De ce sa devin membru

De ce sa devin membru

De ce sa devin membru

  • Daca acest site iti place si te ajuta, te invitam sa te inregistrezi ca membru. Pentru noi, e ca un semn de multumire. Iar tu, vei avea o serie de avantaje. Gratis, evident.
In primul rand, devenind membru inregistrat, ai acess imediat la butonul de panica . Facand clik pe el - vei fi redirectionata catre o sectiune speciala a forumului  - unde, ti se va raspunde cu prioritate maxima. Pe forum, intrebarea ta va fi tratata cu seriozitate, fie ca este una medicala, legala, probleme de cuplu sau alte probleme in care ai nevoie urgenta de un raspuns.
Ca membru inregistrat al comunitatii Desprecopii, poti cere, in caz de nevoie, ajutorul comunitatii in situatii umanitare. Comunitatea Desprecopii.com a ajutat multi membri in situatii disperate. Citeste aici cateva din actiunile umanitare de succes - desfasurate pentru membrii Comunitatii Desprecopii.
Concursurile desfasurate pe site, accepta doar participarea membrilor inregistrati . Citeste aici despre concursurile  desfasurate pe Desprecopii.com.
Membrii inregistrati au acces la continut informational de calitate - suplimentar. Poti pune intrebari medicilor de pe site si poti citi arhive speciale de informatii medicale.
Ca membru, ai acces la retea speciala de prieteni, mesaje private, blog personal, albume de poze.
Ca membru al Comunitatii, interesele tale de mamica, tatic sau aspirant la aceste roluri - pot fi reprezentate de reprezentatii marcanti ai acestei comunitati. Comunitatea Desprecopii.com este activa si militanta, iar prin activitatile sale online si extra-online, incearca sa reprezinte interesele de grup al tinerilor parinti din Romania. Comunitatea Desprecopii organizeaza intalniri, grupuri de discutii, flash-mob(uri), manifestatii si chiar demonstratii. Fiind cea mai mare comunitate online a parintilor din Romania, Comunitatea Desprecopii.com este considerata Tribuna mamicilor din Romania.
Calitatea de membru al acestei comunitati nu implica NICI  un cost. Este GRATIS. 
 

Te-am convins? Inregistreaza-te aici .

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 9 comentarii

  1. daniela
    danielatrimis la 26/8/2012

    buna vreau sa devin membru pt a avea mai multe informatii.

    Raspunde la acest comentariu
  2. DINCA MONICA
    DINCA MONICAtrimis la 6/7/2012

    buna,as dori sa devin membru pentru ca tocmai am aflat ca sunt insarcinata si ma intereseaza tot ce este legat de sarcina !

    Raspunde la acest comentariu
  3. andreea
    andreeatrimis la 4/7/2012

    buna. vreau sa devin membru deoarece ma intereseaza tot ceea ce se leaga de o sarcina si vreau sa aflu cat mai multe despre acest subiect.

    Raspunde la acest comentariu
  4. popov mihaela
    popov mihaelatrimis la 18/4/2012

    buna imi doresc sa devin membru pentru a avea acces la mai multe informati.

    Raspunde la acest comentariu
  5. sciara luminitasa aplice legea pentru parintii care isi aba
    sciara luminitasa aplice legea pentru parintii care isi abatrimis la 16/1/2012

    opinia mea 1 sa se aplice o noua lege pentu cei care isi abandoneaza copii ambii parintii sa plateasca statului roman taxe lunare si anuale de la data in care copilu este abandonat statu este cel care suporta cresterea si raspunderea de copii are sind far de nici un ajutor statu este patria mama pntru noi copii care am fost in casa e copii in bucuresti numaru 1.parerea mea ca aca aceasta lege sar aplica indiferent de virsta copiilor decind sa infintat casele de copii sa i oblige pe parintii biologigi ,si care nu si iau recunoscut sa faca teste adn in cre si acel test sa il suporte daca copilu depaseste virsta si taxe cit si mama si tat sa plateasca staului roman si patria mamam banii sa vedeti dvstra ca nu ar mai fii atitea abandonuri merg pe o sigura premiza am gresit statu a platit are grija statu de ei nu asa problema sa aplice leagea de a le lua banii parintilor care abandoneaza copii .si statu suporta consecintele noastre copii viitoru generatii care copii au ajuns bine dupa parasirea i plecarea din casa de copii unde acolo aveam un loc asigurat pe timpu lui raposatu si acum crd ca au o siguranta pina cin pleaca si isi ia viata in proprile maini .cit ai cauta sa te incadrezi in societate si incerci sa te aptezi cu un ocument care rezulta a fost ocrotita de casa de copii ne compatimesc si noi suportam ca de mila de sila trbuie sa existam intrun fel de ane cistiga existenta fara de a fara legiisau impotriva legii. am un copil i mil cresc singura i ofer in inima iubirea care io nu am stiuto si nu stiu dasa ofer iubire copilului meu si sa i ofer o educatie in care sa aive un sigur echilibru in viata emn de munca respect fata e oameni si e societate multumec copii abandonati chiar cit continua sa lupte cu viata sint obisnuitide mici de alupta cu viata si de a fi un exemplu bun un psihic puternic dezvoltat isi lasa ampreta abandonu

    Raspunde la acest comentariu
  6. bordean vlad
    bordean vladtrimis la 2/11/2011

    sunt tare

    Raspunde la acest comentariu
  7. Istrate Gabriela Florentina
    Istrate Gabriela Florentinatrimis la 18/9/2011

    buna ziua,sunt in ultimul trimestru de sarcina si asi dori sa devin mebru ...

    Raspunde la acest comentariu
  8. lia morar
    lia morartrimis la 24/3/2011

    este minunat sa poti sa impartii experientele de viata cu alte persoane chiar daca sunt straine pt tine te ajuta in momentele de incertitudine din viata ta.va multumesc

    Raspunde la acest comentariu
  9. lia morar
    lia morartrimis la 24/3/2011

    buna vreau sa devin membru sper sa reusesc imi doresc din suflet.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII