Castiga o rochie unica - din colectia Laura Olteanu

Castiga o rochie unica - din colectia Laura Olteanu

Castiga o rochie unica - din colectia Laura Olteanu

  • Recent, casa de moda Laura Olteanu a lansat Colectia pret a porter de rochii de seara 2011 - 2012. Spune-ne ce rochie e preferata ta, din aceasta colectie si o poti castiga.

 

Regulamentul concursului: Castiga o rochie unica - din colectia Laura Olteanu, desfasurat pe Desprecopii.com

Recent, casa de moda Laura Olteanu a lansat Colectia pret a porter de rochii de seara 2011 - 2012. Aceasta colectie este realizata din materiale cu texturi si culori care se remarca printr-un puternic impact vizual.

Valoarea casei de moda Laura Olteanu se bazeaza pe maiestria croielii si pe viziunea sculpturala asupra hainelor. In jurul siluetei, designerul a creat structuri de volane din tull iar rochiile de cocktail sunt un atribut adus feminitatii sofisticate. Cu aceasta colectie, Laura Olteanu a castigat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week 2010 premiul "cel mai bun designer de pret a porter de lux". Citeste un interviu cu designerul Laura Olteanu aici.

Acum, te invitam sa ne spui la acest topic care rochie iti place cel mai mult din cea mai recenta colectie cu rochii de seara a Laurei Olteanu  si o poti castiga.

Aici gasiti galeria de rochii de seara din Colectia pret a porter 2011 - 2012 !

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul campaniei este Desprecopii.com.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.desprecopii.com

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul
www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru - va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 14 decembrie 2010 si se va incheia la data 31 ianuarie 2011. Inscrierile in concurs se vor opri la data 30 ianuarie 2011. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 31 ianuarie 2011 .

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a intra in concurs, te invitam sa ne spui la acest topic care rochie iti place cel mai mult din cea mai recenta colectie cu rochii de seara a Laurei Olteanu si poti castiga o rochie din aceasta colectie. Atentie: raspunsurile trimise pe email sau in forma de comentariu la acest articol, nu intra in competitie. Intra in competitie, doar raspunsurule la topicul de mai sus.

5. PREMII

Premiul este o rochie de seara, din colectia de de rochii de seara din Colectia pret a porter 2011 - 2012 !

Castigatoarea se alege prin tragere la sorti.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatoarea este rugata sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorului (user: anda08) in termen de 7 zile de la anuntarea lor. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile datele complete pentru primirea premiului, vor pierde premiul.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatoarea va fi anuntata pe data de 31 ianuarie 2011 - pe forumul Desprecopii.com, la topicul de concurs.

8. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

9. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul
www.desprecopii.com . Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

11. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SUCCES!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

15 comentarii din totalul de 36:

  1. Melian Lucia
    Melian Luciatrimis la 16/10/2012

    rochita Lo-17 e minunata si se potriveste gusturilor mele:)

    Raspunde la acest comentariu
  2. vali jipa
    vali jipatrimis la 23/2/2012

    daca ar fi sa cumpar o rochie din colectia LAURA OLTEANU ar fi cea cu nr.12,este superba,este bine croita si cred ca mi-ar veni perfect marimea36,mersi mult,si mult succes LAURA in continuare.

    Raspunde la acest comentariu
  3. klaudia
    klaudiatrimis la 23/2/2012

    frumoase rochii si f indraznete ,dar una mi

    Raspunde la acest comentariu
  4. Diana
    Dianatrimis la 23/2/2012

    Preferata mea este Lo-16, atat culoarea cat si croiala sunt super faine! Felicitari pentru intreaga colectie!

    Raspunde la acest comentariu
  5. madalina
    madalinatrimis la 20/2/2012

    sincer?cel mai mult imi place prima rochie, dar cred ca mi s-ar potrivi mai bine cea de la pozitia 18.este cu adevarat eleganta si in acelasi timp si decenta .va pupic si mai astept astfel de concursuripa!!!

    Raspunde la acest comentariu
  6. Loredana  Topala
    Loredana Topala trimis la 20/2/2012

    Imi place mult Lo-16 si mi s-ar potrivi de minune,fiind in concordanta cu personalitatea mea care exprima linistea ,relaxarea

    Raspunde la acest comentariu
  7. Rosescu andreea silvia
    Rosescu andreea silviatrimis la 14/2/2012

    imi place foarte mult rochia LO-19.pune feminitatea in valoare si este supeba.

    Raspunde la acest comentariu
  8. vladraluca
    vladralucatrimis la 14/2/2012

    Toate sunt frumoase sa recunoastem! Cel mai mult imi place LO10 dar avand in vedere ca sarcina si-a lasat amprenta ei optez pentru Lo 5. Dar cea mai frumoasa este acesta! Deosebitta sa recunoastem!

    Raspunde la acest comentariu
  9. BEJAN VIORELA
    BEJAN VIORELAtrimis la 13/2/2012

    Dupa parerea mea, colectia de rochii de mireasa Haute - Couture este impresionanta. Cristalele care accesorizeaza rochitele dau o nota de rafinament opulent, creand impresia cã acestea sunt într-o continuã miscare. De asemenea materialele folosite, dantela,croiul impresioneaza prin designul romantic si feminin punand astfel accentul pe silueta viitoarei mirese.Rochitele din aceasta colectie oferã senzualitate, iar dantela aduce un aer vintage tinutei. Faldurile de material creeaza un efect uluitor. Cu alte cuvinte, este o colectie superba.PS: intentionez sa-mi cumpar o rochita din colectia asta.

    Raspunde la acest comentariu
  10. raduta alina
    raduta alinatrimis la 13/2/2012

    imi place colectia pret a porte

    Raspunde la acest comentariu
  11. MIHAELA CORLATEANU
    MIHAELA CORLATEANUtrimis la 13/2/2012

    ROCHIILE SUNT SUPERBE, DEJA MA SI VAD IMBRACATA IN ROCHIA NR.1 (LO-1)

    Raspunde la acest comentariu
  12. Karina Sidovici
    Karina Sidovicitrimis la 13/2/2012

    Imi place LO-24 pentru ca are o simplitate foarte eleganta.

    Raspunde la acest comentariu
  13. listari adriana
    listari adrianatrimis la 13/2/2012

    ador colectiile laurei olteanu , sunt o viitoare mamica care nu prea are ce face si nu trece zi in care sa nu admir o superba rochita de a Laurei,felicitari Laura Olteanu !

    Raspunde la acest comentariu
  14. doina moroianu
    doina moroianutrimis la 13/2/2012

    Laura Olteanu provoaca femeia,cu gratie,feminitate,confort.super.Ptr mine modelul LO-2 e reprezentativ din aceasta prezentare.

    Raspunde la acest comentariu
  15. marinescu irina gabriela
    marinescu irina gabrielatrimis la 13/2/2012

    rochia care mi-a placut cel mai mult este cea cu numarul 14.toate sunt minunate.de altfel Laura este preferata mea ca si designer si ador rochiile ei

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII