Rolul apei pure in detoxifiere

Rolul apei pure in detoxifiere

Rolul apei pure in detoxifiere

  • Avem nevoie sa ne hidratam cu apa pura pentru a ne pastra sanatatea fizica si mentala. Toate celulele tesuturilor trebuie sa fie hidratate pentru a functiona corespunzator. Ai crede ca cele mai multe dintre ele sunt deshidratate?

Avem nevoie sa ne hidratam cu apa pura pentru a ne pastra sanatatea fizica si mentala. Toate celulele tesuturilor trebuie sa fie hidratate pentru a functiona corespunzator. Ai crede ca cele mai multe dintre ele sunt deshidratate?

Nu este vorba doar de cinci litri de ser de sange care contin apa. Celulele organelor contin apa. Creierul si tesuturile nervoase sunt 80% apa. Deshidratarea severa duce la dereglarea mentala si moarte.

Cei mai multi dintre noi, probabil 75% din populatie, sufera de deshidratare usoara, lucru ce conduce la o sanatatea precara, dureri, consum redus de energie, boli mintale si chiar alte boli mai grave.

Apa pura ajuta la detoxifierea corpului, la separarea trombocitelor si spalarea tesuturilor grase unde toxinele se acumuleaza adesea. In timpul unei cure de detoxifiere este necesar sa consumati multa apa pura.

Bauturile ce contin cafeina si alcoolul, deshidrateaza. Sucurile acidulate sunt operatorii de transport ai otravii. Aproape toate apele imbuteliate contin toxine petroliere de la containerele lor.

Cum va asigurati ca beti apa potabila pura?
Un studiu al apei din 29 de orase din SUA a descoperit tot felul de pesticide, insecticide, erbicide si chiar urme de droguri bazate pe prescriptie medicala.

Clorul este destul de rau, dar mult mai rai sunt produsii sai, cunoscuti ca produse secundare de dezinfectie sau DBPs. DBPs se formeaza atunci cand se combina clorul cu mineralele si metalele grele in apa de la robinet.

Apoi, exista asta numita fluorura de sodiu .. cea care previne aparitia cariilor. Este foarte toxica in cantitati mari si consumul continuu ne face incet ne imbolnavim, si este adaugata in 70% din apa livrata in SUA.

Daca nu aveti acces la apa de izvor, exista doua abordari eficiente de purificare a apei: osmoza inversa cu filtrare prin adaugarea de carbune si sisteme portabile de tip Berkey initial destinate pentru a purifica apa contaminata stagnanta.

Expertul in purificarea apei, Robert Slovak, intervievat de Dr. Mercola de cateva ori, recomanda osmoza inversa peste toate celelalte tipuri, inclusiv distilarea, ionizarea sau alcalinizarea. El spune ca, daca simtiti nevoia de a face apa mai alcalina, adaugati un varf de cutit de bicarbonat de sodiu. Este mai ieftin.

Apa distilata utilizata in mod consecvent ne va "fura" mineralele vitale din organism. Dar este o baza buna pentru medicamente naturale sau tincturi. Osmoza inversa elimina o parte buna de minerale importante, dar ele pot fi restaurate doar cu cateva picaturi de solutii de minerale lichide (disponibile la magazinele alimentare de sanatate) si/sau sare de mare pura.

Dar, osmoza inversa, impreuna cu filtrarea cu carbune este accesibila si lucreaza pentru a elimina aproape toti contaminantii chimici si mare parte din fluor. Filtrul singur nu elimina orice fluoruri.

  Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII