Minunea din zorii zilei !

Minunea din zorii zilei !

Minunea din zorii zilei !

  • Dragelor, de ceva timp ma tot "chinui" sa ma invrednicesc pt a scrie pe forum nasterea lui Cristian Daniel, piticul nostru atat de iubit si de adorat.
Material original publicat in sectiunea Nasterea unei Stele. Va asteptam si pe dumneavoastra sa publicati povestea unica a nasterii puiutului dvs. 

Dragelor, de ceva timp ma tot "chinui" sa ma invrednicesc pt a scrie pe forum nasterea lui Cristian Daniel, piticul nostru atat de iubit si de adorat.

De ce m-am decis chiar astazi? Pt ca am vazut ca a disparut bannerul care facea trimitere la Bibi - ingerasul de copil care a plecat mult prea repede de langa parintii lui. Am plans atat de tare la povestea aceasta chinuitoare, si imi tineam copilul in brate sarutandu-l printre lacrimi, dragul de el nu stia de ce fata mea este atat de sarata si umeda.

Si acum sa incepem cu inceputul. :) Am ramas insarcinata cand nici macar nu ma asteptam. Am pierdul o sarcina la inceputul lui ian 2011, fapt ce m-a distrus. Nu am crezut ca ma voi mai putea ridica, insa cu ajutoru sotului, a prietenei mele, ce ii multumesc din suflet, dar si a unui psiholog, am reusit. Drept urmare prin iunie am inceput iar tratamentul (am PCOS) si supriza a venit pe 9 sept cand m-am facut testul de sarcina, dar asa informativ.

Cand am vazut cele 2 liniute nu prea am stiu cum sa reactinez. I-am spus sotului, si el rezervat, si am decis sa repet si de dimineata. Am repetat si a fost clar. ERAM INSARCINATA !!!

Au urmat multe analize si griji peste griji, iar prin saptamana 13-14 ne-am anuntat si familiile care erau in extaz, ca si noi de altfel. Trecuse ce era mai greu, dupa parerea mea:). Am facut ecografii saptamanal iar apoi la 2 saptamani, frica si teama a jucat un rol tare important.

Din februarie am ramas acasa, burtica crestea, puiul se misca de zor, si eram atat de fericita insa si atat de speriata sa nu se intample ceva rau. Forumul fluturasi si floricele de mai-iunie 2012 a fost pt mine cel mai bun refugiu. M-au ajutat cum nimeni nu o putea face atunci.

Timpul trecea, bebele crestea, kg se acumulau, am luat 36 de kg iar acum la 4 luni dupa nastere, mai am in plus vreo 5 insa se duc si ele cu rabdare :).

Mai cititi: Cum si cand ne recapatam silueta

De la inceputul lunii aprilie mi-am facut un calendar cu AMR, si taiam cate o zi in fiecare seara. Am tot crezut ca voi naste undeva pe la inceputul sau mijlocul lunii insa Cristian dragul de el se infofolise bine si cu cordonul in jurul gatului si statea tare bine la caldurica, Cate emotii, cate griji, cata nerabdare am putut sa simt in acea luna.

Eh in data de 28 seara, am taiat si ziua de pe lista convinsa ca nu am cum sa mai nasc acum, mai erau 3 ore pana la miezul noptii. M-am asezat iar pe canapeaua care mi-a fost o asa buna prietena toata perioada :)))))si am zis sa ma uit la un film. Pe la 9.30 seara au inceput contractiile, Doamne cat m-am mai bucurat. Mi-am anuntat sotul, vezi ca am contractii, astazi nasc!!! Contractiile erau tare rare, dar erau si ma bucuram nespus. Pe la 11 au devenit dese si puternice asa ca m-am decis sa fac repede dus si sa ne pregatim. Nu-mi venea sa cred ca intr-adevar se intampla, insa cred ca in mare parte a fost si puterea autosugestiei.

Dupa dusul de la 11.30-12.00 nici o contractie, ufff am zis ca nu este adevarat. M-am decis sa dorm putin si cum mi-am mutat locul in dormitor au revenit si contractiile. Sotul era tare dezorientat, parca nu-i venea a crede ca pustiul lui va scoate capul afara.

La 3 dimineata am plecat spre spital ca deja aveam dureri de imi venea sa musc din scaun:)))).

Am ajuns, m-au consultat, mi-au spus sa-mi sun dr ca nasc :D Doamne ce m-am bucurat iar, ca am crezut ca ma trimit acasa, nu mi se rupsese apa, insa m-au pus la monitorizare si aveam contractii din cele mai puternice la 3 min.

Dr a venit in 30 min mi-a pus perfuzii si o gramada de chestii sa ma dilat, aveam dilatatie 2 de 2 saptamani, si tot nu am reusit sa ma dilat. Drept urmare, la 7.30 am intrat in sala de operatie, la 7.35 a venit pe lume infasurat fedeles in cordonul ombilical Cristian. Doamne ce a plans, si ce am plans si eu.

GATA ERAM IN EXTAZ

Aveam un copil frumos, sanatos si atat de dorit si asteptat.

Sotul a fost lasat imediat dupa ce l-au scos pe bebe sa stea cu el cat l-au curatat si examinat. Avem fotografii la 5 min de la nastere iar el ca si mine se simtea in sfarsit implinit!!!!

Minunea noastra a venit in zorii zilei de 29 aprilie ca sa ne lumineze si sa ne intregeasca viata. Scumpul meu baietel, acum dormi - dupa o buna portie de plans, iar mamai te iubeste nespus si neconditionat!!!!

Ioana, mamica fericita de Cristian Daniel, minunea care ne-a luminat viata!!!!!

autor: membru Desprecopii.com joana2672001  -  Toate drepturile rezervate - (c) desprecopii.com 2012

 Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

Despre nastere si sanatatea familiei mai cititi:

Pregatirea pentru nastere

Alimentatia sanatoasa a familiei

Recuperarea mamei dupa nastere

Sanatatea femeii

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII