Aceasta crema antirid face minuni și o poți face în casă

Aceasta crema antirid face minuni si o poti face in casa

Aceasta crema antirid face minuni și o poți face în casă

Aceasta crema antirid facuta in casa are multe beneficii ... in afara de faptul ca este considerabil mai ieftina decat cea comerciala, reteta de crema antirid pe care o veti citi in continuare, este mult mai blanda cu pielea si chiar mai eficienta...

Aceasta crema facuta in casa este testata si are rezultate uimitoare

Crema antirid facuta in casa are multe beneficii ... in afara de faptul ca este considerabil mai ieftina decat cea comerciala, reteta de crema antirid pe care o veti citi in continuare, este mult mai blanda cu pielea si chiar mai eficienta.

Multe creme antirid comerciale contin ingrediente nocive in cantitati mici. In schimb, cand prepari o crema in casa, nu exista produse chimice dure sau care usca, astfel incat pielea va arata si se va simti mult mai catifelata.

Urmatoarea reteta de crema este fantastica si perfecta pentru combaterea imbatranirii. Tamaia ajuta la incetinirea aparitiei ridurilor si chiar la reducerea lor. Sucul de lamaie, de asemenea, ajuta la alungarea ridurilor faciale, curata pielea si ajuta la stimularea circulatiei, in timp ce uleiul esential de lamaie are un efect de stralucire asupra pielii si de albire usoara a petelor aparute odata cu varsta, iar infuzia de galbenele ofera un efect calmant. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati aceasta crema pe parcursul a  6 saptamani.

Ingrediente pentru crema antirid de noapte:

un pumn de flori de galbenele uscate

20g ceara de albine

20 ml ulei de Calendula

40 ml uleiul de migdale dulci

2 lingurite (10 ml) suc de lamaie

1/2 lingurita (3 ml) ulei esential de tamaie

1 / 4 lingurita (1 ml) ulei esential de lamaie

cescuta de masurare

o sita

o cratita mare din otel inoxidabil

o lingura de lemn

borcanase din sticla cu capace

Mod de preparare:

Cu florile de galbenele si 300 ml apa clocotita, faceti o infuzie. O infuzie de plante se face prin plasarea florilor intr-un vas, turnand apa fierbinte peste ele si apoi lasandu-le acoperite sa se raceasca. Amestecul apoi trebuie sa fie stors si pastrat in frigider.

In cratita din otel inoxidabil, se topeste ceara de albine. Adauga Calendula si uleiul de migdale dulci, amestecand in mod constant cu o lingura de lemn, apoi adauga 2 linguri (30ml) din infuzia de plante si sucul de lamaie foarte incet (ca la maioneza).

Luati cratita de pe flacara si continuati sa amestecati pana cand crema se raceste, aproape de temperatura corpului. Adaugati uleiul esential de tamaie si cel de lamaie, apoi amestecati bine sa se omogenizeze toate ingredientele. Se toarna crema in borcane si se agita pana cand se raceste complet. Pentru a pastra aroma uleiurilor esentiale, borcanele din sticla transparenta trebuie sa fie pastrate intr-un loc intunecos.

Inainte de a merge la culcare, curatati-va fata si masati usor crema de la maxilar la pometi, in jurul ochilor si pe frunte, apoi pe gat de la baza pana la barbie.

Ingrediente masca antirid:

2 linguri de miere

2 lingurite de lapte

Mod de preparare:
Intr-o cratita mica sau castron se amesteca bine mierea si laptele. Intinde amestecul pe fata si lasa-l cca 10 minute, apoi clateste bine cu apa calduta. Imediat dupa ce pe fata nu mai este urma de masca clateste-te repede cu apa rece - aceasta actioneaza ca un astringent pentru a reduce dimensiunea porilor.

Ingrediente lotiune antirid:

Aceasta lotiune-crema nu este buna doar pentru netezirea liniilor fine si a ridurilor de la nivelul pielii fetei, dar si pe calcaiele crapate sau mainile uscate. Aveti nevoie de:

  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita ulei vegetal
  • 1/2 lingurita de lamaie

Mod de preparare:
Combina toate ingredientele intr-un castron mic.

Maseaza lotiunea usor pe piele, printr-o miscare fina si circulara. Las-o sa actioneze 5 - 10 minute si apoi clateste cu apa.

Ingrediente masca pentru fermitatea pielii (antirid):

1 lingura miere

1 albus de ou

1 lingurita de glicerina

aproximativ 1/2 ceasca faina alba

Mod de preparare:
Intr-un castron mic amesteca bine mierea, albusul si glicerina. Apoi adauga treptat cate putin din faina pana cand amestecul formeaza o pasta groasa. Intinde amestecul pe fata si gat, lasa sa actioneze 10 minute si apoi clateste cu apa calduta. Imediat dupa ce fata este curata, clateste cu apa rece.

Despre ingriirea tenului mai poti citi

Creme pentru ingrijirea tenului in timpul verii: topul recomandarilor de la mamicile DC

5 secrete despre un ten perfect aflate de la medicul dermatolog

Secrete de Refresh pentru un ten obosit

7 greseli care iti distrug tenul ireversibil

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 3 comentarii

  1. denisa
    denisatrimis la 18/5/2016

    Salut! Eu am incercat sa fac acasa, dar nu prea mi-a iesit, nici nu am timp si inclinatie pt. asa ceva. Dar ador produsele naturale. Am descoperit o crema antirid care chiar face minuni, am comandat-o si nici intr-o saptamana am vazut rezultatele. Si e naturala 100%, daca e cald o tin la frigider, ca nu are conservanti. e de la Bipa natural, au ei multe produse faine. Fiti naturale :)

    Raspunde la acest comentariu
  2. Diana
    Dianatrimis la 9/5/2014

    Astea sunt retete de "liber profesionisti" pentru ca fara cunostinte minime de tehnologie farmaceutica pentru a respecta niste pasi vitali in prepararea unei emulsii tip apa in ulei,poti sa te joci in bucatarie cu ingrediente scumpe pana la " sfantu-asteapta"Bafta fetelor care nu aveti ce face acasa!!!

    Raspunde la acest comentariu
  3. elena-gabriela
    elena-gabrielatrimis la 22/3/2013

    foarte interesanta crema antirid face minuni .ati scris ca se foloseste timp de 6 saptamani as vrea sa stiu dupa cat timp se mai poate folosi.va rog frumos sa imi dati raspunsul pe maill.va multumesc

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII