Dive in bikini – flash-back estival 2011

Dive in bikini – flash-back estival 2011

Dive in bikini – flash-back estival 2011

  • Chiar daca toamna nu da semne de graba si ne lasa sa ne mai bucuram de cateva saptamani insorite, trebuie sa fim realisti  vara e pe terminate si tot ce ramane e amintirea zilelor toride, a plajelor suprapopulate si, de ce nu, a tinutelor incendiare pe care ne pregatim sa le ascundem in sifonier pana la anul.

Chiar daca toamna nu da semne de graba si ne lasa sa ne mai bucuram de cateva saptamani insorite, trebuie sa fim realisti  vara e pe terminate si tot ce ramane e amintirea zilelor toride, a plajelor suprapopulate si, de ce nu, a tinutelor incendiare pe care ne pregatim sa le ascundem in sifonier pana la anul. Si daca in cazul superevelor de rand acestea au trecut poate neobservate de ochiul aparatelor de fotografiat, in ceea ce le priveste pe vedete, vestimentatia estivala a constituit cu siguranta un punct fierbinte pentru amatorii de imagini pitoresti.

Unele vedete, a caror imagine a intrat in constiinta publicului tocmai datorita sex-appeal-ului nu s-au dezmintit nici in acest sezon. Este cazul lui Kim Kardashian care, cu fiecare aparitie incinge atmosfera, indiferent de temperatura de afara. La randul ei, zburdalnica Katy Perry nu a ezitat sa isi afiseze costumele de baie extravagante fie pe plaja, fie pe copertele revistelor.

Pentru unele starlete, costumul de baie a devenit tinuta de scena. Practic si profitabil... Si daca un show cum este cel al prezentarii Victoria s Secret a entuziasmat publicul prin stralucire si senzualitate, aparitia in concert a Rihannei intr-o tinuta demna de un trib african a starnit reactii diverse. Despre Lady Gaga aproape ca nu mai merita sa ne irosim observatiile... Presupunem doar ca firele rupte din ciorap faceau parte din tinuta ultra stilata. Avantajul de a fi extravagant... atunci cand esti penibil, dai vina pe extravaganta si pe stil...

Nici aparitiile pe plaja ale unor dive nu au fost prea flatante. In cazul lor insa exista o scuza. E treaba fiecaruia cum pozeaza in viata personala. E aproape imposibil totusi sa te abtii de la comentarii cand vezi astfel de ipostaze ale unor femei care, in cele mai multe cazuri, beneficiaza de consiliere stilistica. Desigur... gusturile nu se discuta... Si totusi, uneori imaginile vorbesc de la sine...

Pentru multe dive, dilema principala pare sa fi fost  talie inalta sau talie joasa? Si daca unele au rezolvat-o adoptand pur si simplu o solutie de mijloc, altele au preferat sa aleaga extremele. Doua exemple elocvente  Ke$ha si Aubrey O Day. Daca prima mai avea putin si isi transforma costumul de baie deux-pieces intr-o singura piesa, datorita taliei inalte a slipului, cealalta era cat pe ce sa fie nevoita sa caute o plaja pentru nudisti. Si una si cealalta au reusit sa atraga atentia in acelasi mod  frizand penibilul.

Galerie foto - selectia supereva de costume de baie din colectiile verii 2011 

Galerie foto - Albumul costumelor de baie pentru vara 2010

Tot despre costume de baie mai cititi: Costumul de baie  cel mai pretios obiect estival

Mai cititi Trup frumos
 Binkini  inventia care promite un fund de invidiat
Ce fac daca unghiile mele au devenit urate? specialistul raspunde
Vergeturile si tratamentul lor
Cremele autobronzante, mereu cu culoarea verii
Slabeste si rasfata-te iarna asta cu ciocolata si scortisoara!
Extensiile de par
Lupta natural impotriva celulitei
Trucuri pentru a manca mai putin
Frumusetea XXL invinge prejudecatile designerilor
Exista crema anticelulitica ideala?
Somnul si kilogramele in plus
Sportul da un sentiment de satietate
Ingrijirea pielii: ingrediente benefice si ingrediente nocive

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...


✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII