8 rochii pentru Kate

8 rochii pentru Kate

8 rochii pentru Kate

  • E frumoasa, inteligenta, carismatica si a reusit sa fure inimile britanicilor intr-un timp extrem de scurt. Kate Middleton are toate atributele necesare pentru a o intrece in celebritate pe insasi Lady Diana si este, cu siguranta, una dintre cele mai stilate supereve ale momentului.

 E frumoasa, inteligenta, carismatica si a reusit sa fure inimile britanicilor intr-un timp extrem de scurt. Kate Middleton are toate atributele necesare pentru a o intrece in celebritate pe insasi Lady Diana si este, cu siguranta, una dintre cele mai stilate supereve ale momentului.
 
Imaginea pe care si-a construit-o de cand a intrat in vizorul presei in calitate de logodnica a printului William pare atat de naturala si de lipsita de imperfectiuni, incat ne intrebam daca exista ceva care ar putea-o stirbi. Misterul care a planat in jurul rochiei de mireasa si laudele care au venit din momentul in care Kate a imbracat-o au adus un plus de eleganta stilului vestimentar adoptat de proaspata sotie a printului William.

Stilul vestimentar al lui Kate este o combinatie de clasic, modern si eleganta discreta. Fara a exagera cu tinutele sobre, dar pastrand anumite limite ale bunului gust pe care il impune apartenenta la o familie regala, Kate stie sa aleaga intotdeauna ceea ce i se potriveste perfect. Nu stim cat la suta este meritul ei si cat vine din partea vreunui stilist reponsabil cu imaginea tinerei membre a casei regale, insa, daca avem in vedere ca este absolventa a Facultatii de Istoria Artelor, ne place sa credem ca isi alege singura tinutele.

Fara a fi fan declarat al unei anumite case de moda, Kate si-a manifestat totusi, in timp, preferinta pentru anumite nume din lumea modei, precum Issa, Mulberry, Topshop sau Reiss. De altfel, doua dintre tinutele alese de la Reiss, au fost imbricate in doua ocazii memorabile. Pentru primul portret oficial alaturi de William, Kate a imbracat o rochie alba, marca Reiss, iar la recenta intalnire cu Michelle Obama a purtat o rochie bej, de la aceeasi casa de moda. De altfel, stilul rochitelor Reiss i se potriveste de minune.

Aruncand o privire printre ultimele creatii Reiss, am ales cateva rochii pentru viitoarea garderoba a lui Kate. Desigur, a crede ca cineva din anturajul stilistilor lui Kate va tine cont de selectia noastra este o utopie. Lista ofera insa, cu siguranta, cateva optiuni vestimentare interesante pentru superevele care o admira pe Kate si, de ce nu, pentru cale care intentioneaza sa se inspire din stilul ei vestimentar.

Little black dress

Rochia neagra nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei supereve si, cu atat mai mult din garderoba unei figuri regale. Desigur, ocaziile in care ar putea fi purtata o rochita neagra sunt numeroase – de la petreceri de tip cocktail, la ceremonii funerare. Pentru a nu fi pusa in situatia de a purta aceeasi rochie neagra in situatii extrem de diferite si pentru a evita astfel comentariile presei, Kate ar putea opta pentru doua rochite negre, care i se potrivesc perfect. Prima este clasica, fara nimic iesit din comun, putand fi asortata cu accesorii care sa iasa in evidenta. Daca modelul Crème este extreme de sobru, modelul Naomi este mult mai sic, mizand pe efectele spectaculoase pe care le poate avea broderia din partea superioara.


 
Casual look

Pentru diversele intalniri mai mult sau mai putin oficiale pe care le va avea in aceasta vara, Kate are de unde sa aleaga modele extrem de variate de rochii. Noi consideram ca ar trebui sa aiba in sifonier cel putin trei modele, pe care Reiss i le ofera. Modelul Orla este destul de apropiat de rochita pe care Kate a purtat-o la intalnirea cu Michelle Obama. Nuanta neutra, croiala ferma fac din aceasta rochie o tinuta perfecta pentru intalniri oficiale, pentru vizite in diverse institutii.

Un alt model care i s-ar potrivi lui Kate este cel numit Leah. Varianta rosie i-ar scoate in evidenta zambetul larg si i-ar putea transforma o intalnire banala in ceva memorabil. Extrem de utila pentru sezonul estival este si asa-numita „little white dress”. Modelul Lopez este ideal pentru Kate. De altfel, albul o prinde foarte bine, datorita taliei de invidiat pe care o are.

Romantic look

Pentru seratele mai mult sau mai putin romantice, Kate ar putea sa aleaga dintre numeroasele variante oferite de Reiss, numeroase modele . Noi ne-am oprit totusi la trei dintre ele. Modelele Cocoa si Casablanca i se potrivesc din motive diferite. Albastrul se numara deja printre culorile favorite ale lui Kate, prin urmare, o rochie de seara in nunanta indigo va reprezenta o noua tentatie pentru ea. Cealalta alegere, in nuanta fuchsia, cu o croiala destul de indrazneata, ar prinde-o de minune pe tanara sotie a lui William la un party intre prieteni, cu toate ca ne indoim ca va mai avea parte de prea multe astfel de petreceri. In orice caz, pentru seratele stilate la care va participa probabil mai des decat la intalnirile cu amicii, ii recomandam rochia Donatella – o adevarata demonstratie de stil si de glamour intr-o nuanta nude, care inca se mai poarta. 

 Forum unde comentam cu placere

Moda si fitze

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII