Julia Roberts si secretele frumusetii ei

Julia Roberts

Julia Roberts

  • Pretty Woman, Notting Hill, Erin Brockivich, Valentine s Day& filmele, la fel ca si anii, au venit si au trecut, dar Julia Roberts pare sa ramana neschimbata. Acelasi zambet larg, aceeasi privire plina de emotie, ca la 20 de ani, desi a depasit de ceva timp 40. Care sunt secretele pe care Julia le pune in aplicare pentru a-si pastra nealterata frumusetea?

Pretty Woman, Notting Hill, Erin Brockivich, Valentine s Day& filmele, la fel ca si anii, au venit si au trecut, dar Julia Roberts pare sa ramana neschimbata. Acelasi zambet larg, aceeasi privire plina de emotie, ca la 20 de ani, desi a depasit de ceva timp 40. Care sunt secretele pe care Julia le pune in aplicare pentru a-si pastra nealterata frumusetea?

Machiaj natural

Ten luminos, buze naturale, voluptoase, ochi creionati discret& Machiajul minimalist pare sa fie alegerea preferata a Juliei Roberts, cel putin in ultimele sale aparitii publice. Intrebata fiind care sunt secretele frumusetii sale, actrita a marturisit ca, de fapt, totul e foarte simplu  isi mentine un ten curat, foloseste fond de ten Teint Miracle de la Lancome, firma a carei imagine este. Ochii sunt pusi in evidenta de rimel si de o linie discreta de fard. Un detaliu important il constituie, in viziunea divei, sprancenele, pentru ca ele pot schimba esential infatisarea. 

 Daca vreti sa imprumutati machiajul pe care vedeta l-a avut la premiera ultimului sau film, Eat Pray Love, urmatii pasii de mai jos:

- Aplicati o baza de crema hidratanta.
- Aplicati fond de ten Teint Miracle, de la Lancome.
- Aplicati putina pudra pentru a va lumina fata  folositi La Rose Deco, de la Lancome; pentru un rezultat reusit, aplicati nuanta mai deschisa pe toata fata si pe cea mai roz pe pometi.
- Pentru machiajul ochilor folositi Ombre magnetique, nuanta Cherry Cherie. Aplicati fardul pe marginea pleoapelor, apoi intindeti-l pe suprafata lor si estompati usor nuanta cu un tampon demachiant.
-Pentru buze folositi doar gloss  Juicy Tube, roz deschis, de la Lancome.
-Nu uitati de sprancene! Accentuati-le cu un creion special, intr-o nuanta apropiata de cea naturala.

Forma de invidiat

Mamica a trei copii, dintre care doi gemeni, Julia are o forma fizica de invidiat. Secretul sau consta, in primul rand, intr-un meniu echilibrat si intr-un stil de viata sanatos. Actrita este adepta a produselor bio si declara ca, desi nu se abtine de la nimic, incearca sa manance cu moderatie. Alimentele sale preferate sunt biscuitii si terciul, iar bautura preferata este Scorpino (un amestec de votca, frisca, lichior de portocale si gheata). Daca nu are o dieta stricta, in schimb actrita isi permite sa cheltuie destui bani pentru a se mentine in forma, avand un antrenor personal care se ocupa de antenamentele sale regulate de pilates, jogging sau yoga.

Un par splendid

Bucle rebele in Pretty Woman, coafura impecabila cu reflexe superbe de castaniu in Erin Brockovich, bucle perfecte la premiera ultimului film... Indiferent de imprejurare, parul Juliei Roberts arata perfect, emanand naturalelte si prospetime. In ce consta secretul? Julia este un fan al produselor cosmetice ecologice Lush ( All Natural All Fresh ), mai ales al samponului Shampooing Solide Brillantissime, cu extracte de uleiuri esentiale de elemi si ylang-ylang care dau stralucire parului tern si regleaza secretia de sebum. Un alt truc este acela ca Julia nu isi spala foarte des parul, pentru a nu-l deteriora. Actrita a marturisit ca nu se spala pe cap timp de doua saptamani dupa ce merge la coafor. 

Ten impecabil

La 42 de ani, actrita are un ten pe care timpul nu si-a pus inca amprenta. Care sunt secretele ei pentru a-l proteja? Dupa o demachiere riguroasa, aplica in fiecare dimineata si in fiecare seara o crema speciala de contur in jurul ochilor, o crema hidratanta antirid pe fata si pe gat si mai ales o crema de protectie solara (toate produsele sunt create de Lancome). Julia foloseste si un tratament facut in casa. Pentru a avea maini si picioare frumoase, foloseste ulei de masline. Cuticulele pot fi astfel indepartate mai usor, iar pielea ramane catifelata.


Garderoba stilata

Daca atunci cand iese in oras, Julia prefera stilul sport, pe covorul rosu, actrita adopta un stil glamour a carui nota definitorie este eleganta. La premiera din New York a filmului Eat Pray Love a purtat un blazer ecologic creat de pretena sa, Stella McCartney, pantaloni scurti creati de Diane Von Furstenberg si sandale purtand semnatura lui Roger Vivier. Pentru celelalte doua premiere, de la Roma si Paris, Julia a ales doua rochii semnate Dolce & Gabbana, respectiv Lanvin.

Va recomandam sa mai cititi si:

Suflet fericit
Mariah Carey este insarcinata
Anii Andreelor - Zana cu zambet dulce din ecran
De Craciun stam intotdeauna acasa
Christina Aguilera: Sunt iubita si iubitul este al meu
Jennifer Aniston: Râsul este cea mai bună cale de vindecare
Salma Hayek: Barbatii sunt atat de slabi ...!
Angelina Jolie: Sa nu-i spuneti lui Brad&
Andreea Raicu - Profa de engleză
10 lucruri pe care nu le stiati despre George Clooney
Sinead O Connor  gloria trecatoare a unui star
Jennifer Aniston si misterul  somniferului lichid
Pond s - secretul tineretii lui Kylie
Cele mai ciudate cupluri de staruri
Angelina versus Posh
Casa lui Marilyn Monroe  o afacere imobiliara de milioane
Daramarea unui mit  Kylie Minogue si moartea stilului
Scarlett Johansson si Ryan Reynolds prefera casele  eco

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII