Beneficiile mierii de albine in pierderea greutatii

Beneficiile mierii

Beneficiile mierii

  • Beneficiile mierii de albine pot fi de asemenea observate in programul dumneavoastra de pierdere in greutate. Daca incercati sa pierdeti in greutate, mierea poate fi de mare ajutor. Dar inainte de a trece la beneficiile acesteia, va trebui sa discutam despre cateva griji pe care oamenii le au.

Beneficiile mierii de albine pot fi de asemenea observate in programul dumneavoastra de pierdere in greutate. Daca incercati sa pierdeti in greutate, mierea poate fi de mare ajutor. Dar inainte de a trece la beneficiile acesteia, va trebui sa discutam despre cateva griji pe care oamenii le au.

Multi oameni se intreaba: Nu este mierea un tip de zahar? Nu-i asa ca adauga in greutate? Nu vor anula caloriile din miere eforturile dvs. de pierdere in greutate?

Aveti dreptate - mierea contine zahar. Dar, spre deosebire de zaharul rafinat, mierea contine vitamine si minerale de asemenea. in mod normal, pentru a digera zaharul, vitaminele si mineralele stocate in organism sunt utilizate, ceea ce face corpul lipsit de aceste substante nutritive. Aceste substante nutritive sunt esentiale pentru a dizolva grasimi si colesterol. Astfel, atunci cand mananci prea mult zahar, ai tendinta de a creste in greutate, nu doar din cauza caloriilor, dar din cauza lipsei de vitamine si minerale. Dimpotriva, mierea fiind o buna sursa de nutrienti ajuta la reducerea greutatii.

Miere si apa calda: in mod normal, grasimea ramâne ca o resursa ne-folosita in corpul dumneavoastra, adaugand in masa si greutate. Se pare ca mierea mobilizeaza grasimea. Când aceasta grasime este arsa pentru a furniza energie pentru activitatile de zi cu zi, veti vedea o scadere progresiva in greutate .Este indicat sa beti mierea de albine (aproximativ o lingura pe zi), cu o cantitate egala de apa calda.

Miere si suc de lamaie: Mierea poate ajuta, de asemenea, la pierderea in greutate, atunci când este consumata cu apa calda si suc de lamaie. Multi oameni consuma mierea in aceasta formula, la prima ora a diminetii pentru a reduce din  greutate.

Miere si scortisoara: O alta reteta utila poate fi: scortisoara pudra cu miere si apa calda. Luati o lingura de pudra de  scortisoara, o lingura de miere si o cana de apa calda, se amesteca ingredientele in mod corespunzator si se bea  pe stomacul gol. Nu este clar modul in care acest amestec ajuta la pierderea in greutate, cu toate acestea, multi oameni sustin ca au obtinut beneficii de la consumul sau regulat.

Mierea imbunatateste digestia si ajuta astfel la pierderea in greutate. Prin urmare, mierea este consumata dupa cina in special dupa supra-alimentare.

Multi oameni nu mai mananca alimente pentru a da jos kilograme. Feriti-va de astfel de practici. Daca nu mâncati alimente suficiente (care implica calorii, vitamine, minerale, fibre), sistemul imunitar va deveni slab. Programul dvs. de pierdere in greutate ar trebui sa se concentreze pe reducerea aportului de calorii si nu pe oprirea aportului de calorii. Mai mult, ar trebui sa creasca, consumul zilnic de calorii prin exercitii fizice regulate.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. paul
    paultrimis la 10/5/2010

    Interesant, de unde cumpar cartea?

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII