Hipospadias la copil | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 14 comentarii

  1. casiana
    casianatrimis la 28/1/2020

    Buna seara Am un baiat de 18 ani care a avut 3 operatii nereusite pentru hipospadias pana la varsta de 11 ani cand l-a operat dr HADIDI a patra oara si a fost o reusita. Doar ca fiu-me crede ca penisul i-a fost afectat si este prea mic in lungime(12cm in erectie).Daca sunteti cumva in aceasta situatie si ati gasit o solutie va rog sa-mi raspundeti. Multumesc.

    Raspunde la acest comentariu
  2. mary
    marytrimis la 10/10/2018

    Asi Dori informatii despre costul si timpul care trebuie petrcut cind se merge la acest doctor in Germania!! Imi puteti da adresa si alte informatii?? Va multumesc anticipat!!

    Raspunde la acest comentariu
  3. Andreea-Andra
    Andreea-Andratrimis la 29/7/2016

    Buna ziua! Am un baietel de 3 anisori, diagnosticat cu hipospadias glandular gr.1.... Suntem programati pt interventie chirurgicala la domnul doctor Apostol Dan, de la spitalul Sf. Maria, Iasi. PAreri despre domnul doctor?... Sau experiente similare? Va multumesc, multa sanatate!

    Raspunde la acest comentariu
  4. catun simona
    catun simonatrimis la 18/5/2016

    Buna, am si eu un baietel de 8 ani cu hipospadias, inca nu am facut operatia. Ce medic ne recomandati si ce spital. Si daca se poate cam cati bani trebuiesc. Va multumesc

    Raspunde la acest comentariu
  5. Ungurean Anca
    Ungurean Ancatrimis la 18/7/2015

    Buna! Am un baietel de un an si opt luni care in urma cu o luna a fost operat in Ungaria, loc. Nyiregyhaza de catre dr. Tamas Cserni si a reusit operatia din prima (copilul avand Hipospadias distal). Costurile totale ale operatiei fara transport si cazare au fost de 232800 HUF (3450 lei)(fara transport, cazarea sotului si masa). Vreau sa va spun ca il recomand cu mult drag pe acest dr. Tamas Cserni care ne-a luat o povara grea de pe umeri operandu-ne copilul. Stiu ca este foarte greu sa treci mai ales ca mama prin asemenea momente, de aceea am scris aici si rog ca mamicile cu copii cu Hipospadias, care considera ca le pot fi de folos cu informatii sa ma contacteze la numarul de telefon 0740.91.87.09 - Anca si va pot ajuta cu adresa de mail a domnului doctor si alte informatii. Multa sanatate copiilor vostri!!! :)

    Raspunde la acest comentariu
  6. Alex
    Alextrimis la 23/5/2016

    Am un baiat care acum are 3 ani. Suntem din judetul Brasov. La varsta de 8luni a suferit prima interventie chirurgicala pentru aceasta cumplita problema. Stiu ce inseamna, stiu cat de traumatizanta este aceasta interventie, atat pentru copil cat si pentru parinte. Din pacate, dupa aceasta prima interventie, facuta la spitalul de copii din Brasov, a mai urmat inca o interventie pe la 1si 2 luni. Prostia Noastra a fost ca nu ne-am interesat mai mult despre aceasta operatie, am mers pe mana doctoriilor ca prostii. Din hipospadias de gradul 1 am ajuns la hipospadias de gradul 2. Binenteles ca domnul doctor din Brasov Mironescu ne mai prostea sa-l mai operam a trei a oara la el ca, vezi doamne noi era de vina ca nu i-a iesit operatia, mare ticalos.pana la urma ne-am interesat si am gasit un doctor adevarat Prof. Dr. Ahmed Hadidi. La varsta de 1si 8luni a mai suferit ultima interventie - cea mai reusita, perfecta, operatia am facut-o la spitalul Ponderas din Bucuresti. Va spun ca acum am scapat si baietelul este perfect sanatos nici macar nu se vede ca a trecut prin 3 operatii. Sfatul meu este sa nu lasati copilul pe mana oricui, un doctor mai bun ca Pof.Dr. Ahmed Hadidi nu cred ca mai exista. Pt orice informatie nu ezitati sa ma contactati vsorin10@yahoo.com

    Raspunde la acest comentariu
  7. Sorin
    Sorintrimis la 9/1/2015

    Am un baiat care acum are 3 ani. Suntem din judetul Brasov. La varsta de 8luni a suferit prima interventie chirurgicala pentru aceasta cumplita problema. Stiu ce inseamna, stiu cat de traumatizanta este aceasta interventie, atat pentru copil cat si pentru parinte. Din pacate, dupa aceasta prima interventie, facuta la spitalul de copii din Brasov, a mai urmat inca o interventie pe la 1si 2 luni. Prostia Noastra a fost ca nu ne-am interesat mai mult despre aceasta operatie, am mers pe mana doctoriilor ca prostii. Din hipospadias de gradul 1 am ajuns la hipospadias de gradul 2. Binenteles ca domnul doctor din Brasov Mironescu ne mai prostea sa-l mai operam a trei a oara la el ca, vezi doamne noi eramde vina ca nu i-a iesit operatia, mare ticalos.pana la urma ne-am interesat si am gasit un doctor adevarat Prof. Dr. Ahmed Hadidi. La varsta de 1si 8luni a mai suferit ultima interventie - cea mai reusita, perfecta, operatia am facut-o la spitalul Ponderas din Bucuresti. Va spun ca acum am scapat si baietelul este perfect sanatos nici macar nu se vedem ca a trecut prin 3 operatii. Sfatul meu este sa nu lasati copilul pe mana oricui, un doctor mai bunca Pof.Dr. Ahmed Hadidi nu cred ca mai exista. Pt orice informatie nu ezitati sa ma contactati vsorin10@yahoo.com

    Raspunde la acest comentariu
  8. Nicola Mariana
    Nicola Marianatrimis la 29/9/2014

    Copilul meu a fost operat anul acesta in iunie 2014 cu mate succes de Dr Hadidi, care a facut o performanta din munca lui.Opereaza la orice varsta si inca dupa consultatie iti explica pe inteles cum va proceda sa ajunga la cel mai bun rezultat.Va veni in urmatoarea vizita pe 25 octombrie 2014 pentru consultatii pentru copiii operati in iunie si cei care vor dori in saptamana respectiva.Aproximativ toate interventiile se fac cu externare a doua zi. Eu am fost foarte multumita de tot si de dl.doctor, de personalul spitalului Ponderas, David, baietelul meu de asemenea, el are 5ani si facea diferenta intre spitale, unde a mai fost operat fara succes si am trecut atunci prin mare cosmar.La dr Hadidi este totul atat de usor si fara dureri dupa operatie. Pentru contact voi lasa numarul persoanei care se ocupa direct de programari 0757 172 379 .Pentru detalii las numărul personal 0761 226 667.

    Raspunde la acest comentariu
  9. varjun
    varjuntrimis la 1/3/2013

    Cel mai bun medic pentru hipospadias este dr.Djinovic,opereza la BelMedic in Belgrade,,contactati-ma pe email gpm.office@gmail.com,pentru detalii.Operatia la copii se face la 1 an si jumatate.

    Raspunde la acest comentariu
  10. Ciora Lucia
    Ciora Luciatrimis la 14/1/2013

    Buna, am si eu un baietel de 11 ani care are hipospadias si am facut deja o operatie la 3 ani dar n-am reusit. Ce pot face?|

    Raspunde la acest comentariu
  11. alex
    alextrimis la 13/9/2012

    Eu am hiposapdias si am aflat tarziu am 16 ani se mai poate face ceva ?

    Raspunde la acest comentariu
  12. Adriana Vlada
    Adriana Vladatrimis la 3/9/2012

    Buna,Incercati la Spitalul Grigore Alexandrescu la dr. Mircea Andriescu, eu am fost la dansul cu baitelul meu si am reusit sa rezolv problema.

    Raspunde la acest comentariu
  13. mimiradu
    mimiradutrimis la 28/12/2011

    nu stiu daca procedez bine dar am o cunostinta care are un baietel de 4-5 ani si din descrierea boli hipospadoas cred ca are aceasta boala si nu vad ca au intentia sa se adreseze unui medic sa faca ceva pentru bietul copil ma gaindesc cat va suferi acest copil din vina unor parinti atat de prosti pentru ca nu poti fi atat de nepasator cand stii ca e ceva destul de grav.Sa tot iti zica lumea sa te adresezi uni medic si tu sa faci in ciuda ca tu esti mare si tare .Din auzite nu sant sigura dar cred ca si fratele lui taica-su are aceeas boala .Nu stiu ce sa va spun mai multe dar de copil imi e mila .

    Raspunde la acest comentariu
  14. Lalciu Margareta
    Lalciu Margaretatrimis la 26/4/2010

    Buna,Am si eu un baietel de 2 ani si are hipospadoas balanic a fost operat o data la varsta de 10 luni , dar mi-au zis ca mai trebuie o operatie pe la 2 ani jumate si nu stiuce sa fac recomanda-ti pe cineva , eu am fost la Budimex la dr.Mona TTANCIOVEANU.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: