Fiecare parinte are adolescentul pe care il merita | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 2 comentarii

 1. SufarStar
  SufarStartrimis la 2/10/2016

  Nu am gasit in DEX cuvintul "parenting " . Ce ciudatenie mai este si asta ? Am impresia ca "intelectualii inteligenti " ne si vad colonie americana sau engleza . Am ajuns ca pe timpul lui Caragiale si coana Chirita . Atunci toti mucosii se rupeau in frantuzisme dar in rest nimic de capul lor . Sau te pomenesti ca o sa devina engleza limba oficiala . Mai sti ?

  Raspunde la acest comentariu
 2. SufarStar
  SufarStartrimis la 2/10/2016

  Nu am sa incep cu basme . As vrea sa aud si argumente folositoare . Am facut destule sacrificii ca sa cresc 1 baiat . I-am dat totdeauna sfaturi corecte si pozitive . Pina la clasa a-8-a inclusiv totul a decurs normal si foarte bine . Cum a intrat in clasa 9-a am observat o schimbare ce mereu se accentua in rau . A inceput sa minta tot mai mult , sa isi bata joc de increderea ce i-o acordam pina atunci . A lasat balta invatatura . Chiulea destul de mult . Am cautat sa leg un dialog . Am inteles ca scoala il dezamageste , se simte ignorat de profesori . Nu mai facea fata cerintelor fapt ce a dus la repetentie . Invata de dupa-amiaza . Seara dupa ore umbla cu colegii pe la pizza si venea tirziu . Nu ne mai asculta deloc . Cind incercam un dialog imi repeta ca acum sint alte timpuri si deci ce stiu eu este foarte invechit . Anturajul ii era tata si mama . Profesorii de la scoala dadeau din umeri nepasatori . Spuneau ca datoria lor este sa predea , cine vrea invata , ei pun notele corect sau absentele . La sedintele cu parintii am constatat ca unele mame nu erau deranjate de vagabondajul baietilor lor si de faptul ca consumau alcool . In concluzie in 4 ani a reusit sa termine clasa a-10-a . Pe a-10-a a absolvit-o dupa ce s-a mutat la un liceu unde singur a recunoscut ca se promova mai mult de mila . Acum are 21 de ani . Dupa standardul meu este un mic golan chiar daca are servici de pune marfa in raft sau o cara . S-a tatuat de zici ca e satana trasa la serox . Umbla lelea numai noaptea si spune ca TREBUIE sa se distreze ca de aceea traieste . Ca daca se intimpla sa moara nu vrea sa fie nedistrat . Bate Bucurestiul in lung si lat prin tot felul de mici localuri . Daca il rog sa mearga la o cumparatura spune ca nu are timp sau ca 500 m reprezinta o distanta imensa . Si acum intrebarea : conform titlului acestui articol DECE merit eu sa tin un astfel de specimen la usa ? Doar pt ca sotia spune ca daca-l trimit in lume pleaca si ea ? Sintem destul de saraci si i-am oferit dupa putere . Azi nu mai conteaza decit ca ii este rusine cu noi ca nu stam intr-o casa ultimul ragnet . Ar vrea ca noi sa-i adaugam bani la salariul de mizerie pe care il capata . Nu conteaza ca l-am sfatuit zadarnic sa invete o meserie . DECE merit un astfel de adolescent ? Doar pt ca traim intr-o societate care da putere prea multa copiilor ? Adica nu te poti impune ca te reclama la politie si-i platesti daune ? Va rog o explicatie plauzibila care sa para reala . Si inca ceva . Dece presaram cuvinte straine in limba engleza cind vorbim romanilor ? Ne-am prostit atit de rau de nu mai putem vorbi coerent romaneste ? Ne-am englezit ?

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

Subiecte tratate:
Tema:

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 200.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: Comentarii la articol.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

Discutii generale pentru familie si parinti

Discutii generale pentru familie si parinti

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.
PARENTING - sau despre meseria de parinte

PARENTING - sau despre meseria de parinte

Despre MESERIA DE PARINTE. Experiente, intrebari si milioane de nelinisti. Asta inseamna sa fii parinte.
Concursuri la Desprecopii.com

Concursuri la Desprecopii.com

CONCURSURI si rezultatele concursurilor din comunitate. Intotdeauna ai ceva de castigat !
Check in - Prima data pe DC

Check in - Prima data pe DC

BINE AI VENIT! Noii veniti se pot prezenta aici, cei vechi sunt rugati sa ii indrume, in spiritul Comunitatii DC.