Cu ce ne acoperim capul in aceasta iarna?

Cu ce ne acoperim capul in aceasta iarna?

Cu ce ne acoperim capul in aceasta iarna?

  • Schimbarea modei in functie de anotimp este uneori mai mult decat un capriciu al designerilor. Necesitatea adaptarii garderobei la temperatura de afara impune adesea anumite directii in tendintele sezonului rece. In acest an, meteorologii avertizeaza ca iarna care se apropie va fi  cea mai geroasa din ultimii 30 de ani.

Schimbarea modei in functie de anotimp este uneori mai mult decat un capriciu al designerilor. Necesitatea adaptarii garderobei la temperatura de afara impune adesea anumite directii in tendintele sezonului rece. In acest an, meteorologii avertizeaza ca iarna care se apropie va fi  cea mai geroasa din ultimii 30 de ani. Este, probabil, si motivul pentru care unii creatori au decis sa acorde o atentie speciala  elementelor vestimentare specifice sezonului rece cum ar fi accesoriile pentru acoperirea capului.

In ton cu tendintele toamnei, pe primul loc in topul acestor accesorii este caciula tricotata. Asortata cu mantoul sau cu puloverul purtat pe sub el, caciula tricotata este una dintre vedetele sezonului rece. Modelele preferate de designeri sunt cele simple, cu bata lata intoarsa, in nuante monocromatice care variaza de la alb, la bej sau negru.

Pentru o alura romantica, optati pentru basca tip Gavroche, asortata cu pulovere cu gulere XXL sau cu sacouri in carouri si cu esarfe in nuante asemanatoare. Colectia Dior exceleaza in romantism din acest punct de vedere. O alta combinatie, la fel de romantica, propusa tot de casa Dior este aceea a mantourilor cu revere largi cu palarii inspirate din tiparul jobenului. Daca sunteti suficient de indraznete sa le purtati, incercati sa le asortati cu bluze cu guler bogat, din materiale vaporoase. Efectul romantic este garantat.

Palariile texane sunt si ele, se pare, o forma indrazneata de a infrunta gerurile care se anunta. Mai ales atunci cand vreti sa adoptati un look foarte sic. Colectia toamna-iarna propusa de Moschino ofera cateva variante interesante de asortare a tinutelor cu o astfel de palarie, desi, este greu de crezut ca la temperaturile care se anunta va fi o alternativa viabila la caciulitele tricotate.

Indiferent de stilul pe care il adoptati de obicei, nu uitati ca iarna se apropie cu pasi repezi si procurati-va din timp mai multe astfel de accesorii la moda, dar si foarte utile pentru a evita frigul si neplacerile cauzate de acesta.

Mai cititi:

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Moda la zi

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII