Horoscopul zilei si gandul Karma - 8 mai. Pentru VARSATOR: Nu e o zi buna sa încerci să câștigi favoruri punând dorințele tale mai presus

Horoscopul zilei si gandul Karma - 8 mai. Pentru VARSATOR: Nu e o zi buna sa inceri sa castigi favoruri punand dorintele tale mai presus

Horoscopul zilei si gandul Karma - 8 mai. Pentru VARSATOR: Nu e o zi buna sa încerci să câștigi favoruri punând dorințele tale mai presus

Horoscopul zilei si gandul Karma - 8 mai. Pentru VARSATOR: Nu e o zi buna sa încerci să câștigi favoruri punând dorințele tale mai presus de orice

kARMA ZILEI: APRECIAZA PRIETENII CARE ITI RESPECTA GRANITELE

🌟 Vrei să știi ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi? Citește aici horoscopul zilnic pentru semnul tău zodiacal! 🌌 Azi 8 mai - Pentru Varsator: Nu e o zi buna sa încerci să câștigi favoruri punând dorințele tale mai presus

HOROSCOPUL ZILEI - 8 MAI - BERBEC (21/3 - 19/4)

Dacă emani optimism, acest lucru are adesea un efect de domino asupra celorlalți. Poți să fii eligibil pentru o mărire de salariu și să ai sentimentul că ești pe drumul spre vârf. Profită de sfaturi pentru a investi.

HOROSCOPUL ZILEI - 8 MAI - TAUR (20/4 - 20/5)

Azi incearca sa dai motive celor din jur ca esti de încredere. Aceasta va îmbunătăți performanța în domenii precum relațiile publice, managementul echipei, promovarea și vânzările. Programează o întâlnire pentru un tratament de înfrumusețare, inclusiv saună, masaj și manichiură.

HOROSCOPUL ZILEI - 8 MAI - GEMENI (21/5 - 20/6)

Cosmosul oferă o abundență de influență pozitivă. Vei avea succes dacă trebuie să vorbești sau să scrii, iar relațiile personale promit numai lucruri bune. Totuși, poți să exagerezi cu cheltuielile, așa că fii atentă.

HOROSCOPUL ZILEI - 8 MAI - RAC (21/6 - 22/7)

Poți avea mult mai multe de făcut decât în mod obișnuit. Cu puțin efort, poți realiza multe. Dă tot ce ai mai bun și vei fi mulțumit, poate chiar surprins de realizările tale. Viața ta socială va lua avânt rapid.

HOROSCOPUL ZILEI - 8 MAI - LEU (23/7 - 22/8)

Contactele plăcute sunt la ordinea zilei. Dar aceasta include și o anumită lenevie. Un interviu de angajare de succes îi așteaptă pe cei care caută un loc de muncă; mizează pe cote înalte. Superiorii au o imagine pozitivă despre tine.

HOROSCOPUL ZILEI - 8 MAI - FECIOARĂ (23/8 - 22/9)

Dacă ai impresia că recent nu ai realizat prea multe, de acum lucrurile se vor schimba. Noi oportunități concurează pentru atenția ta și cu energia caracteristică, vei reuși să realizezi multe.

HOROSCOPUL ZILEI - 8 MAI - BALANȚĂ (23/9 - 22/10)

Dragostea și generozitatea domină ziua. Fiecare tranzacție privată sau profesională va implica colaborare și empatie. Gândurile pline de iubire pot duce la o cerere în căsătorie. Un parteneriat de afaceri promite profit.

HOROSCOPUL ZILEI - 8 MAI - SCORPION (23/10 - 21/11)

Încrederea ta în sine crește și îți va fi ușor să îți exprimi gândurile. Cosmosul asigură o minte ageră, deschizând drumul spre o perioadă constructivă.

HOROSCOPUL ZILEI - 8 MAI - SĂGETĂTOR (22/11 - 21/12)

Complexele din copilărie pot complica planurile și intențiile. Săpă adânc dacă te lupti cu frici pentru a reduce influența lor asupra ta. Întoarce spatele cuiva care bârfește sau te nedreptățește.

HOROSCOPUL ZILEI - 8 MAI - CAPRICORN (22/12 - 19/1)

Creativitatea ta poate atinge un vârf. Idei inspirate, împreună cu o perspectivă clară, vor aduce o perioadă productivă pentru pictori talentați, muzicieni, designeri, dansatori și bucătari.

HOROSCOPUL ZILEI - 8 MAI - VĂRSĂTOR (20/1 - 18/2)

Nu încerca să câștigi favoruri punând dorințele tale mai presus de ale altora. Acest lucru nu ajută pe nimeni, cel mai puțin pe tine. Interesează-te de renovarea casei tale și strânge fondurile și forțele necesare pentru aceasta.

HOROSCOPUL ZILEI - 8 MAI - PEȘTI (19/2 - 20/3)

Până în noiembrie, te poți aștepta ca subiecte precum călătoriile, educația și religia să fie frecvent discutate. Deschide-ți mintea pentru probleme filosofice și idealuri. Nu mai aștepta dacă o călătorie îndepărtată se află pe lista ta de dorințe.

Gandul Karma al zilei

Indiferent de zodia ta, astăzi este o zi excelentă pentru a-ți acorda timpul și atenția necesare pentru a te conecta cu tine însăți și cu cei dragi. Fii deschisă la schimbare și lasă-ți intuiția să te ghideze în luarea deciziilor importante. Îți doresc o zi plină de armonie, înțelegere și bucurie! kARMA ZILEI: APRECIAZA PRIETENII CARE ITI RESPECTA GRANITELE

gand karma

 

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Folosește acest horoscop zilnic pentru a-ți începe ziua cu entuziasm și pentru a te pregăti de oportunitățile și provocările pe care ți le aduce universul. Spor și inspirație pentru toate zodiile! 🌟✨

► Citeste in continuare Horoscopul mamelor - Ce spune zodiacul, tu ce fel de mama esti?

Horoscopul copiilor

Este oare adevarat ce spun stelele ca odraslele din zodia Gemenilor vor vorbi foarte de timpuriu? Tot ce se poate.

Si oare o fi adevarat ca bebelusul Varsator va fi deja interesat de computer din perioada scutecelor? Se prea poate - mai ales ca stelele ii prezic asta :)

Aici la Desprecopii.com sarbatorim generatia copiilor inteligenti. Si, pentru a fi pregatiti, vrem sa stim toate secretele pe care le ascund stelele despre copiii nostri. IAta, cu multe detalii, horoscopul copilului tau.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII