Reduceri la magazinul bogatilor – Selfridges s-a pregatit de Craciun

Reduceri la magazinul bogatilor

Reduceri la magazinul bogatilor

  • Pentru orice magazin care se respecta, indiferent de cat de celebru, de cat de mare sau cat de mic este, venirea Craciunului este un prilej de a-si rasfata clientii cu vitrine de vis, dar si cu promotii imbietoare.

Pentru orice magazin care se respecta, indiferent de cat de celebru, de cat de mare sau cat de mic este, venirea Craciunului este un prilej de a-si rasfata clientii cu vitrine de vis, dar si cu promotii imbietoare. A devenit aproape o traditie ca decorurile de Craciun sa fie inaugurate festiv cu mai mult timp inainte de sarbatoarea magica, astfel incat cumparatorii sa aiba ragazul necesar pentru a le admira si pentru a alege cadourile potrivite pentru cei dragi. 

Si daca obiceiul este ca, in general, promotiile sa inceapa cu circa doua luni inainte de Craciun, de ceva timp incoace, magazinele celebre din marile orase ale lumii au inventat un nou obicei  acela de a-si ademeni clientii cu mai multe luni inainte de sarbatori, promitandu-le reduceri insemnate la produse incluse in colectiile de sarbatori. Asa se face ca, dupa ce anul trecut si-a inaugurat colectiile de Craciun in luna august, celebrul magazin Selfridges, din Londra, a adus in vitrinele sale spiritul Craciunului in ca din iulie in acest an.

Ca o avanpremiera la feeria decorativa care urma sa fie inaugurata la finele lui octombrie, cei de la Selfridges au oferit clientilor cateva promotii interesante, plasate in decoruri specifice Craciunului, inca din mijlocul verii. Printre acestea s-a numarat o poseta din piele de crocodil creata de Victoria Beckham la un pret promotional de numai... 8995 de lire.

Lansarea produsului nu a fost lipsita de rumori, intrucat cei de la PETA au criticat virulent faptul ca Victoria a folosit piele naturala pentru crearea posetelor sale. Cu toate aceste se pare ca acesta va fi unul dintre cele mai cautate accesorii de craciun, iar cei de la Selfridges au promis in ca din iulie ca poseta se va mai bucura si de alte promotii.

Printre exponatele de lux din colectia de Craciun, la preturi despre care cei de la Selfridges sustin ca sunt extrem de avantajoase se numara o rochie de mireasa a designerului brazilian Daniella Helayel, favorita a ducesei de Cambridge, vanduta la 620 de lire si o pereche de chilotei semnata de Nichole de Carle care costa nu mai putin de 300 de lire. Pretul este insa cat se poate ade avantajos, daca tinem cont de faptul ca piesa de lenjerie intima este decorata cu un mic diamant.

Una dintre piesele de rezistenta ale colectiei de cadouri pare sa fie insa un mic obiect de mobilier conceput sub forma unui calendar cu principalele evenimente ale anului, care contine pentru fiecare zi cate o pereche de pantofi in miniatura, marca Christian Loubutin. Calendarul contine si o serie de produse cosmetice in miniatura, purtand nume de firme celebre. Pretul ineditului cadou este pe masura  18000 de lire.

Daca ii credem pe cuvant pe reprezentantii magazinului, atunci ar trebui sa ne asteptam la reduceri substantiale la aceste produse de lux, pe masura ce ne apropiem de Craciun. Chiar si asa, pentru unii aceste cadouri raman oricum inaccesibile.

Nimeni nu ne opreste insa sa ne bucuram de feeria vitrinelor special create pentru Craciunul 2011, prin care cei de la Selfridges si-au propus sa ii cucereasca pe trecatorii de pe strada Oxford. Feeria alba, cu elemente usor abstracte, insotita de melodii specifice sarbatorii, te hipnotizeaza pur si simplu, facandu-te sa uiti macar pentru cateva clipe de preturi si de orice alte lucruri pamantesti.

Mai cititi:

...si nu uitati sa aflati de aici totul despre Craciun si Sarbatorile de iarna:

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII