Sfaturi pentru superevele cu bust generos

Sfaturi pentru superevele cu bust generos

Sfaturi pentru superevele cu bust generos

  • Se pare ca este o lege a firii ca atunci cand natura ne-a dotat cu ceva sa ne facem prea multe probleme si sa ne dorim exact opusul. Numai asa se explica de ce femeile cu parul drept si-l onduleaza, de ce blondele se fac brunete si invers sau de ce superevele cu sanii mici isi pun silicoane...

Se pare ca este o lege a firii ca atunci cand natura ne-a dotat cu ceva sa ne facem prea multe probleme si sa ne dorim exact opusul. Numai asa se explica de ce femeile cu parul drept si-l onduleaza, de ce blondele se fac brunete si invers sau de ce superevele cu sanii mici isi pun silicoane, in timp ce acelea care nu au nevoie de silicon isi fac operatii de micsorare a sanilor.

E drept ca formele generoase creeaza de multe ori probleme, insa tot ceea ce trebuie sa faceti daca va numarati printre femeile care nu au nevoie de implanturi este sa stiti cum sa va puneti in valoare formele.

Prima regula pentru superevele cu bust generos: in niciun caz nu incercati sa il ascundeti! Nu veti reusi si, in plus, trebuie sa constientizati ca, de fapt, aveti un mare atu. Nu trebuie decat sa va imbracati cat se poate de natural si de lejer, evitand vulgaritatea.

Cele care ne invata lectia seductiei sunt, in primul rand, starurile care stiu sa isi asume aceasta trasatura a corpului lor.

Sophia Loren este inca una dintre cele mai seducatoare staruri ale cinematografiei italiene, in ciuda varstei inaintate pe care o are. Avand o alura mediteraneana, actrita nu ezita sa isi afiseze bustul intr-unul din ultimele calendare Pirelli, renumite pentru fotografiile seducatoare.

Sophie Marceau face si ea parte din categoria superevelor voluptoase. Sanii ei mari si perfecti, pe care nu a ezitat sa si-i arate in fata camerelor, au facut-o celebra.

Drew Barrymore nu este genul care sa isi afiseze bustul, fiind adepta a stilului sport. Insa, atunci cand vine vorba de covorul rosu, actrita nu ezita sa profite de atuuurile fizice.

Scarlett Johansson isi asuma cu naturalete bustul generos si soldurile voluptoase, sfidand orice privire prin adoptarea unui stil glamour, specific Hollywoodului anilor  40. Nu e de mirare ca a devenit imaginea ultimelor campanii ale casei Louis Vuitton.

Cum ne imbracam?

Tesaturile potrivite  Optati mai ales pentru materiale pretioase, usoare, luminoase si fluide. Tot secretul consta in finete: jerse, bumbac usor, flanel, casmir  acestea sunt optiunile de baza. Alegeti materiale care se muleaza pe corp in mod natural. Evitati totusi hainele prea stramte pentru ca riscati sa deveniti vulgare.

Culorile adecvate  Mizati in general pe culorile sumbre care va subtiaza talia, fara a estopma voluptatea sanilor. Alegeti una dintre urmatoarele variante cromatice:

Neutra  gri si maro deschis
Pretioasa  grena si verde inchis
Negru fals  violet profund, bleumarin, antracit

Puteti purta, desigur, si imprimeuri, insa evitati culorile stridente.

Depinde de fiecare supereva in ce fel vrea sa isi asume aceasta trasatura fizica. Unele vor vrea, in mod cert, sa profite de acest atu, altele vor simti nevoia sa il atenueze. Totul depinde de personalitate si de perspectiva pe care o are fiecare asupra lucrurilor.

Atenuarea bustului

Daca vreti sa dati impresia ca aveti sanii mai mici, purtati o rochie care urmeaza linia corpului, fara a fi prea stramta. Rochia tip pulover este si ea o varianta convenabila. Atentie insa la masura. Evitati marimea XXL, pentru ca va accentua dimensiunile. Purtati-o cu cizme inalte si cu posete supradimensionate. Camasa alba este si ea o piesa vestimentara ideala pentru a va micsora sanii. Purtati-o descheiata si cu manecile suflecate.

Punerea in evidenta a bustului

O rochie mulata, cu decolteu in V, din muselina sau din crep, pentru a accentua linia taliei, este tinuta ideala pentru a va pune in valoare bustul. Pantalonii cu talie inalta sau fustele drepte cu talie inalta sunt o alta alegere buna pentru a va avidentia sanii. Purtati-le cu centuri late, care sa scoata in evidenta talia.

Piesele de rezistenta

Rochia din satin  senzuala, asociata cu stilul italian, prin excelenta. Satinul negru face furori, mai ales in tinutele de seara. Un decolteu capata stralucire, daca rochia este din satin si mai ales daca este accesorizata corespunzator.

Camasa de matase  alunecand usor peste piele si lasand sa se ghiceasca formele sub matasea subtire, o camasa eleganta este ideala pentru a va pune in valoare bustul. Nu ezitati sa incercati matasea semitransparenta, lasand sa se vada atat cat trebuie sutienul. Daca vreti sa fiti misterioase, purtati peste camasa o vesta sic.

Bluza cache-cSur  este o piesa vestimentara foarte simpla, care nu trebuie sa va lipseasca din garderoba. Se adapteaza perfect bustului mare. Se asorteaza cu jeansi sau cu o fustita cu croiala trapez.

Daca nu v-ati convins inca de faptul ca a avea un bust generos este mai degraba un atu decat un lucru de care sa va plangeti, incercati macar una dintre solutiile oferite si revizuiti-va putin optica! Veti fi uimite sa vedeti cat de mult conteaza atitudinea fata de propriul corp!

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

  1. Anamaria Ghiban
    Anamaria Ghibantrimis la 23/6/2011

    Draga Aurora, nu e nimic dezagreabil in a vorbi despre cum sa te imbraci daca ai sanii mai mari sau mai mici, precum nu e nimic dezagreabil in a vorbi despre cum sa te coafezi daca ai parul lung sau scurt, roscat sau brunet etc. Articolul nu discrimineaza pe nimeni, ci pur si simplu dezbate o problema care tine de feminitate. Nu-mi spune ca tu nu tii cont de anumite atuuri sau

    Raspunde la acest comentariu
  2. Ciceu Aurora-Roxana
    Ciceu Aurora-Roxanatrimis la 1/6/2011

    In primul rand fiecare femeie are ceva atragator...mi se pare dezgustator sa arati ceea ce ai tuturor!Poti face asta cu sotul tau, pana la urma el este cel care trebuie sa vada si sa aprecieze!Parerea mea este ca o femeie care simte nevoia sa se expuna ori are probleme de complexitate ori se simte neapreciata in familie si in societate!Putem fi atargatoare si inteligente si fara sa ne afisam...Mi se pare de asemenea si mai dezagrabil sa apara acest gen de teme pe site-ul ,,despre copii,.Ce pot invata ei de la noi? Sau si mai rau, o femeie plinuta din cauza sarcinii nu cred ca are neaprat nevoie de asemenea sfaturi tocami acum!!!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII