BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22

SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21

SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21

CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19

VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18

PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 

 Forum unde comentam cu placere

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII