Sfaturi rapide pentru lifting facial

Sfaturi rapide pentru lifting facial

Sfaturi rapide pentru lifting facial

  • Doriti o experienta cu adevarat revitalizanta ca sa va incepeti seara in oras? Un lifting facial face multe lucruri minunate pentru a improspata si intineri pielea  deci procurati-va niste produse grozave si pregatiti-va sa va revolutionati pielea obosita!

Doriti o experienta cu adevarat revitalizanta ca sa va incepeti seara in oras? Un lifting facial face multe lucruri minunate pentru a improspata si intineri pielea  deci procurati-va niste produse grozave si pregatiti-va sa va revolutionati pielea obosita!

Rutinele de intretinere

Rutina obisnuita de curatare a fetei, urmata de doua ori pe zi (dimineata si seara), include splalarea, apoi tonifierea (folositi un astringent sau un tonic pentru a mentine echilibrul pH-ului), apoi in final hidratarea. Rutina saptamanala este un proces imbunatatit, ce contine pasii: abur (umpleti chiuveta sau un alt vas cu apa fierbinte, puneti un proposop pe cap si stati deasupra chiuvetei si relaxati-va timp de aproximativ 10 minute), curatarea profunda (exfoliere sau folosirea unei creme puternice de curatare), aplicarea unei masti, tonifierea si in final hidratarea (aplicati crema hidratanta numai pe zonele uscate sau stranse ale fetei).

Produsele necesare

Produsele care sunt deosebit de importante sunt: un face scrub (crema exfolianta), toner (tonifiant) sau astringent si o masca pe baza de argila.

Cum se procedeaza

Adunati-va prietenele in jurul vasului cu aburi si treceti la treaba  veti descoperi ca tratamentul cu aburi este un mod grozav de relaxare dupa o zi stresanta. Apoi folositi crema exfolianta pentru a exfolia si a indeparta complet si cu delicatete pielea moarta, sau pur si simplu pentru a va curata in profunzime fata cu o crema.

Clatiti fata si treceti la pasul urmator: aplicati un strat generos de masca de argila pe fata, acordand atentie zonei T (frunte, nas si barbie) precum si altor zone cu probleme. Mastile cu argila sunt o adevarata salvare in noaptea de dinaintea unui eveniment important, a unei intalniri sau a unei ocazii speciale  este minunat la acest tratament faptul ca masca va absorbi grasimile din piele si va transforma fata intr-o versiune frumoasa neteda si catifelata a ceea ce a fost candva!

Nu trebuie acum sa va mai faceti griji pentru petele rosii sau grase timp de cateva zile dupa aplicarea mastii. In final, puteti folosi un toner sau o lotiune astringenta, urmate de o crema hidratanta; ambele trebuie aplicate pe fata si gat prin miscari circulare ale degetelor mijlociu si inelar. Pe masura ce aplicati aceasta rutina in mod regulat, pielea va deveni perfecta, radioasa!

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII