Circumcizia la baieti | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 9 comentarii

 1. Anti-Circumcizie
  Anti-Circumcizietrimis la 30/7/2014

  Cami, daca nu stia ce este durerea, nu plangea niciodata pana crestea destul de mare sa inteleaga ce este suferinta altora.

  Raspunde la acest comentariu
 2. farcas victor
  farcas victortrimis la 3/3/2014

  Buna! Nu de mult am facut si eu aceasta operatie in septembrie anul trecut am 6 luni de atuncea dar asi dori sa imi spuna si mie cineva care se stie in astea dece si acuma eu sunt vanat in locul unde am fost taiat dearoata. mai mult de atata cred ca sa loat prea multa piele din acel loc e riscul sa patesc ceva ? daca mar mutea contacta cine de specialitate telefonic asi fi recunoscator nr meu este 0753257868. e prima oara cand apelez prin intermediul internetului. credetima ca am ramas cu trauma de la acea operatie nici macar nu ma lasat dupa ce mi-au facut anestezia au si inceput sa ma taie credetima ca a fost foarte groaznic. va multumesc.

  Raspunde la acest comentariu
 3. Daniel
  Danieltrimis la 9/12/2013

  Legat de efectul negativ al masturbarii. Cred ca Cel ce ne-a creat stie mai bine decat orice colegiu de medici ce e sanatos si nu pentru om. Isus Hristos a dacut o afirmatie radicala in Matei 5:28 pentru a arata natura pacatoasa a masturbarii: “Dar Eu va spun ca ori si cine se uita la o femeie, ca s-o pofteasca, a si preacurvit cu ea in inima lui”. Din moment ce masturbarea aproape intotdeauna este insotita de ganduri cu pofte, conform cuvintelor lui Isus este acelasi lucru cu adulterul, care este fara indoiala un pacat. Toti cei care o practicati veti da socoteala inaintea lui Dumnezeu pentru acest pacat.Iar plata pacatului este moartea , daca nu il inlaturati ! Daca va indoiti de Cuvantul lui Dumnezeu, aceasta nu ca schimba cu nimic soarta pacatosului ce nu se desparte de pacat. Ea oricum va veni !

  Raspunde la acest comentariu
 4. Lia
  Liatrimis la 20/2/2013

  In cit timp se reface de tot penisul,adica nu mai este nici semn ,nici durere la un copil de 4ani?

  Raspunde la acest comentariu
 5. Cami
  Cami trimis la 17/4/2012

  Baiatul meu a fost circumcizat la 3 zile dupa nastere , acum are 3 ani si 4 luni nu a avut nici un fel de probleme igienice si-a revenit foarte repede avand in vedere ca nu stia ce este durerea la varsta aia

  Raspunde la acest comentariu
 6. Rusinos
  Rusinostrimis la 9/1/2012

  La 16 ani exista vreun risc in operatie ?? Si daca as faceo , penisul ar sta mereu mereu decalotat sau doar cand vreau eu ? Va rog raspunsuri:(

  Raspunde la acest comentariu
 7. LUCHINO
  LUCHINOtrimis la 16/10/2011

  Lucian,tuturor..am citit cu oarecare stupoare articolul...si,din experienta personala,circumcizia ,daca este nevoie trebuie facuta.Argumentele?igienice,nu scade cu nimic din sensibilitate daca dupa interventia in sine zona este intretinuta si stimulata.Categoric creste rezistenta,cresterea ca dimensiuni este de 6 cm in cazul meu.(actualmente 21cm)Important de precizat!am ales sa fac circumcizia la varsta matura datorita avantajelor.Portiunea de tesut amputata ,cu referire la articol este minima,refacerea se face colateral si nu scade din sensibilitate...sau senzualitate.

  Raspunde la acest comentariu
 8. Lucian
  Luciantrimis la 11/10/2011

  va salut , vroiam sa va intreb daca ati observat o crestere de 1 2 cm cei care ati facut operatie? pentru ca in cazul meu acesta ar fi singurul motiv pentru a o face, va multumesc doresc cat mai multe raspunsuri.....va multumesc (am 21 de ani , nu stiu ce alt gen de detalii sa dau)

  Raspunde la acest comentariu
 9. dany
  danytrimis la 19/4/2010

  baiatul meu a fost circumcizizt la12ani,nu a simtit nici un pic de durere nici in timpul operatiei nici dupa,si-a revenit f bine si dpdv al igienei pot spune ca e f usor de intretinut.operatiunea nu e dureroasa,nu e periculoasa deoarece aceasta se face de catre un medic specializat si e f buna pt viitorul baiatului si a vietii sale de familie.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

Subiecte tratate:
Tema:

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 200.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: Comentarii la articol.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

Discutii generale pentru familie si parinti

Discutii generale pentru familie si parinti

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.
PARENTING - sau despre meseria de parinte

PARENTING - sau despre meseria de parinte

Despre MESERIA DE PARINTE. Experiente, intrebari si milioane de nelinisti. Asta inseamna sa fii parinte.
Concursuri la Desprecopii.com

Concursuri la Desprecopii.com

CONCURSURI si rezultatele concursurilor din comunitate. Intotdeauna ai ceva de castigat !
Check in - Prima data pe DC

Check in - Prima data pe DC

BINE AI VENIT! Noii veniti se pot prezenta aici, cei vechi sunt rugati sa ii indrume, in spiritul Comunitatii DC.