Feng Shui si plantele de interior

Feng Shui si plantele de interior

Feng Shui si plantele de interior

  • Multi oameni muta paturi si dulapuri cu sarguinta, cumpara clopotele si le atarna prin camere, doar in speranta de a-si schimba viata in bine. Chiar daca aceste pasiuni par ciudate pentru unii, a invata un pic despre aceasta filozofie nu este de prisos. Supereva va destainuie cateva secrete cu privire la modul in care plantele de interior pot ajuta la dezvaluirea adevaratelor trasaturi ale unei persoane.

Multi oameni muta paturi si dulapuri cu sarguinta, cumpara clopotele si le atarna prin camere, doar in speranta de a-si schimba viata in bine. Chiar daca aceste pasiuni par ciudate pentru unii, a invata un pic despre aceasta filozofie nu este de prisos.

Supereva va destainuie cateva secrete cu privire la modul in care plantele de interior pot ajuta la dezvaluirea adevaratelor trasaturi ale unei persoane.

Plantele de interior, cum ar fi muscata, azaleea si begonia, contribuie la atingerea succesului personal si imbunatateste increderea in propria persoana. Muscata are rolul de a calma si dezvolta simtul  umorului, ceea ce este mereu folositor in orice comunicare. Azaleea este necesara pentru cei care se tem sa-si asume responsabilitatea. Ea influenteaza subliminal o persoana, si ii consolideaza increderea in sine. Begonia organizeaza comunicarea si previne ca o conversatie sa dea in palavrageala.

Cyclamena persana si violeta africana contribuie la prosperitatea materiala si sprijina fortele proprietarului. Cyclamena ofera independenta persoanelor inconsistente si lasatoare. Violetele albe calmeaza emotiile excesive; violetele albastre - ajuta la descoperirea creativitatii, iar cele violete - ofera intelegere si liniste sufleteasca.

Tradescantia (tradescantia virginiana), feriga si iedera ajuta la mentinerea relatiilor de prietenie intre oameni. Tradescantia, in ciuda tuturor superstitiilor, nu ne va transforma in persoane invidioase si nu vom face o tragedie din nimic. Feriga ajuta la recapatarea echilibrului, rezolvarea problemelor cu tact si separarea capriciilor de dorinte, iar iedera elimina sentimentele de invidie, mania si ciuda.

Aloe vera si agave cu frunze mici, ajuta la mentinerea relatiilor intre membrii familiei si calmeaza atmosfera tensionata dintre acestia.

Sporul Casei, trandafirul chinezesc si cala (Zantedeschia elliottiana) ofera putin ajutor in relatiile de dragoste si creativitate. Trandafirul chinezesc transforma energia distractiva in una plina de creativitate si neutralizeaza agresiunea membrilor familiei. Aceste plante de interior sunt deosebit de necesare pentru cei care nu se simt impliniti. De asemenea, ele ofera o doza de masculinitate barbatilor si independenta femeilor. Cala impiedica destramarea unei familii, ofera incredere si ajuta la redescoperirea sentimentelor; iar Sporul Casei creeaza in camin o atmosfera calda si fara tensiune.

Philodendronul cu frunza rupta mentine o buna stare de sanatate, dezvolta intelectul, creeaza ordine in ganduri si ajuta la o formulare mai clara a ideilor.

Crizantema si Codiaeum (Codiaeum variegatum) calmeaza certurile si discutiile aprinse intre parteneri. Crizantema este deosebit de folositoare celor care nu au gasit inca o modalitate de a stabili un echilibru intre ratiune si sentimente, risipeste indoiala si alunga egoismul. Codiaeum in schimb, calmeaza mintea supraincarcata, ofera incredere adolescentilor si asigura o stare de spirit calma in situatii tensionate.

Cactusii neutralizeaza furia, mania, si sunt necesari atunci cand natura umana este imprevizibila. Ei au, de asemenea, rolul de a calma oamenii cu  resentimente si a preveni "cultivarea" planurile de razbunare. Cactusii Feng Shui si plantele de interior ne ajuta sa gandim logic si sa luam decizii corecte. Dracaena marginata sau draco, ne opreste sa picam in depresie si pesimism, si ii calmeaza pe cei agitati, oferindu-le un mediu stabil.

Lamaiul si Sansevieria hyacinthoides (Limba soacrei) sunt deosebit de bune in apropierea copiilor, deoarece acestea dezvolta curiozitatea intelectuala si consolideaza atractia pentru invatare. Lamaiul creste activitatea si autonomia, iar Limba soacrei elimina tensiunea intre persoane.

Yucca si ficusul ne ajuta sa facem fata la locul de munca si sa fim mereu la inaltimea asteptarilor. Yucca va ajuta sa va regasiti fortele in momentele dificile, iar ficusul dezvolta entuziasmul si puterea de concentrare asupra unei sarcini.

Maranta si Poinsettia (Steaua Craciunului) stimuleaza simturile si ne ajuta sa gasim un bun lider la nevoie, iar cei care si-au pierdut sensul vietii vor reusi sa se puna inapoi pe picioare si isi vor regasi increderea in sine.

Orhideea si Cyperus papyrus (papirusul) ne distrag atentia de la problemele interne si ne ajuta sa gasim scopuri spirituale in viata. Ele ne inspira, ne incurajeaza creativitatea, si ne ajuta sa iesim dintr-o depresie.

De acord, chiar daca nu credeti in anumite beneficii pe care aceste plante se presupune ca ne aduc, este bine sa aflati totusi ca plantele de interior ne ajuta sa devenim mai buni si mai calmi. Principalul lucru este sa credem, fiindca credinta inseamna succesul pe jumatate..

Mai cititi:

 Forum unde comentam cu placere

Astrologie si Horoscop

Despre stele si fortele din jurul nostru.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Feng Shui

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII