Descopera PlayDoh
Gama play Doh

Play-Doh este NON toxică şi NON iritantă
Super-plastilina Play-Doh se bazează în principal pe ingrediente naturale, în mare parte fiind un amestec de apă, sare şi faină de grâu. Astfel că tu poţi să stai linistită, copilul tau nu va păţi nimic daca va « gusta » din Play-Doh, iar gustul sărat al Play-Doh îl va descuraja să-şi mai “pape” creaţiile pe viitor.

Super-plastilina Play-Doh arată bine, miroase bine şi este placută la atingere
Culorile vii, mirosul plăcut şi consistenţa super-plastilinei fac din joaca cu Play-Doh o experienţă iubită de copii şi chiar de oamenii mari. Mai mult, culorile ei se pot amesteca între ele rezultând culori noi.

Play-Doh este extrem de maleabilă
Joaca şi învăţatul devin experienţe plăcute pe care copilul tău va dori să le repete. Super-plastilina Play-Doh poate fi folosită atât acasă cât şi la grădiniţă sau şcoală fiind cea mai bună soluţie pentru materiile care necesită dezvoltarea imaginaţiei prin folosirea plastilinei.

Play-Doh nu lasă urme şi este foarte uşor de curăţat
Play-Doh nu este lipicioasă, deci nu ai nevoie de soluţii speciale pentru a curăţa locul de joacă. Părticelele mai mici se vor usca şi se vor întări precum nişte firimituri, iar tu vei putea astfel să le aspiri foarte uşor, oriunde s-ar afla.

Super-plastilina Play-Doh este disponibilă atât în cutii dar şi în seturi cu accesorii
Copilul tău va şti că joaca şi învăţatul încep din cutia de Play-Doh. Fiind un produs bazat pe apă super-plastilina Play-Doh trebuie ţinută în cutie atunci când nu este folosită pentru a-şi păstra calităţile timp îndelungat.

Cum poţi beneficia la maximum de Play-Doh
Super-plastilina Play-Doh este realizată, în majoritate, din ingrediente naturale. Din acest motiv creaţiile copilului tău este posibil să se usuce după ce el s-a terminat de jucat. Prin urmare îţi recomandăm să ţii in cutiile originale sau în orice cutii de plastic închise super-plastilina Play-Doh. Astfel ea nu se va usca şi copiii tăi se vor putea juca în voie cu ea.

Dacă Play-Doh s-a uscat, nu-ţi face probleme, o poţi aduce la starea ei normală astfel încât copilul tău să se poata juca în continuare cu ea. Adugă câte o picătura de apă, din când în când, în timp ce frămânţi plastilina şi ea va reveni la forma iniţială. Sau poţi împături Play-Doh într-un prosop de hârtie ud, să o pui înapoi în cutia ei iniţială, închide capacul şi las-o aşa peste noapte. A doua zi copilul tău o va putea folosi din nou.