Comentarii la: Circumcizia la baieti

Circumcizia la baietiCircumcizia reprezinta amputarea chirurgicala a tesutului si a mucoasei care in mod normal acopera glandul (capul) penisului. Acest tesut in doua straturi este cunoscut sub denumirea de preput. Parintilor li se recomanda sa citeasca cat mai mult posibil despre circumcizie si sa ia cunostinta de complexitatea acestei proceduri. Daca este posibil, solicitati sa asistati la o operatie de circumcizie la spital, ca sa puteti cunoaste cu adevarat despre ce este vorba. Pe masura ce copilul creste, plica ce formeaza preputul se retracteaza din ce in ce mai mult, permitand dezvelirea glandului. De obicei acest lucru dureaza in jur de 3 ani, dar exista si multe cazuri in care retractarea se face de-abia la adolescenta. ... citeste mai departe
Prima pagina | Pagina precedenta | Pagina urmatoare | Ultima pagina
30.07.2014 17:21:59 Anti-Circumcizie

Cami, daca nu stia ce este durerea, nu plangea niciodata pana crestea destul de mare sa inteleaga ce este suferinta altora.

03.03.2014 10:04:38 farcas victor

Buna! Nu de mult am facut si eu aceasta operatie in septembrie anul trecut am 6 luni de atuncea dar asi dori sa imi spuna si mie cineva care se stie in astea dece si acuma eu sunt vanat in locul unde am fost taiat dearoata. mai mult de atata cred ca sa loat prea multa piele din acel loc e riscul sa patesc ceva ? daca mar mutea contacta cine de specialitate telefonic asi fi recunoscator nr meu este 0753257868. e prima oara cand apelez prin intermediul internetului. credetima ca am ramas cu trauma de la acea operatie nici macar nu ma lasat dupa ce mi-au facut anestezia au si inceput sa ma taie credetima ca a fost foarte groaznic. va multumesc.

09.12.2013 21:00:25 Daniel

Legat de efectul negativ al masturbarii. Cred ca Cel ce ne-a creat stie mai bine decat orice colegiu de medici ce e sanatos si nu pentru om. Isus Hristos a dacut o afirmatie radicala in Matei 5:28 pentru a arata natura pacatoasa a masturbarii: “Dar Eu va spun ca ori si cine se uita la o femeie, ca s-o pofteasca, a si preacurvit cu ea in inima lui”. Din moment ce masturbarea aproape intotdeauna este insotita de ganduri cu pofte, conform cuvintelor lui Isus este acelasi lucru cu adulterul, care este fara indoiala un pacat. Toti cei care o practicati veti da socoteala inaintea lui Dumnezeu pentru acest pacat.Iar plata pacatului este moartea , daca nu il inlaturati ! Daca va indoiti de Cuvantul lui Dumnezeu, aceasta nu ca schimba cu nimic soarta pacatosului ce nu se desparte de pacat. Ea oricum va veni !

20.02.2013 13:10:37 Lia

In cit timp se reface de tot penisul,adica nu mai este nici semn ,nici durere la un copil de 4ani?

17.04.2012 10:53:18 Cami

Baiatul meu a fost circumcizat la 3 zile dupa nastere , acum are 3 ani si 4 luni nu a avut nici un fel de probleme igienice si-a revenit foarte repede avand in vedere ca nu stia ce este durerea la varsta aia

09.01.2012 16:56:04 Rusinos

La 16 ani exista vreun risc in operatie ?? Si daca as faceo , penisul ar sta mereu mereu decalotat sau doar cand vreau eu ? Va rog raspunsuri:(

16.10.2011 11:40:06 LUCHINO

Lucian,tuturor..am citit cu oarecare stupoare articolul...si,din experienta personala,circumcizia ,daca este nevoie trebuie facuta.Argumentele?igienice,nu scade cu nimic din sensibilitate daca dupa interventia in sine zona este intretinuta si stimulata.Categoric creste rezistenta,cresterea ca dimensiuni este de 6 cm in cazul meu.(actualmente 21cm)Important de precizat!am ales sa fac circumcizia la varsta matura datorita avantajelor.Portiunea de tesut amputata ,cu referire la articol este minima,refacerea se face colateral si nu scade din sensibilitate...sau senzualitate.

11.10.2011 11:07:18 Lucian

va salut , vroiam sa va intreb daca ati observat o crestere de 1 2 cm cei care ati facut operatie? pentru ca in cazul meu acesta ar fi singurul motiv pentru a o face, va multumesc doresc cat mai multe raspunsuri.....va multumesc (am 21 de ani , nu stiu ce alt gen de detalii sa dau)

19.04.2010 17:31:55 dany

baiatul meu a fost circumcizizt la12ani,nu a simtit nici un pic de durere nici in timpul operatiei nici dupa,si-a revenit f bine si dpdv al igienei pot spune ca e f usor de intretinut.operatiunea nu e dureroasa,nu e periculoasa deoarece aceasta se face de catre un medic specializat si e f buna pt viitorul baiatului si a vietii sale de familie.

Prima pagina | Pagina precedenta | Pagina urmatoare | Ultima pagina
Trimite parerea ta:
Numele tau:
Adresa de mail (optional):
Comentariu:
Cod verificare:0228020 aici si apasa pe:
Observatii:
1. Comentariile la articole sunt moderate (deci nu apar direct pe site).
2. Daca aveti intrebari, va recomandam sa le puneti pe forum si nu la comentarii. Forumul este mult mai activ si aveti sanse mai mari sa primiti un raspuns rapid!

Supereva.ro Noutati

7 strategii pentru disciplinarea copilului

7 strategii pentru disciplinarea copilului

Pentru multe mame, descoperirea disciplinei eficiente este una dintre cele mai dificile si mai frustrante sarcini de ...

Zaharul in alimentatia copilului si ce trebuie sa stii

Zaharul in alimentatia copilului si ce trebuie sa stii

Crezi ca esti restrictiv cu zaharul? Un nou sondaj spune ca multi parinti nu sunt! Iata ce ar trebui sa stii:...