Cele mai neobisnuite nume de copii alese de celebritati in 2011

Cele mai neobisnuite nume de copii alese de celebritati in 2011

2011 a fost, cu siguranta, o adevarata provocare in ceea ce priveste numele date de vedete bebelusilor lor. Si asta nu doar datorita numarului mare de bebelusi celebri nascuti in acest an, ci si alegerilor mai mult sau mai putin obisnuite facute de celebrii lor parinti in ceea ce priveste numele micutilor

Iata un top al celor mai neobisnuite 10 nume alese de celebritati pentru copiii lor in 2011. Daca sunt alegeri potrivite sau nu, puteti decide si singuri...

Bear Blu  este, de departe, cea mai neinspirata alegere a unui nume de bebelus in 2011. Nu stim ce o fi gandit Alicia Silverstone cand si-a numit copilul astfel, dar cu siguranta nu s-a gandit nicio clipa la cum va suna peste ani Domnul doctor Urs Albastru sau Domnul profesor Urs Albastru. Poate ca Alicia o fi ramas cu vreo pasiune ascunsa pentru vreun ursulet care i-a incantat copilaria... Dar poate ca, cine stie, Bear Blu va avea o meserie mai potrivita cu numele sau.
 

 
Mirabella Bunny  numele fetitei lui Bryan Adams, pare sa se inscrie in aceeasi categorie. S-o fi gandit oare artistul cate glume va avea de indurat in adolescenta fiica sa? Cel putin, in cazul sau, exista si salvarea... in Mirabella, care e un nume chiar frumos.
 
Spike  desi 99% din populatie ar alege acest nume pentru un catelus, dupa numele celebrului personaj de film, Mike Myers l-a ales pentru fiul sau. Nu ne mira... doar e vorba de Mike Myers. In plus Mike si Spike rimeaza.

Aleph
 desi plin de incarcatura filosofica, nu stim cat de fericit este acest nume pentru baietelul lui Natalie Portman. E drept ca el ar putea trimite la mostenirea israelita a divei, insa alegerea e destul de ciudata.

Willow Sage
 asa se numeste fetita lui Pink. Si daca ar fi sa descifram sensurile adanci ale alegerii, tinand cont ca willow inseamna salcie (in engleza), iar sage inseamna intelept (in franceza), atunci cu siguranta numele nu e intamplator. Cu toate ca avem motivele noastre sa ne indoim de pasiunea pentru filosofie a cantaretei.
 

 
Penelope Athena  nu, nu e numele vreunui un personaj mitologic, ci este numele fetitei Tinei Fey, pasionata, se pare, de legendele grecesti.
 

Cititi articolul complet AICI