Niciodată nu este prea devreme să îți înveți copilul să iubească cărțile

Niciodata nu este prea devreme sa iti înveți copilul sa iubeasca cartile

Niciodată nu este prea devreme să îți înveți copilul să iubească cărțile

Încă de la vârsta de bebe, învățați copilul să iubească cărțile, să le descopere singur...pentru ca niciodată nu este prea devreme să îți înveți copilul să iubească cărțile.

❤️ Așează-i în brațe o carte cu ilustrații captivante și lasă-l să exploreze fiecare colț al acestei lumi magice. Înveți-l să-și atingă cuvintele, să le simtă vibrația și să se bucure de sunetul lor. Astfel, îi vei învăța să iubească lectura încă din primele etape ale vieții lor.

✨ Încă de la vârsta de bebe, învățați copilul să iubească cărțile, să le descopere singur...

Câteva cutii mici umplute cu cărti și albume ușor de răsfoit ii vor permite sa iși aleagă singur lecturile...chiar dacă este incă micut.

carti pentru copii

via Instagram Desprecopii

Acționați strategic 🥰 și puneți lângă el cărți colorate, lăsându-l să le exploreze. Și cel mai important, lăsați-l să vadă că și cele mai dragi ființe ale lui - mami și tati - citesc seara... ❤️ Aceasta este puterea exemplului. Astfel, copilul va fi curios de universul cărților și veți pune bazele unei iubiri de-o viață pentru lectură.

❤️ Așează-i în brațe o carte cu ilustrații captivante și lasă-l să exploreze fiecare colț al acestei lumi magice. Înveți-l să-și atingă cuvintele, să le simtă vibrația și să se bucure de sunetul lor. Astfel, îi vei învăța să iubească lectura încă din primele etape ale vieții lor. 📖 Oferă-i o bibliotecă colorată de emoții și cunoștințe, iar el va deschide cu entuziasm fiecare pagină ce-i iese în cale. Nu uita, cărțile sunt prietenii săi de neînlocuit, ghizi în aventuri inepuizabile și complice în fiecare vis. 🚀🌈 Așadar, lasă magia lecturii să înflorească în inima copilului tău, pentru că niciodată nu este prea devreme să începi această călătorie fascinantă

Citeste si Copiii nu sunt la fel de interesați de cărti așa cum am fost noi dar iată niște idei pentru a crește un cititor

Cărțile copilăriei

💕 Cărțile copilăriei sunt o comoară neprețuită, o lume în care copiii pot să descopere lucruri noi și să se distreze, o oază de liniște și relaxare într-un ritm alert și agitat. Aceste cărți magice ne aduc aminte de vremurile copilăriei, de momentele în care ne pierdeam în paginile lor și visam la lumi nemaivăzute - citeste aceasta sectiune minunata cu recomandari pentru cartile copilariei Cărțile copilăriei - recomandări speciale de la editura Humanitas

► Citeste si sfaturile unei profesoare aici Cititul – o pasiune pe care si tu i-o poti insufla copilului tau

Invata-ti copilul sa iubeasca cititul cu ajutorul catelului

Noi parintii stim ca legatura dintre un copil si catelul casei este una puternica – atat de puternica incat o multime de copii se simt mai apropiati de animalele lor de companie decat de fratii lor. Dar probabil ca nu v-ati gandit niciodata la un amanunt: si un caine de casa are nevoie de un pic de lectura :) si cine sa ii citeasca daca nu copilul?

Exact asta vrem sa spunem: Invata-ti copilul sa iubeasca cititul, punandu-l sa-i citeasca prietenului cu 4 labute: catelul.

Va asteptam pe forumul special: PARENTING - sau despre meseria de parinte

autor: redactor DC - toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII