Concurs: lupta cu raceala si gripa

Concurs: lupta cu raceala si gripa

Concurs: lupta cu raceala si gripa

  • Imunogrip Junior popune un concurs pentru cei mici care sa le stimuleze imaginatia vis-a-vis de lupta cu raceala si gripa in timpul sezonului rece.

Imunogrip Junior popune un concurs pentru cei mici care sa le stimuleze imaginatia vis-a-vis de lupta cu raceala si gripa in timpul sezonului rece.

Ce trebuie sa faca copiii dvs.?
Sa deseneze cam cum cred ei ca arata monstrii care le dau raceala si gripa. Pot folosi creioane colorate, carioci, acuarela, tempera, creta. Desenul nu trebuie neaparat facut pe hartie, nu trebuie sa aiba o anumita dimensiune. Incurajati-i sa le faca asa cum vor ei.

Ce trebuie sa faca parintii?
Sa nu deseneze ei in locul celor mici sau sa le dea idei. Juriul nostru cu o experienta indelungata in domeniu are ochi antrenati ca sa descopere trisorii. Apoi, sa fotografieze desenul cat mai clar sau sa-l scaneze. Si sa-l trimita pana pe 3 martie la adresa pozedc@gmail.com. Desigur, mai multe desene trimise, mai multe sanse de castig.

Ce se poate castiga?
Primii 5 participanti primesc cate un set format dintr-o caciulita si un fular, ca sa se protejeze de frigul de afara. La final se vor extrage 10 premii, la fel, tot caciulita si fular.

REGULAMENT OFICIAL

ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
1.a. Organizatorul campaniei este Desprecopii.com.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.desprecopii.com

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei - in cadrul unui topic desfasurat pe forumul Desprecopii.com. La concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru - va puteti inregistra aici .

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 19 februarie 2011 si se va incheia la data 3 martie 2011 . Inscrierile in concurs se vor opri la data 3 martie 2011. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 4 martie  2011, prin tragere la sorti.

Alegerea castigatorilor:
Castigatorii se vor alege prin tragere la sorti dintre cei care au trimis poze cu copilul lor in conditiile cerute de concurs.

4. PREMII

Ce se poate castiga?
Primii 5 participanti primesc cate un set format dintr-o caciulita si un fular, ca sa se protejeze de frigul de afara. La final se vor extrage 10 premii, la fel, tot caciulita si fular.

5. EXPEDIEREA PREMIILOR
Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorului (user: anda08) in termen de 7 zile de la anuntarea lor. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile datele complete pentru primirea premiului, vor pierde premiul.
6. ANUNTAREA CASTIGATORILOR
Castigatorii vor fi anuntati pe data de 4 martie 2011 - pe forumul Desprecopii.com 
7. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.
8. DISPOZITII FINALE
Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com . Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.
9. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.
10. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
SUCCES!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. micsa
    micsatrimis la 13/3/2011

    Buna! Multumim anticipat pt premiul.se va bucura filip,chiar ma intrebat zilele trecute,mami am castigat?! si ii spun nu stiu mami.va multumim.poop

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII