Invinge depresia iernii cu oja ...

Invinge depresia iernii cu oja ...

Invinge depresia iernii cu oja ...

  • Cand simti ca ai nevoie de un nou look dar nu vrei sa cheltui prea multi bani, ce faci?

Cand simti ca ai nevoie de un nou look dar nu vrei sa cheltui prea multi bani, ce faci?

In ultimii ani, ne-am tratat adesea cu rujuri, insa acum vom alege un nou lac de unghii sau au o manichiura rapida la unul dintre numeroasele saloane care par a se tot inmulti.

La Superdrug, vanzarea ojelor a crescut cu 37 la suta anul trecut, iar la L'Oreal cu 24 la suta.

Dovada recesiunii: vanzarile ojelor sunt in crestere

"Traim intr-o lume obsedata de imagine, iar lacul de unghii a devenit accesoriul final", spune Mark Rodol.

"Femeile vor un mod rapid sa isi imbunatateasca look-ul, si desigur la un pret accesibil. O oja noua ofera o expresie a individualitatii si acelasi efect ca si o noua costumatie, pentru un pret infim."

Chiar si in ziua de astazi, cand vremurile financiare nu sunt extraordinare, vanzarea ojelor face parte dintre cele mai rapide afaceri in crestere. Cel mai mare lant din Marea Britanie, Nails Inc, prevede o cifra de afaceri in acest an, de £22 milioane. Magazinele de pe High Street, inclusiv Superdrug si Tesco au observat acest lucru si au in vedere sa includa saloane de maniciura in magazine, ca o modalitate de a trage clientii.

Femeile se trateaza cu o maniciura profesionista atunci cand simt nevoia sa se relaxeze, insa putem sa ne rasfatam si acasa cu o oja mai indrazneata.

Noi inovatii presupun intotdeauna ceva nou pentru a incerca acasa.

"Celebritati cum ar fi Rihanna si Katy Perry au purtat pietre, stampe si chiar unghii metalice", spune Sara Wolverson, director de frumusete la Superdrug.

O multime de femei devin mult mai indraznete, folosesc mai multe culori si printuri. Asa deci, putem confirma faptul ca ojele colorate ne ridica putin moralul intr-o zi de iarna infrigurata.


 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Moda la zi

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII