Proaspat tatic in direct: emotii si agitatie

Proaspat tatic in direct: emotii si agitatie

Proaspat tatic in direct: emotii si agitatie

Un tătic care trece prin emoțiile și agitația începutului de meserie de tată ne povesteste în direct...

Multumesc tuturor! Am ajuns acum acasa si sunt suuper fericit si usurat in acelasi timp. A fost o zi de pomina si Delia si Tudor sunt bine. A fost o nastere cu un travaliu de doua ore, o nastere fara anestezie, un bebe cu nota 10 primita de la echipa medicala. Sotia este foarte bine acum, s-a ridicat dupa 3 ore de la nastere si totul decurge normal.

AkaManah, un proaspat tatic ... trimite urmatorul mesaj prietenilor sai de la Desprecopii :)

Multumesc tuturor!

Am ajuns acum acasa si sunt suuper fericit si usurat in acelasi timp. A fost o zi de pomina si Delia si Tudor sunt bine. A fost o nastere cu un travaliu de doua ore, o nastere fara anestezie, un bebe cu nota 10 primita de la echipa medicala. Sotia este foarte bine acum, s-a ridicat dupa 3 ore de la nastere si totul decurge normal. 

Mai cititi: 10 surprize pentru noul tata

Pe la ora 8 dimineata vorbeam cu sotia la telefon si ma asigura ca nu naste azi si ca ar vrea sa vina acasa. Mi-am spus ca e in regula...foarte relaxat am inceput sa imi rezolv problemele si.. la 11 ma suna: mi s-a rupt apa! Am intrat in panica, am facut un dezastru in casa cautand nu stiu ce haina, am pus o conserva intreaga la pisica (acum este intinsa ca o placinta pe covor- cred ca are indigestie!), am sunat mamele si am decis ca merg cu soacra la Cluj.

Emotii de cimcumstanta

Am reusit sa ies cumva din casa, dupa ce am spart o farfurie pe care trebuia sa o duc Deliei si am mers la casa soacrei. Am parcat, am inchis masina si am intrat precipitat in curte. Dupa 5 minute ma suna cumnatul sa ma intrebe unde am parcat masina. Ii spun ca e la poarta, el, nu...nu este la poarta caci a fost sunat de un amic si masina nu este acolo. Am iesit din curte si masina...ioc! Ma uit si era pe la 150 de metri de-a latul intr-o intersectie, proptita intr-o bordura. Am luat-o la fuga imaginandu-mi de la spatele distrus al masinii pana la cineva strivit sub masina. Ajung intr-un suflet si...totul era in regula: nimic distrus, nimeni ucis! Pfui! Vine si soacra, urca in masina...plec in tromba tot tremurand spre multumirea soferilor din coloana de masini care astepta sa vada cine e desteptul care nu si-a asigurat masina cum trebuie.

Ma agit foarte mult

Ma mai calmez dar.. ma suna Delia ca are dureri tot mai mari si este intr-un salon de asteptare. Ma agit din nou si soacra incepe sa faca matanii si cruci peste cruci vazand ca depasesc tot in cale si merg cu 140-150 la ora. Cu ajutorul matanilor soacrei ajung cu bine in Cluj si ma dau de ceasul mortii ca nu pot sa fac nimic pentru sotiesi am stresat pe toata lumea numai sa stiu ce se intampla.

Pe la 1.30 vine medicul, dr. Mihu, un adevarat profesionist si imi spune: hai sa iti vezi feciorul! Ce moment!!!! Bebele imi trage un plans sanatos si constat cu stupoare ca are parul saten. Eram convins ca o sa fie blondut!

Ea e totusi foarte frumoasa

Pe urma merg la sotie, care avea frisoane dar era foarte frumoasa. Ma asteptam sa vad ceva de genul filmelor: fata congestionata, par ud de la transpiratie etc etc. Ei bine... era altfel si era foarte bine. Sunt foarte fericit dar am decis ca nu o sa dau de baut azi pentru ca nu mai am putere sa mai fac ceva. Si maine e o zi!

Asteptam gandurile taticilor despre Meseria de Tatic la acest topic >>.
autor: membru Desprecopii.com AkaManah -

Un tatic modern sau pledoarie pentru pampersi

Sa astepti nasterea unui copil in spatele unei usi, nu este un lucru tocmai placut pentru viitori tati. Dupa cateva pachete de tigari fumate si interminabilul dute-vino din fata usii salii de nasteri, cand ajungi inevitabil la capatul rabdarii-iata ca strigatul mult asteptat se face auzit. Alergi nerabdator la sala cu nou-nascuti. Incerci sa-l ghicesti printre alte fete micute, care ti se par cam uratele. Dar iata ca un inger salvator se afla in fata ta cu nou-nascutul in brate. "E a-l dvs! Va seamana leit."

Incerc sa-l preiau din mainile asistentei si descoper cat este de greu sa tii in brate un bebelus atat de usor. E cam rosu la fata, iar capul e atat de ciudat...Un tatic modern ne face o  pledoarie pentru pampersi si aflam de ce taticii nu inteleg de la inceput ce inseamna sa schimbi bebelusului.

 Lecturi obligatorii pentru taticii de azi:

A fi tata inseamna sa fii o calauza 
Viata sexuala inainte si dupa nastere 
Pregatiti-va pentru a deveni parinti (cu umor) 
Lectiile barbatilor: Ce sa NU faceti in sala de nasteri 
Când tatal este gelos pe noul nascut  
Depresiile proaspatului tatic
Cinci mituri ale meseriei de tata
Sunt tata de bebelus si asta imi umple inima de un vulcan de sentimente

 FORUMUL TATICILOR moderni

  Forumul taticilor
Doar pentru tatici, acei tatici care vor sa conteze in viata copiilor lor

autor: redactor  Desprecopii.com, Toate drepturile rezervate, Desprecopii.com (c) 2019

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

  1. violeta-roz
    violeta-roztrimis la 12/7/2012

    Cred ca toti taticii se panicheaza cand aud ca bebe soseste.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Proaspăt Mircea
    Proaspăt Mirceatrimis la 15/3/2012

    Nu am văzut nimic despre acest nume, cu părere de rău

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII