Cat de mult investesc starurile in… posete

Cat de mult investesc starurile in… posete

Cat de mult investesc starurile in… posete

  • Se spune ca geanta unei femei este un mini-univers care o reprezinta in totalitate pe proprietara. Acest lucru pare a fi valabil cu atat mai mult cu cat este vorba despre gentile care apartin unor vedete dispuse sa plateasca o adevarata avere pentru micile “universuri”. ...

Daca in lumea obisnuita calitatile unei posete tin de aspectul si de functionalitatea ei, in lumea starurilor o poseta de calitate trebuie sa aiba, in primul rand, pe eticheta, numele unei mari case de moda. Restul vine de la sine. Asta explica in mod cert sumele exorbitante pe care multe staruri le platesc pentru acest accesoriu indispensabil.

Victoria Beckham este una dintre cele mai cheltuitoare vedete in privinta posetelor si nu numai. Reputatia Victoriei, de femeie ultrapreocupata de propria imagine, se datoreaza si obsesiei de a-si adapta mereu posetele la tinuta. Cat o costa pe vedeta aceasta grija pentru propria imagine? Nu foarte mult daca stam sa ne gandim la cat este estimata averea sotului ei.


Jimmy Choo – 900 euro  Hermes – 4165 euro  Fendi – 1075 euro


Fendi – 13880 euro  Fendi – 1665 euro 


Hermes – 5550 euro  Hermes – 5550 euro

Mai putin sofisticata, Kylie Minogue prefera posetele mari, in culori neutre, care sa nu iasa in evidenta mai mult decat tinuta in sine. Chiar si atunci cand trebuie sa asorteze poseta unei tinute foarte elegante, Kylie este adepta discretiei. Asta nu inseamna ca preturile posetelor ei sunt mai mici…


Prada – 1250 euro  YSL – 1265 euro  Prada – 4165 euro


YSL – 875 euro  J. Choo – 1380 euro  Chanel – 2775 euro  Chanel – 4165 euro


Aceeasi preferinta pentru functionalitate o are si Kate Moss, care nu pare a fi prea mult preocupata de asortarea posetelor la tinutele pe care le poarta. Ce nevoie mai este de asortare daca pe poseta scrie Chanel si toata lumea stie ca a costat o avere?
 


Mulberry – 690 euro  Balenciaga – 1395 euro  Chanel – 2775 euro


Balenciaga – 1290 euro  Hermes – 5550 euro  YSL – 1330 euro

Sienna Miller a cheltuit deja peste 10000 de euro pe gentile sale, cumparate numai in 2007. Acest lucru nu reuseste sa repare insa gafele vestimentare pe care vedeta le face de nenumarate ori in aparitiile sale publice.


Hindmarch  – 708 euro   Chanel – 2500 euro  Chloe – 1390 euro


Balenciaga – 1332 euro  Chloe – 1380 euro   Chanel – 4165 euro 


Hmm...

Dupa un astfel de periplu printre posete cu nume sonore si preturi exorbitante, avem o singura curiozitate: oare cat cheltuiau pe posete aceste staruri inainte de a deveni vedete? .

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. cati
    catitrimis la 19/4/2010

    Daca ne gindim bine, una din vedetele internationale, a donat pentru ajutorarea unor copii din Romania , o .... poseta . As fi procedat la fel. Dar , cite vedete autohtone au mai facut, sau ar mai face asa ?

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII