Ultimul trend la Hollywood – tratamente anti-imbatranire „nedetectabile”

Ultimul trend la Hollywood – tratamente anti-imbatranire „nedetectabile”

Ultimul trend la Hollywood – tratamente anti-imbatranire „nedetectabile”

  • Ne place sau nu, varsta isi lasa la un moment dat amprentele pe chipul si pe trupul fiecarei supereve. Starletele de la Hollywood par totusi sa se obisnuiasca greu cu acest adevar, cheltuind sume exorbitante pe tratamente care sa le pastreze imaginea nealterata de trecerea timpului.

Ne place sau nu, varsta isi lasa la un moment dat amprentele pe chipul si pe trupul fiecarei supereve. Starletele de la Hollywood par totusi sa se obisnuiasca greu cu acest adevar, cheltuind sume exorbitante pe tratamente care sa le pastreze imaginea nealterata de trecerea timpului. De la implanturi cu silicon la botox, de la operatii estetice la tratamente mai mult sau mai putin naturiste, Hollywoodul pare sa fi incercat aproape totul in materie de metode anti-imbatranire.

Ajunsa intr-un punct in care nimic nu pare sa mai revolutioneze piata, industria cosmetica a lansat o noua provocare starletelor – tratamente subtile care sa creeze aparenta de naturalete, astfel incat divele sa se poata lauda cu o frumusete aparent „naturala”. Prin urmare, daca nu se poate inventa ceva nou, atunci stilistii, chirurgii si esteticienii intra in competitie pentru retusuri care sa se observe cat mai putin. Ideea a aparut mai ales dupa ravagiile pe care le-a facut utilizarea botoxului. Multe staruri au declarat deschis ca au renuntat la injectiile cu botox din cauza aspectului artificial pe care il avea chipul lor, „paralizat” de substanta minune, care oprea in loc timpul.

Daca tratamentele anti-imbatranire discrete sunt o adevarata incantare pentru vedete, pentru presa de scandal ele reprezinta mai mult decat o simpla provocare. Comentariile pe seama operatiilor esteticie, a implanturilor mai mult sau mai putin reusite pe care si le faceau unele dive au disparut in umbra unei intrebari care emana nesiguranta: „Cine si ce anume si-a mai facut impotriva imbatranirii?”

Staruri cum sunt Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker, trecute de ceva timp de 35 de ani, par sa nu simta deloc trecerea timpului. La fel se intampla si cu Angelina Jolie, Jennifer Lopez sau Victoria Beckham, care nu par prea afectate de inaintarea in varsta, in ciuda faptului ca au o viata de familie intensa, precum si o viata mondena destul de obositoare. Specialistii interogati de ziaristi sustin ca aparentele insala si ca, de fapt, vedetele apeleaza la diverse tratamente anti-imbatranire de ultima generatie pentru a se mentine in forma.

Gwyneth Paltrow, spre exemplu, se pare ca si-a „lucrat” putin pometii si si-a intins pielea de pe gat pentru a indeparta ridurile. Nici inocenta Jennifer Aniston nu pare sa fie 100 % naturala. Desi a infirmat zvonul ca ar fi apelat la botox pentru a-si mentinte chipul luminos, se pare ca vedeta din Friends ar fi suferito serie de tratamente chirugicale si nechirugicale, printre care si o rinoplastie, pentru a-si micsora nasul. Sarah Jessica Parker este o alta vedeta asupra careia planeaza suspiciunile. Desi actrita sustine ca este in forma datorita stilului de viata pe care il duce, gurile rele spun ca forma incantatoare se datoreaza si injectiilor cu botox la care diva apeleaza pentru a indeparta ridurile de pe frunte si din jurul ochilor. Victoria Beckham pare sa se numere printre vedetele care au apelat la cele mai multe tratamente nechirurgicale, daca ar fi sa comparam imaginea ei actuala cu cea pe care o avea pe cand facea parte din trupa Spice Girls. Se pare ca starleta a apelat la numeroase tratamente cu laser, pentru a-si mentine tenul in forma, desi nu a confirmat niciodata acest lucru.

Asadar noua obsesie a starurilor pare sa fie ascunderea urmelor lasate de operatiile estetice prin tratamente noi, greu de detectat, care dau un aspect natural chipului. Exista desigur si staruri ale caror shimbari datorate chirurgiei estetice sunt evidente si care nu dau deloc batai de cap ziaristilor mondeni care nu ezita sa le taxeze de fiecare data pentru micile sau marile esecuri estetice carora s-au supus voluntar. De ceva vreme insa, chiar si acestea incearca cu disperare sa ascunda efectele bisturiului sau ale botoxului sub straturi groase de machiaj, preferand sa arate putin mai „batrane” decat sa se stie cate operatii si-au facut.

Tendinta starurilor de a ascunde faptul ca apeleaza la diverse tratamente pentru a se mentine in forma a devenit, se pare, un impuls extraordinar pentru creatorii de produse cosmetice. Aparent toata lumea este multumita – divele par mereu tinere, fara sa fie nevoite sa recunoasca ce trucuri folosesc, producatorii de cosmetice prospera, iar barfele starnite de ziaristi pe seama subiectului devin parca mai interesante atunci cand confirmarea se lasa asteptata. Suntem curiosi cat va dura acest fenomen si ce alta inventie revolutionara pentru mentinerea tineretii fara batranete ii va pune capat.

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII