De ce inșală bărbații căsătoriți? Iată 8 motive pe care trebuie să le știi | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 3 comentarii

  1. vaillant
    vaillanttrimis la 14/2/2014

    ...Lipsa de credinta in Dumnezeu si valorile Crestinismului duce la neglijarea tainelor casniciei; a crede ca-ti merge si ca ai gasit prostul sa-l inseli ( ba, mianna, am scris bine? ) va duce in final la "plati "la care nici nu gandeai. Nu sunt un crestin practicant dar cred in Dumnezeu si litera Lui si sfatuiesc pe oricine crede ca se poate juca cu astfel de chestii sa gandeasca de 2 ori inainte de a se casatorii!

    Raspunde la acest comentariu
  2. Liviu
    Liviutrimis la 14/2/2014

    Cele 8 motive se aplica si la sotii, lesbiene, gay.

    Raspunde la acest comentariu
  3. mianna
    miannatrimis la 5/11/2013

    Barbatii nu INSEALA. Deloc. Nici femeile. Eventual INSALA. Stiu ca nu ma credeti, dar aveti la dispozitie dictionarele. Dupa care puteti numara de cate ori ati folosit un verb care nu exista. Sau puteti sari peste partea cu numaratul (care v-ar lua ceva timp, ce-i drept, acel "INSEALA " inexistent in limba romana apare de muuuuulte ori), folosind optiunea "replace with... " (repet, INSALA). Sau puteti lasa asa, ceea ce nu m-ar surprinde :)

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: