„Snap-on smile” – dantura perfecta, zambet ideal

Snap-on smile

Snap-on smile

  • Fiecare dintre noi isi doareste o dantura perfecta. Putini sunt cei care o au. Si asta pentru ca natura nu ne inzestreaza intotdeauna cu ceea ce ne dorim. Exista, desigur, numeroase inventii care vin sa imbunatateasca opera naturii, insa nu intotdeauna efectele sunt garantate. O noua tentativa a specialistilor in domeniu pare sa revolutioneze piata.

Fiecare dintre noi isi doareste o dantura perfecta. Putini sunt cei care o au. Si asta pentru ca natura nu ne inzestreaza intotdeauna cu ceea ce ne dorim. Exista, desigur, numeroase inventii care vin sa imbunatateasca opera naturii, insa nu intotdeauna efectele sunt garantate. O noua tentativa a specialistilor in domeniu pare sa revolutioneze piata.

„Snap-on smile” pare sa fie una dintre descoperirile revolutionare ale stomatologiei estetice. Dintii strambi, plombati inestetic sau ingalbeniti dispar ca prin minune si asta fara sa fie nevoie de implanturi foarte scumpe sau de tratamente costisitoare de albire a danturii. Totul pare foarte simplu cu noua proteza estetica „Snap-on smile”, care se monteaza pur si simplu peste dantura naturala, putand fi oricand indepartata. Ideea in sine este oarecum asemanatoare cu cea a unghiilor false. Efectul poate fi pus sub semnul indoielii si ne duce cu gandul la costumele de Halloween ale copiilor, care includ si astfel de „proteze” dentare ce au rolul de a-i speria pe ceilalti.

Pretul este asemanator altor inventii in domeniu, proteza costa in jur de 1000 de euro si pare sa garanteze, conform promisiunilor producatorilor, un zambet perfect. Materialul din care este confectionata seamana foarte mult cu plasticul, insa producatorii sustin ca este vorba despre o formula ultrasecreta, foarte apropiata de smaltul dentar.

Proteza se face la comanda, in functie de preferintele clientului, legate de stralucire, de nuanta, de forma dintilor falsi. De asemenea, producatorii garanteaza ca proteza poate fi purtata non-stop, inclusiv in timpul meselor, nefiind afectata in niciun fel de alimente. E greu de crezut insa ca nu se poate deteriora mai repede. Persoanele care au testat-o deja, sustin ca le este destul de greu sa se obisnuiasca sa o poarte in timpul mesei, chiar daca este foarte fina. Totusi, cei care au testat-o afirma ca este ideala pentru ocazii deosebite cum ar fi nunta, mai ales daca va doriti niste fotografii reusite, cu un zambet de invidiat.

Unul dintre avantajele majore ale inventiei este, cu siguranta, faptul ca este usor de manipulat si ca nu implica un proces dureros de montare. Se stie ca vizitele la dentist nu reprezinta pentru nimeni o placere. Daca sunteti dispuse sau nu sa o testati, ramane la latitudinea si la bugetul  fiecareia.

Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>

Recomandare

Cititi si Sanatatea Femeii de la Desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII