NESCAFE Dolce Gusto Piccolo iti aduce cadoul perfect pentru acest Craciun.

NESCAFE Dolce Gusto Piccolo

NESCAFE Dolce Gusto Piccolo

  • Unde ti-ar placea sa iti petreci Craciunul anul acesta? Impartaseste cu noi aceasta dorinta si NESCAFE Dolce Gusto Piccolo iti aduce cadoul perfect pentru acest Craciun.

 

Regulamentul concursului Unde ti-ar placea sa iti petreci Craciunul anul acesta? desfasurat pe Desprecopii.com

Pentru a intra in concursul nostru, trebuie sa ne povestesti pe scurt  la acest topic, unde ti-ar placea sa petreci Craciunul anul acesta. Impartaseste cu noi aceasta dorinta si poti avea surpriza de a castiga un cadou deosebit - unul dintre cele 5 sisteme NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo®, puse in concurs.

Povesteste la acest topic si poti crea un adevărat coffee shop la tine acasă cu NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo®.

NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo®, cadoul ideal de Crăciun!

NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo® este cel mai nou membru al gamei NESCAFÉ Dolce Gusto® şi cu siguranţă va deveni atracţia principală de sărbători.

Cadoul perfect de Crăciun pentru tine şi pentru cei dragi, NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo® te va răsfăţa cu delicii în nouă variante cu personalitate: Espresso, Caffe lungo, Cappuccino catifelat, Latte Macchiato, Chococino, Espresso Intenso, Cortado, Caffe Lungo Decaf sau Nesquik.  

Creat special pentru cei care au un spaţiu limitat, dar îşi doresc să se bucure de savoarea unei băuturi excelente la orice oră din zi, Piccolo® se adaptează oricărui spaţiu.

Cea mai nouă inovaţie a NESCAFÉ Dolce Gusto®  va atrage cu siguranta toate privirile atunci când vei prepara cele mai sofisticate băuturi în Ajunul Crăciunului.

Creează un adevărat coffee shop la tine acasă cu NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo®.

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul campaniei este Desprecopii.com.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.desprecopii.com

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul
www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru - va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 2 decembrie 2010 si se va incheia la data 20 decembrie 2010. Inscrierile in concurs se vor opri la data 20 decembrie 2010. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 21 decembrie 2010 .

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a intra in concursul nostru, trebuie sa ne povestesti pe scurt  la acest topic, unde ti-ar placea sa petreci Craciunul anul acesta. Impartaseste cu noi aceasta dorinta si poti avea surpriza de a castiga un cadou deosebit - unul dintre cele 5 sisteme NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo®, puse in concurs.

Povesteste la acest topic si poti crea un adevărat coffee shop la tine acasă cu NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo®!

Alegerea castigatorilor:

Castigatorii se vor alege prin tragere la sorti dintre cei care raspund la acest topic  la intrebarea: Unde ti-ar placea sa iti petreci Craciunul anul acesta.

6. PREMII

Premiile sunt 5 la numar. Ele sunt 5 sisteme NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo®

7. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorului (user: anda08) in termen de 7 zile de la anuntarea lor. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile datele complete pentru primirea premiului, vor pierde premiul.

8. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 21 decembrie 2010 - pe forumul Desprecopii.com  

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul
www.desprecopii.com . Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SUCCES!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

15 comentarii din totalul de 18:

  1. ralu
    ralutrimis la 25/11/2011

    anul asta mi-as dori sa petrec craciunul la paris de mica visul meu a fost sa vizitez acest superb oras insa nu am reusit pina acum sper sa pot merge acolo de craciun ar fi minunat!!!!!!

    Raspunde la acest comentariu
  2. Paula Mihai
    Paula Mihaitrimis la 25/11/2011

    Bun gasit. Daca acest concurs este expirat, de ce il mai promovati pe site, iar daca este reactualizat (pentru anul in curs), de ce nu se specifica acest lucru?Sigur ca mi-ar placea sa particip , dar am vazut regulamentul si mi-am dat seama ca este de anul trecut.MultumescO seara buna.Paula M.

    Raspunde la acest comentariu
  3. iulia
    iuliatrimis la 5/11/2011

    craciunul acesta va fi cel mai special din toti anii...iar pentru ca m-am mutat cu sotul meu in alt oras mi-as dori sami petrec craciunul la Brasov impreuna cu fiica mea de 5 luni si parintii mei.

    Raspunde la acest comentariu
  4. icemin
    icemintrimis la 16/10/2011

    Mi-as dori tare mult ca copilasi mei sa fie sanatosi si de Craciun, sa putem sa mergem toti 4 la munte, undeva intr-o statiune unde sa ne putem bucura cu toti de zapada si de sporturile ierni. Alaturi de toate acestea, la pachet sa fie si o bona care sa stea cu copilasi cand dorm si noi sa putem sa mercem la masaj, sauna, innot si sporturile specifice ierni.

    Raspunde la acest comentariu
  5. Oana
    Oanatrimis la 13/10/2011

    Am o prietena care a stat multi ani in Viena si mi-a povestit foarte mult despre Targul de Craciun de acolo, visul meu este de merge la Viena la cel targ.Stiu insa ca nu voi ajunge niciodata( situatia materiala) insa cum se zice speranta moare ultima. Eu visez in continoare.

    Raspunde la acest comentariu
  6. Loredana
    Loredanatrimis la 13/2/2011

    Imi doresc mai mult decat oricat acum dupa ce am nascut si am atatea nopti pierdute cu bebele meu un concediu linistit undeva la munte , la un hotel de 5 stele. Sa am o bona pt. cei 2 copii sa ma relaxez, cu un masaj, bai in jacuzii, cina romantica, seara de dans, plimbari cu caleasca de cai, sa citesc o carte buna in fata semineului, sa privesc un film de comedie impreuna cu sotul meu, sa me asezam in jului unei mese bogate, sa deschidem multe cadouri, apoi sa adormim privind la pomul de craciun si sa-i multumin Domnului ca suntem o familie fericita.

    Raspunde la acest comentariu
  7. Duca Dorin
    Duca Dorintrimis la 21/12/2010

    Visul meu e sa-mi petrec Craciunul pe un fiord din Norvegia si sa privesc Aurola Boreala toata noaptea!

    Raspunde la acest comentariu
  8. sirghie gabi
    sirghie gabitrimis la 20/12/2010

    Intodeauna am vrut sa vizitez Mont Saint Michel, si Craciunul e o ocazie numai buna. Craciun Fericit

    Raspunde la acest comentariu
  9. olteanu irina
    olteanu irinatrimis la 14/12/2010

    Mi-ar placea tare mult sa petrec Craciunul undeva la munte, oriunde, impreuna cu baietelul meu, ca sa se poata bucura la maxim de zapada, sanius si aerul curat de munte.

    Raspunde la acest comentariu
  10. florina
    florinatrimis la 14/12/2010

    miar placea sa imi petrec craciunul alaturi de familia mea . si mai precis in laponia acasa la mos craciun acolo ar vrea fiul meu ca sal vada pe mosul. craciun fericit

    Raspunde la acest comentariu
  11. Oana M.
    Oana M.trimis la 14/12/2010

    acasa, cu fetita mea nou nascuta...Craciunul perfect pe car eil astept de mult!!!!

    Raspunde la acest comentariu
  12. Cecily
    Cecilytrimis la 12/12/2010

    Craciunul...sarbatoarea sufletului, unde altundeva decat alaturi de cei dragi: sot,fetita, parinti, cumnati, socrii, fini, catel si daca se poate si un purcel...hihi! Nu i-as da pe cei sus mentionati pentru niciun craciun petrecut in vreo tara straina sau mai stiu eu unde. Bafta tuturor si Craciun Fericit oriunde vi-l petreceti!

    Raspunde la acest comentariu
  13. STEFAN NADIA IRINA
    STEFAN NADIA IRINAtrimis la 12/12/2010

    Mi-as dori ca acest craciun sa-l petre alaturi de persoana iubita la MOECIU.

    Raspunde la acest comentariu
  14. petcu marius
    petcu mariustrimis la 12/12/2010

    pai anul acesta mi-as dori sa-mi petrec craciunul la munte cu familia cu sora si cu parintii ,acolo este cel mai frumos loc cu zapada ,la schiat si multe altele,bafta

    Raspunde la acest comentariu
  15. druta anamaria
    druta anamariatrimis la 12/12/2010

    Imi doresc sa imi petrec vacanta de craciun acasa, alaturi de toti cei dragi.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII