Mitsubishi ASX (2013), o masina de familie surprinzatoare | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 14 comentarii

  1. Dragos
    Dragostrimis la 14/5/2015

    O masina superba si foarte economa. Este a șaptea masina personală pe care o am pana acum ( la 38 de ani) , si sincer va spun ca ma opresc la ea. Merita toți bani....

    Raspunde la acest comentariu
  2. bit
    bittrimis la 24/5/2016

    Am ASX 1,6 de doi ani si 58.000 km. Am adunat bonurile de combustibil in tot timpul asta (din contabilitate) si mi-a rezultat un consum de 6/100. Asta e consum mixt.

    Raspunde la acest comentariu
  3. gheorghe olteanu
    gheorghe olteanutrimis la 26/3/2015

    sint foarte multumit si bucuros de aceasta masina mi-am cumparat-o doar de doua zile si va pot spune ca nu am dat GRES

    Raspunde la acest comentariu
  4. Desprecopii
    Desprecopiitrimis la 1/5/2014

    Pentru 2014: cu programul rabla, puteti achizitiona ASX--ul la 14.608 EUR (cu TVA inclus).

    Raspunde la acest comentariu
  5. Andrei
    Andreitrimis la 2/4/2014

    ne puteti spune parerea voastra si despre Mitsubishi Outlander? Intre Outlander si ASX ce ati alege?

    Raspunde la acest comentariu
  6. Ion
    Iontrimis la 11/3/2014

    Sotia a vazut acest articol pe site-ul ei preferat Desprecopii. Pot sa spun ca m-a convins si am achizitionat aceasta masina in urma acestui articol. Nu regret nici o secunda pentru alegerea facuta. Felicitari si multumim Desprecopii.com.

    Raspunde la acest comentariu
  7. Aly
    Alytrimis la 22/1/2014

    As vrea sa-mi cumapr si eu un ASX 2013,dar cu un motor de 1.6 117cp,ce parere aveti d emaisna si de consum la acest motor,il iau cu tractiune fata pentru c anu am incadrez in buget,eu nu ma duc e munte prin noroi...etc ca sa imi trebuiasca 4x4,iau amsian pt orash plimbari si sa fie cvmai inalt,atat,dasta am si ales un suv cum este ASX.multumesc,vreau si eu mai multe detali cum vi sa pare maisna si cum merge,piese intretinere..etc.

    Raspunde la acest comentariu
  8. Desprecopii
    Desprecopiitrimis la 3/9/2013

    Draga Marius, Raspunsurile la intrebarile tale:Consumul pentru motorizarea diesel cu transmisie manuala: 4.9 / 7.0 / 5.7 (extraurban/urban/mixt);Consumul pentru motorizarea diesel cu transmisie automata: 5.1/7.1 / 5.8 (extraurban/urban/mixt);Consumul pentru motorizarea benzina cu transmisie manuala: 5.0/7.8 / 6.0 (extraurban/urban/mixt); Pretul de 14.608 eur tva inclus (prin programul Rabla 2013) este valabil pentru motorizarea pe benzina cu tractiune fata (2WD)Pentru modelul ASX, reviziile se fac la un interval de 15.000 km la diesel si 20.000 km la benzina sau 1 an.

    Raspunde la acest comentariu
  9. Carmen
    Carmentrimis la 30/8/2013

    Oooooo.... ce articol despre masina noastra :) Noi am cumparat un ASX in 2012. Ne doream o masina de familie si sotul a facut un studiu pe net de cateva luni bune pana sa ne hotaram. Mie mi-a placut ASX-ul de la inceput si sa va spun sincer ca am obosit pana a terminat sotul analiza si toata nebunia pe la dealeri. Ne-am mai uitat la Kia Sportage, Rav4, Ford Kuga, Hyundai ix35. Am descalificat rapid variantele Renault, Dacia Duster (pentru ca bugetul ne permitea o masina mai scumpa) si Volkswagen Tiguan care ni s-a parut cu un raport pret calitate oribil. In final a ramas Hyundai ix35 vs ASX dar decizia a fost simpla dupa test drive-ul final. Un sfat: nu lasati sotul sa citeasca saptamani intregi pe net ca inebuneste si el si va inebuneste si pe voi.

    Raspunde la acest comentariu
  10. Ion
    Iontrimis la 30/8/2013

    Articolul vostru este OK. Are multe informatii si imi place ca este scris din punctul de vedere al familiei. Se vede insa ca autorul nu este un pasionat de masini. Mie personal mi se "ridica parul pe mana" de la motoarele 2.0 in sus. Vreau demaraj cu spatele infipt in scaun. Imi doresc sa aud zgomotul motorului. Ma intreb daca motorul 1.8 DiD poate sa ma "hraneasca". Apropo: oricine poate cere un test drive la orice companie si este in todeauna gratuit. Pentru mitsubishi aici: http://www.mitsubishi-motors.ro/modele/test-drive

    Raspunde la acest comentariu
  11. Pernes Marius
    Pernes Mariustrimis la 30/8/2013

    8.9 l/100 km pt varianta diesel de 1.8? consum mixt? urban? extraurban? 14608 eur este pt versiunea diesel?Service-ul periodic la cati km se face ce presupune si cat costa?

    Raspunde la acest comentariu
  12. DESPRECOPII
    DESPRECOPIItrimis la 29/8/2013

    Elena, avem adresa ta de mail. Daca se stang mai multe persoane interesate, contactam Dealer-ul si cerem o oferta pentru voi, un scaun de copil gratis sau o reducere. Dar este nevoie sa ne contacteze mai multa lume....

    Raspunde la acest comentariu
  13. Elena
    Elenatrimis la 29/8/2013

    Noi chiar suntem in cutare pentru o noua masina. Nu stiam de Mitsubishi si dupa acest articol mai avem o masina pe shortlist. Noi ne gandeam la Honda CRV.... dar sa vedem ce zice si sotul de aceasta masina. Cum putem sa intram in posesia unei SUPEROFERTE?

    Raspunde la acest comentariu
  14. Mihai
    Mihaitrimis la 29/8/2013

    Mi-a placut mult acest articol pentru ca este scris pe intelesul nostru, al celor care nu se pricep la tehnica dar sunt interesati intr-o masina buna, fiabila, cu consum mic. Bravo!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: