Sarbatori de iarna in... dantela

Sarbatori de iarna in... dantela

Sarbatori de iarna in... dantela

  • Nu mai este niciun secret faptul ca dantela a devenit unul dintre materialele preferate ale designerilor pentru colectiile acestui sezon, chiar daca pare ceva neobisnuit. In plus, colectiile primaverii 2011 sunt si ele pline de dantela. Majoritatea starurilor s-au inspirat deja din ele in aparitiile recente pe covorul rosu.

Nu mai este niciun secret faptul ca dantela a devenit unul dintre materialele preferate ale designerilor pentru colectiile acestui sezon, chiar daca pare ceva neobisnuit. In plus, colectiile primaverii 2011 sunt si ele pline de dantela. Majoritatea starurilor s-au inspirat deja din ele in aparitiile recente pe covorul rosu. Iata, prin urmare, o solutie ideala pentru superevele care nu s-au decis inca asupra tinutelor pentru diferitele petreceri de sarbatori.
 
Fie ca este vorba despre o bluza in stil retro, despre o rochie clasica sau despre o rochita ultra sexy, dantela este o alegere perfecta pentru acest sfarsit de an, in care cu siguranta va doriti sa fiti feminina si stralucitoare.

Iata cateva sugestii, inspirate din tinutele vedetelor, care s-ar putea sa va ajute daca va este inca greu sa va decideti asupra unei optiuni anume:

Rochie de dantela mini

Va asumati un risc destul de mare purtand-o, insa daca efectele sunt studiate atent, merita sa incercati. Kristen Stewart a combinat practic doua tendinte foarte actuale ale podiumului – dantela si croiala asimetrica. Coafura usor rebela ii pune umerii in valoare. Atentie insa! Daca nu aveti o talie corespunzatoare, tinuta poate deveni foarte usor vulgara. In schimb, daca sunteti mignone si bine proportionate, o rochie scurta din dantela ar trebui sa va vina perfect.

Daca rochia nu este doar din dantela, atunci acordati o atentie speciala combinatiilor cu diverse acesorii. Sau, mai bine spus, renuntati la ele. O rochie cum este cea purtata de Blake Lively isi este suficienta siesi.

Rochie de dantela lunga

Rochiile lungi, din dantela, pot deveni o adevarata arma a seductiei, daca sunt purtate in mod adecvat. In general, accesoriile nu prea isi au locul, mai ales daca este vorba despr eo dantela cu model bogat. Machiajul este suficient, pentru a completa eleganta tinutei.

Dantela retro

Bluzele retro, cu funde si volane, merg foarte bine combinate cu fuste lungi, cu aceeasi nuanta retro si cu pantofi cu toc. Pentru a da un aer contemporan intregii tinute, optati pentru o cofura nonconformista si pentru machiaj nud, asa cum face Alexa Chung. Spiritul retro poate fi completat si de fuste relativ lungi, din dantela, asortate cu centuri din piele lacuita.

Culori

Se poarta mai ales rochiile din dantela neagra, datorita efectelor optice pe care aceasta le genereaza in combinatie cu nuanta pielii. Nu este insa o regula. Dantela alba, bej, rosie sau de alta culoare poate sa va vina la fel de bine.

Atentie insa la felul in care asortati tinuta cu accesoriile! O rochie de dantela rosie, spre exemplu, nu se potriveste deloc cu o poseta neagra... De asemenea, tineti cont si de evenimentul la care mergeti. O rochie din dantela alba, purtata la o nunta la care nu sunteti mireasa, e cea mai prosta alegere...

E posibil ca din diverse motive sa refuzati intr-o prima faza ideea de a incerca dantela in luna decembrie. Mizati insa putin pe faptul ca pana nu incerci nu ai de unde sa stii cum e cu adevarat... Va veti convinge ca merita.

Mai cititi:

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Moda la zi

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII