Cand printesele devin regine

Cand printesele devin regine

Cand printesele devin regine

  • Incoronarile de regi si regine, sunt desigur momente foarte rare in istoria curtilor regale, iar daca aruncam o privire in curtea batranului Charles al Angliei constatam ca printul mostenitor mai are mult de asteptat pana s-o inlocuiasca pe regina mama. 

Cand printesele devin regine

Incoronarile de regi si regine, sunt desigur momente foarte rare in istoria curtilor regale, iar daca aruncam o privire in curtea batranului Charles al Angliei constatam ca printul mostenitor mai are mult de asteptat pana s-o inlocuiasca pe regina mama. 

Iata insa, ca la curtea regala olandeza lucrurile stau altfel: printilor si printeselor li se acorda privilegiul de a deveni regi, versus regine la intervale relativ scurte de timp.

Astfel suverana Olandei, dupa 33 de ani de domnie a renuntat la coroana ca sa faca loc unei argetinience blonde, care cu sarmul ei a dus popularitatea casei regale olandeze la cote maxime.

/Images/regina-maxima-familie.jpg

Argentinianca Maxima - acum regina prin alianta (doar) cu titlul ceremonial - este inzestrata cu o inteligenta sociala de invidiat si un zambet perfect parca rupt dintr-o reclama de pasta de dinti.

Spontana si impopotonat imbracata la evenimentele la care participa, ea aduce fara discutie o pata de culoare intr-o tara sobra precum Olanda. Crescuta si educata in Argentina (Buenos Aires), sud americanca provine dintr-o familie modesta cu mai multi copii, cu un tata fara educatie academica, dar foarte ambitios, care a avut grija sa-si trimita macar unul din cei 7 copii sa urmeze cea mai buna scoala privata din Argentina, Northland College. Astfel, sud americancei i se asigura o educatie solida si contactele atat de importante in cercurile elitiste din Buenos Aires.

/Images/regina-maxima-rege.jpg

Interesant este faptul ca prea putine lucruri se stiu despre "fata" Maxima si ca secretele ei sunt bine pastrate in cercurile in care si-a petrecut petrecut anii dinainte de a-l cunoaste pe printul mostenitor al Olandei.

In Olanda, argentinianca se bucura de o imagine perfecta, greu de daramat, si cum olandezii o adora, iar casa regala este un subiect tabu, multe ii sunt trecute cu vederea. Asa trece neobservat si faptul ca se descurca destul de greu in limba olandeza, mai ales cand jurnalistii o surprind cu intrebari nepregatite in prealabil.

Evident ambitioasa, Maxima este interesata sa-si construiasca o cariera in lumea financiara internationala, mai precis in microcredite. Cu toate ca se cunosc foarte bine efectele dezastruoase a acestor imprumuturi asupra populatiei sarace, totusi sud americanca se incapataneaza sa nu renunte!

Tinandu-se departe de scandaluri si foarte discreta cu trecutul ei, noua suverana a Olandei isi asigura astfel o domnie linistita la umbra careia sa-si poata continua cariera in lumea financiara international!

autor: redactor Roxana Zoita - Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2013

Interesant de citit:
Zboruri si berze celebre

La distanta de un ocean, 2 berze vor zbura cu cate un transport pretios in luna iulie. ... citeste

Cele 50 de umbre ale lui Grey

Se pare ca "Fifty Shades of Grey" va fi ecranizat, si probabil vom putea viziona in premiera pe marile ecrane primul film pornografic pentru femei. Volumul de carte care face parte dintr-o trilogie,… ... citeste

100 de lucruri pe care trebuie sa le faci in viata

Timpul parca trece din ce in ce mai repede si ne trezim la un moment dat ca nu am facut mai nimic din ce ne-am propus...nu am vizitat Parisul, n-am invatat sa dansez tango si nici nu am apucat sa… ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII