Nici supermodelele nu scapa de photoshop!

Nici supermodelele nu scapa de photoshop!

Nici supermodelele nu scapa de photoshop!

  • Cine s-ar fi gandit ca supermodele de talia lui Doutzen Kroes sau Karlie Kloss vor avea vreodata nevoie de retusuri in fotografii? Mai multe dintre modele sunt revoltate de aceste interventii, si de erorile grosolane care nu le fac sa se simta tocmai mandre de ele.

Cine s-ar fi gandit ca supermodele de talia lui Doutzen Kroes sau Karlie Kloss vor avea vreodata nevoie de retusuri in fotografii? Mai multe dintre modele sunt revoltate de aceste interventii, si de erorile grosolane care nu le fac sa se simta tocmai mandre de ele. Citeste si: Gata cu Photoshopul!

Cu ceva timp in urma, o eroare uriasa de photoshop a aparut in editorialul Vogue China, in care, un picior al lui Doutzen Kroes pur si simplu lipseste.

Erin Heatherton, inger la Victoria Secret, este foarte nemultumita ca mereu ii dispar pistruiii in fotografii si spune ca: "Am senzatia ca nu sunt eu in fotografii, si nu mi se pare drept acest lucru. Arat poate mai bine, dar este o mare minciuna."

Victoria Secret este campioana erorilor cand vine vorba de photoshop! In una din campanii, bratele lui Candice Swanepoel au fost transformate in doua tentacule de halterofil, ca si cum aceasta frumusete ar avea nevoie de retusuri.

Intr-o alta campanie, in dorinta de a realiza un posterior perfect pentru un slip de baie, s-a reusit o imagine de-a dreptul caraghioasa.

Dar cea mai trista eroare de photoshop este fotografia cu Karlie Kloss, supranumita de specialisti: "the body", noua Kate Moss, si preferata absoluta a marilor case mode, care a aparut topless anul trecut in "Numero". Citeste si: Kate Moss – de la realitate la magia Photoshopului

Lui Karlie, ii numeri coastele, asa de slaba este, si fotografiata intr-o anume pozitie, intreg bustul arata dezgustator de scheletic. Ca sa o faca sa arate ceva mai bine, responsabilii cu retusul i-au sters cateva coaste si i-au remodelat abdomenul. Acest lucru se vede bine in fotografia initiala care a fost descoperita mai tarziu. Chiar si retusata Karlie arata in continuare ingrijorator de slaba!

Cel putin ciudat, daca ne gandim ca photoshop-ul se foloseste in general cu scopul de a corecta ceea ce este in plus nu in minus!

Va recomandam sa mai cititi si:

Trup frumos
 Binkini  inventia care promite un fund de invidiat
Ce fac daca unghiile mele au devenit urate?specialistul raspunde
Vergeturile si tratamentul lor
Cremele autobronzante, mereu cu culoarea verii
Slabeste si rasfata-te iarna asta cu ciocolata si scortisoara!
Extensiile de par
Lupta natural impotriva celulitei
Trucuri pentru a manca mai putin
Frumusetea XXL invinge prejudecatile designerilor
Exista crema anticelulitica ideala?
Somnul si kilogramele in plus
Sportul da un sentiment de satietate
Ingrijirea pielii: ingrediente benefice si ingrediente nocive

Ghidul frumusetii peste 40 de ani
Efectele colagenului asupra pielii
Botoxul invins de veninul de sarpe  ultima inovatie pentru combaterea ridurilor
Buzele ne fac sa aratam mai tinere
Frumusete la 40 de ani - un ghid cu sfaturi esentiale
Reinventati-va machiajul!
Coafura  in centrul atentiei
Luptati cu ridurile!
Zambetul  secretul frumusetii eterne

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII