„Binkini” – inventia care promite un fund de invidiat

„Binkini” – inventia care promite un fund de invidiat

„Binkini” – inventia care promite un fund de invidiat

  • In ultima vreme apar pe piata din ce in ce mai multe produse care tind sa inlocuiasca controversatele operatii estetice sau implanturi, pe care multe supereve si le doresc, dar care, din diverse motive, raman inaccesibile. Mai putin dureroase, mai putin periculoase si, evident, mult mai ieftine, inventiile menite sa ne faca sa aratam mai tinere sunt, pe zi ce trece, tot mai numeroase.

In ultima vreme apar pe piata din ce in ce mai multe produse care tind sa inlocuiasca controversatele operatii estetice sau implanturi, pe care multe supereve si le doresc, dar care, din diverse motive, raman inaccesibile. Mai putin dureroase, mai putin periculoase si, evident, mult mai ieftine, inventiile menite sa ne faca sa aratam mai tinere sunt, pe zi ce trece, tot mai numeroase.
 
Cea mai recenta este o piesa de imbracaminte (desi, e cam bizar sa o numim astfel) care se pare ca face minuni pentru superevele complexate din cauza feselor lasate sau prea mici. Botezat simplu si sugestiv, Binkini, obiectul minune are rolul de a da fermitate feselor si de a va face sa va simtiti mult mai sexy in propria piele. Nu stim daca rezultatele sunt atat de miraculoase incat sa va faca sa concurati cu rotunjimile lui Jennifer Lopez sau ale lui Beyonce, dar un lucru e cert – functioneaza! Cel putin asa garanteaza inventatoarea Binkinilor, Dr. Karin Hart, medic psiholog american, care, dupa ce a pierdut foarte mult in greutate, a trecut printr-o adevarata drama feminina din cauza feselor lasate care nu mai erau la fel de sexy. Ea a marturisit ca ideea i-a venit dupa ce a constat ca pe piata nu exista niciun produs care sa ajusteze cat de putin forma feselor.

Gandindu-se ca asa cum sanii arata mai sexy intr-un sutien bine croit si fesele ar arata mai sexy daca li s-ar facce un mic lifting, Karin a pornit in cautarea obiectului minune. Dupa incercari disperate de a gasi un echivalent fesier al sutienelor push-up, Karin s-a gandit ca singura solutie care ii ramane este sa inventeze singura ceva care sa o ajute sa isi recapete, macar in aparenta, formele. Dupa mai multe incercari esuate, ideea salvatoare s-a materializat in doua benzi elastice trecute pe sub fese si prinse de o alta banda, din jurul taliei. Fesele sunt astfel „ridicate”, dand fermitate posteriorului. Karin garanteaza ca trucul functioneaza perfect si ca, purtat pe sub haine, Binkini creeaza aparenta unui fund mult mai sexy.

Rezultatul incantator i-a dat noi idei lui Karin care, mai nou, a inventat si un echivalent masculin, botezat la fel de sugestiv: Mankini. De asemenea, Karin si-a perfectionat inventia, croind cateva exemplare deosebite care pot fi purtate chiar si sub costumul de baie sau care pot fi transformate in accesorii inedite daca sunt folosite pe post de curele.

Avand in vedere ca pretul unei „perechi” nu depaseste 25 de euro, probabil ca in curand barbatii vor fi ametiti de formele care vor defila pe strada in senzonul estival. Trecand peste eventualele situatii amuzante in care Binkini ar putea provoca mici accidente in momentele cele mai pasionale, ne intrebam daca nu cumva cresterea stimei de sine pe care mizeaza inventatoarea odata cu purtarea lor ar putea fi foarte usor doborata de o depresie fulger in cazul in care dimineata, in graba, am uita sa de inarmam cu obiectul magic. Asta dupa ce cu o zi inainte am atras toate privirile cu rotunjimile datorate Binkinilor. Pentru Karin nu ar fi probabil cine stie ce, avand in vedere ca este psiholog de profesie, dar cu noi, celelalte, cum ramane?

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII