Machiajul pentru interviu

Machiajul pentru interviu

Machiajul pentru interviu

  • Cum ne machiem pentru un interviu? In asa fel incat sa aratam bine si sa nu provocam reactii negative.Iata sfatul de la Supereva.

Cum ne machiem pentru in interviu?

Folosirea cosmeticelor pentru aspectul perfect la interviu

Cand vorbim despre crearea aspectului perfect pentru inreviu, exista trei factori care determina ce culori de machiaj poti alege si cum sa le imbini: cine esti, cine vrei sa fii si cu cine sustii interviul.

Cine esti

Prima impresie conteaza enorm la un interviu si sunt sanse mari sa nu fii singura persoana care incearca sa impresioneze destul incat sa primeasca postul. Asa incat va trebui sa arati cat mai bine si sa fii tu insati. Piveste-te cu atentie in oglinda inainte de a incepe sa aplici machiajul. Care sunt cele mai frumoase trasaturi ale tale? Ce ti-ar placea sa ascunzi si ce ti-ar placea sa accentuezi? Folosind paleta ta uzuala de culori, aplica machiajul, fiind foarte atenta la zonele pe care stii ca vrei sa le evidentiezi sau sa le ascunzi.

Cine vrei sa fii

Dupa ce ai aplicat machiajul asa cum o faci de obicei, incearca sa te gandesti ce mesaj trimite acest machiaj unui potential sef. Incearca sa-ti imaginezi, indiferent de postul pe care il soliciti azi, ce post iti doresti in viitor. Lasa-l pe cel care iti ia interviul sa inteleaga nu numai ca ai fi un asistent grozav in acest moment, dar ai fi in curand chiar un manager mai bun.

Poate ar trebui sa alegi o nuanta mai putin stralucitoare de albastru sau un creion contur gri in locul celui negru pentru ochi. Poate ar trebui sa te dai cu ruj pentru ca aspectul tau sa fie mai pronuntat. Pregateste-ti fata pentru succes.

Cu cine sustii interviul

Daca postul este in industria modei, intr-un restaurant in voga sau un magazin de imbracaminte, probabil ca ai mai multe posibilitati de a experimenta diferite culori si straluciri. Totusi, nu trece cu vederea ca fiecare angajator cauta pe cineva care nu numai ca arata potrivit pentru post, dar poate face si munca respectiva. Incearca sa obtii un aspect ce inspira incredere celui care te intervieveaza. Asigura-te ca aspectul iti vine bine, dar nu distrage atentia cuiva care te priveste in ochi si te urmareste in timp ce vorbesti.

Creeaza-ti imaginea

Chiar daca in mod normal nu te machiezi deloc, ar trebui sa te machiezi putin cand mergi la un interviu. Machiajul creeaza un aspect cizelat, profesional care arata ca iti pasa de propria persoana si de postul solicitat.

Iata cateva sfaturi mai precise:

  • Foloseste fondul de ten sau un produs similar pentru a uniformiza culoarea pielii si a ascunde petele.\
  • Aplica anticearcan daca este necesar, dar nu exagera.
  • Foloseste un fard de culoare discreta sau chiar alb pentru a accentua usor coltul intern al ochilor. Ochii vii si stralucitori arata ca esti energica si interesata de ceea ce spune intervievatorul.
  • Foloseste pentru ochi o paleta neutra de culori, care nu contine mai mult de trei nuante. Incearca sa-ti evidentiezi oasele sprancenelor cu nuanta nisipului, culoarea alunei dedesubt si culoarea cacao pe pleoape, imediat sub gene.
  • Da-ti pe pleoape cu un verde deschis sau culoarea nisipului. Dermatograful ar trebui utilizat deloc sau cu zgarcenie, apoi eventual estompat pentru a crea un aspect definit, dar neagresiv.
  • Aplica putin rimel (mascara) negru usor de-a lungul genelor de jos si de sus. Mai aplica o data catre exteriorul genelor pentru a „deschide“ ochii. Verifica sa nu ramana gene lipite, cu cocoloase de rimel sau pete pe pleoape.
  • Foloseste un creion pentru sprancene sau pudra pentru a-ti completa si defini imaginea. Putina ceara de par te poate ajuta sa definesti sprancenele si sa le dai forma.
  • Aplica fardul de obraz discret sub pometi pentru a defini si a marca bujorii din obraji si a accentua ochii.
  • Contureaza-ti buzele cu creion de buze si ruj de culori neutre. Aplica un ruj discret potrivit cu paleta de nuante de pe pleoape. Nu uita de hidratarea buzelor. Improspateaza-ti zambetul cu un balsam transparent de buze inainte de a pleca la interviu.
  • Evita orice glos lucios sau foarte stalucitor.

Supereva va ureaza o cariera de succes.

  Locul unde comentam cu placere:

 Cariera si succes >>>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Cariera

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII