Pietre care aduc noroc, iubire si sanatate

Pietre care aduc noroc, iubire si sanatate

Pietre care aduc noroc, iubire si sanatate

  • Obiectele de podoaba facute din metal nobil si pietre naturale sunt la moda inca din cele mai vechi timpuri. Nu doar frumusetea da valoare bijuteriilor care contin pietre, ci si proprietatile miraculoase ale acestor fragmente de roci dure. Iata ce pietre sunt considerate talismanul pe care trebuie sa-l porti zilnic ca sa te protejezi de spiritele rele, sa ai o sanatate de fier si noroc in dragoste!

Obiectele de podoaba facute din metal nobil si pietre naturale sunt la moda inca din cele mai vechi timpuri. Nu doar frumusetea da valoare bijuteriilor care contin pietre, ci si proprietatile miraculoase ale acestor fragmente de roci dure.

Iata ce pietre sunt considerate talismanul pe care trebuie sa-l porti zilnic ca sa te protejezi de spiritele rele, sa ai o sanatate de fier si noroc in dragoste!

Perla
Este simbolul feminitatii, fertilitatii, al sporului in casa si al casatoriei. Atat timp cat persista luciul, perla are puterea de te a proteja de boli, inclusiv de nebunie, si de a-ti aduce fericirea in cuplu. De aceea, este alegerea perfecta in materie de bijuterii pentru nunta.

Turcoazul
Iti aducecelebritatea. Aceasta e piatra care te va conduce catre succes si iti va purta noroc in afaceri. In plus, turcoazul te protejeaza de asociatii rau intentionati, in cazul tranzactiilor financiare.

Diamantul
Este piatra care sugereaza eternitatea iubirii. Picaturile de roua intarite sau aschiile de stele, cum erau denumite aceste pietre in Grecia Antica, te ajuta sa-ti gasesti sufletul-pereche si sa traiesti o frumoasa poveste de dragoste alaturi de el pana la adanci batraneti.

Granatul
Te apara de dusmani si iti protejeaza familia. Granatul este piatra care iti implineste visul de a aduce pe lume un copil, chiar si atunci cand sanatatea nu iti permite acest lucru.

Berilul
Te ajuta sa-ti descoperi talentele personale, aducandu-ti protectie si intelepciune. Berilul te invata sa descoperi adevaruri nestiute, sa iesi din rutina care te sufoca si sa-ti rezolvi cu usurinta starile conflictuale.

Aquamarinul
Te calmeaza in momentele de tensiune nervoasa, iti reda linistea de care ai nevoie atunci cand te incearca sentimentul de furie si iti creste imunitatea in fata bolilor. Aquamarinul te protejeaza de tot felul de pericole la care esti expus.

Cristalul de munte
Este cunoscut si sub denumirea de "ochiul al treilea". Piatra iti ofera posibilitatea de a vedea in perspectiva timpului ceea ce ar urma sa ti se intample. Din aceasta piatra sunt fabricate si globurile magice care ii ajuta pe clarvazatori sa faca previziuni.

Safirul
Iti creeaza un echilibru energetic la nivelul intregului organism. Safirul te determina sa ai o atitudine pozitiva fata de viata si te avanseaza spre implinirea prin forte proprii.

Onixul
Este piatra care iti da fidelitate, credinta si prietenie. Onixul iti este de un real folos atunci cand te cuprind tristetea sau melancolia.

Agatul
Te protejeaza de fortele rele, de vrajitorii si iti alunga senzatia de teama cand intri in contact cu indivizi periculosi.

Ametistul
Iti imbunatateste considerabil starea de sanatate atunci cand ai afectiuni respiratorii sau o boala a sangelui. Ametistul este piatra purtata in mod frecvent de persoanele care ingrijesc bolnavi, pentru ca ea are puterea de a concentra energia.

Opalul
Iti pune in valoare creativitatea si te ajuta sa te bucuri de viata. Opalul iti ofera echilibru cand te desparti de partenerul de care esti extrem de atasat. De asemenea, piatra iti tempereaza si iti armonizeaza dorintele sexuale.

Rubinul
Iti asigura protectie impotriva gandurilor rele, a blestemelor si a vrajitoriilor. E amuleta care nu trebuie sa-ti lipseasca atunci cand ai de luat decizii importante care ti-ar putea schimba viata. Rubinul iti ofera o energie pozitiva, incredere in propriile forte si te ajuta sa iei cele mai bune hotarari. Totusi, te vei bucura de efectele pozitive ale pietrei doar daca esti o persoana buna, linistita si onesta. Se crede ca omul rau va fi paralizat de rubin, acesta absorbindu-i toata vitalitatea.

Smaraldul
Este aliatul tau numarul unu in lupta pentru succesul profesional. Piatra te ajuta sa ai o cariera de invidiat, deoarece iti improspateaza mintea si iti stimuleaza atentia si puterea de concentrare. Smaraldul este piatra care nu trebuie sa-ti lipseasca la examene si procese.

Mai cititi:

 Forum unde comentam cu placere

Astrologie si Horoscop

Despre stele si fortele din jurul nostru.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Feng Shui

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII