Lumea copiilor prinde forma cu Play-Doh

Lumea copiilor prinde forma cu Play-Doh

Lumea copiilor prinde forma cu Play-Doh

Doar ce incep sa se joace si iti dai seama imediat: copiii sunt niste fiinte extraordinare!

  • Nu poti sa nu le remarci curiozitatea. Fiecare particica din lumea care-i inconjoara e ceva care trebuie descoperit, pipait, masurat.
  • Nu poti sa nu le admiri receptivitatea. Nimic nu e banal pentru ei, totul e interesant si deosebit, totul merita cunoscut si invatat.
  • Nu poti sa nu le aplauzi ingeniozitatea. Maniera in care aduc impreuna forme diferite si modeleaza lucruri noi te lasa uneori cu gura cascata.

 

Copiii vad altfel lumea. Mintea lor este ca un burete care absorbe tot ce intalneste: forme, culori, idei, semnificatii. Varsta copilariei este varsta in care ritmul de invatare este cel mai alert. Este o varsta foarte importanta pentru ei, o varsta critica. Acum e momentul in care trebuie sa-i expui la acele experiente pozitive din care pot sa invete cel mai mult.

 

Copiii, mai ales cei din ciclul primar, vad gradinita altfel. Pentru ei granita dintre joaca si invatat nu exista, sau cel putin nu este asa de abrupta cum e perceputa de mine sau de tine. Daca vrei sa invete cu placere si sa le placa sa invete atunci trebuie sa le pui la dispozitie lucrurile care fac dezirabila aceasta experienta.

 

Creativitatea si imaginatia pot prinde forma! Play-Doh este elementul care stimuleaza energia creativa si inteligenta copilului tau.

Vom vedea imediat de ce Play-Doh  este un produs revolutionar, dar mai intai sa ne aducem aminte de copilaria noastra.

Mai toti ne-am jucat in copilarie cu plastilina, construind animale (de cele mai multe ori) fabuloase, in jurul carora spuneam povesti si intamplari incredibile. Toti eram artisti plastici dar si povestitori in acelasi timp. Atunci am constatat ca, pe masura ce construiam un personaj mai mare, acesta se dezmembra sub ochii nostri. Ne suparam si aruncam cu ea. Pai cum sa nu aruncam cu ea? Doar nu faceam noi curat. Imi amintesc cat de lipicioasa era si se lipea si se sfaramita pe covor. Greu se mai curata. Si cate posibilitati de exprimare oferea plastilina. Mai ales pentru varsta de atunci. Pacat ca se modela greu si nu mirosea prea bine. Deci aveam niste creatii care nu prea stateau in picioare si nu miroseau prea frumos. Dar erau ale noastre, facute de manutele noastre si de aceea ne erau dragi. Si imi e dor de ele.

Play-Doh  este super-plastilina care reuseste sa fie tot ce "plastilina" nu poate sa fie.

 

Play-Doh este NON-toxica si NON-iritanta

Cele trei mari ingrediente din care este alcatuita sunt: apa, sarea si amidonul din faina de grau . Poti sa stai linistita, copilul tau nu va pati nimic daca va gusta din Play-Doh iar gustul sarat al Play-Doh il va descuraja sa-si mai "pape" creatiile pe viitor.

 

 

Play-Doh arata bine, miroase bine si este placuta la atingere

Culorile vii, mirosul placut si consistenta pastei fac din joaca cu Play-Doh o experienta iubita de copii si chiar si de oamenii mari.

 

 

Play-Doh este extrem de maleabila

Joaca si invatatul devin niste experiente placute pe care copilul tau va dori sa le repete. Play-Doh poate fi folosita atat acasa cat si la gradinita, fiind cea mai buna solutie pentru materiile care necesita super-plastilina.

 

 

Play-Doh nu lasa urme si este foarte usor de curatat

Play-Doh nu este lipicioasa deci nu ai nevoie de solutii speciale. Particelele mai mici se vor usca si se vor intari precum niste firimituri iar tu vei putea astfel sa le aspiri foarte usor, oriunde s-ar afla.

 

 

Play-Doh este disponibila in cutii

Copilul tau va sti ca joaca si invatatul incepe din cutia de Play-Doh. Fiind un produs bazat pe apa, super-plastilina Play-Doh trebuie tinuta in cutie atunci cand nu este folosita, pentru a-si pastra calitatile pentru o perioada indelungata.

 

Lasa-ti copilul sa-ti arate lumea lui! Vei vedea cum copilul tau invata mai usor sa reproduca lumea din jurul lui dar si cum isi pune imaginatia la lucru. Vei observa ca e mult mai relaxat si ca invata mai usor prin intermediul formelor create chiar de el. Vei realiza ca ii creste atentia si coordonarea. Vei vedea ca incepe sa colaboreze chiar si mai bine cu ceilalti copii.

Vei vedea ca Play-Doh  va ofera numai lucruri bune chiar din prima zi de cand o cumperi.

autor: Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2012

Va recomandam sa mai cititi si:

Mai cititi:

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)
forumuri specializate Forumuri specializate
Comentarii la articol

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga tu un comentariu si poti castiga un tricou Desprecopii.com

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.