Calculator nutritional in perioada de sarcina

Calculator nutritional in sarcina

Calculator nutritional in sarcina

  • Cand esti insarcinata, corpul tau este o mica fabrica magica, in care este creat cel mai complex organism de pe pamant. "Calculatorul nutritional" te sfatuieste cum sa mananci nu cat doi, ci de doua ori mai sanatos in perioada sarcinii si alaptarii.

 

"Calculatorul nutritional" te sfatuieste cum sa mananci nu cat doi, ci de doua ori mai sanatos in perioada sarcinii si alaptarii.

Cand esti insarcinata, corpul tau este o mica fabrica magica, in care este creat cel mai complex organism de pe pamant. Pentru a te asigura ca acesta se dezvolta armonios, trebuie sa faci tot posibilul ca din fabricuta ta sa nu lipseasca nimic din ce-i este lui necesar. Iata de ce, in aceasta perioada, viitoarele mamici vor gasi, cu siguranta, util un calculator nutritional, care sa le indrume catre o alimentatie adecvata si sanatoasa, saptamana de saptamana.

In principiu, pe langa acid folic, corpul viitoarei mame are nevoie de o multime de vitamine si minerale, in cantitati precise. Multe dintre acestea actioneaza sinergic  prezenta celorlalte potenteaza actiunea fiecareia. De aceea, hrana gravidei  si, deci, hrana puiului sau  trebuie sa contina in permanenta un intreg complex specific de asemenea elemente..

Intentia noastra este aceea de a le ajuta pe viitoarele mamici ce viziteaza site-ul nostru sa aiba acces rapid la informatii si solutii nutritive ce le vor fi utile pe tot parcursul sarcinii. Astfel, ele vor beneficia de confortul de a sti ca viitorii micuti se hranesc cu toate substantele nutritive ce ii ajuta sa se dezvolte sanatos si in siguranta.

"Calculatorul nutritional" este o aplicatie ce furnizeaza informatii si recomandari de nutritie adaptate fiecarei saptamani de sarcina in parte, astfel incat viitoarei mame sa-I fie mai usor sa respecte noile cerinte nutritive impuse de maternitate.

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 200.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: Calculator nutritional in sarcina.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

Odiseea Sarcinii, 40 de saptamani, Grupuri de Gravidute

Odiseea Sarcinii, 40 de saptamani, Grupuri de Gravidute

Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.
Nume de copii.

Nume de copii.

Despre alegerea numelui copilului si legatura lor cu destinul ...
Ghidul sarcinii

Ghidul sarcinii

Informatii utile si necesare despre sarcina. Tot ce trebuie sa stie o graviduta pentru a aduce pe lume un copil sanatos.

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII