Suzeta � intre necesitate si comoditate: avantaje si dezavantaje | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 2 comentarii

  1. Luminita
    Luminitatrimis la 13/12/2011

    Eu la el meu, dupa ce a implinit 18 luni, am inceput sa ii dau suzeta doar inainte de culcare sau daca era suparat. In rest, cnd se juca, o puneam de comun acord intr-un cosulet. La 30 luni a renuntat singur la ea, fara sa il fortez eu. Avea dintisori, a gaurit-o, alta nu i-am luat si asta a fst tot. La al 2lea as proceda la fel, ptr ca il poti dezobisnui mult mai usor de suzeta decat de deget. Vad copii de 3-4 ani (chiar si mai mult) cu degetelul in gura... Eu personal mi-am supt degetul pana la 5 ani, si imi aduc aminte cate au incercat parintii mei, ca sa ma faca sa reununt la el. Sigur daca as fi fost invatata cu suzeta as fi renuntat la o varsta mult mai mica la ea.

    Raspunde la acest comentariu
  2. DanaR
    DanaRtrimis la 2/10/2007

    Bun articol. Eu am folosit suzeta la ambii mei copii. La cel mare a fost foarte usor sa il dezvat. A luat-o pur si simplu Mos Craciun si a dus-o la alt bebelus. Asta se intampla pe la 1 an si jumatate. La cel mic inca o mai folosesc si pot sa spun ca a fost de mare folos la inceput cand plangea intre mesele de supt la san si suzeta il alina. Atunci cand am fost plecati de acasa pentru cateva zile suzeta era ceva foarte familial care il linistea. Cand i-au dat dintii nu a ros jucarelele pentru ros dar suzeta a fost o forma de alint, si jucarie de ros in acelasi timp. Recent l-am intarcat si nu stiu ce ne-am fi facut fara suzeta si sticla cu laptic. Pot sa spun ca avand acesta se linistea repede. Deci noua ne-a fost de folos suzeta.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: