Produsele lactate nu au nimic bun pentru frumusete

Produsele lactate nu au nimic bun pentru frumusete

Produsele lactate nu au nimic bun pentru frumusete

  • Medicii nutritionisti recomanda de obicei pacientilor un consum moderat al alimentelor din toate grupele, inclusiv al pestelui sau al altor proteine de origine animal.

Produsele lactate nu au nimic bun pentru frumusete

Medicii nutritionisti recomanda de obicei pacientilor un consum moderat al alimentelor din toate grupele, inclusiv al pestelui sau al altor proteine de origine animala. Kimberly Snyder, o dieteticiana foarte renumita din SUA, este insa de parere ca - produsele lactate nu aduc nimic bun pentru femeile care vor sa isi detoxifice organismul si vor sa arate mai bine.

Ei bine, probabil ca acum va intrebati: cum e posibil asa ceva cand stim dintotdeauna ca e bine sa bem lapte pentru calciu si ca laptele degresat si iaurtul sunt sanatoase? Da, cu siguranta ca asa ati auzit insa poate ar trebui sa stiti si faptul ca industria lactatelor este e o mare mare afacere care isi permite sa plateasca milioane de euro in reclame cu femei care beau lapte si iaurturi cu nemiluita ... pentru a mentine convingerea maselor ca produsele lactate sunt sanatoase. Industria alimentara la nivel mondial a fost inca de la inceput influentata de puterea financiara a producatorilor de carne si lactate.

Sa luam totusi lactatele la discutie pentru a intelege de unde vin si dupa aceea, sa vedem de ce nu sunt lactatele deloc in avantajul sanatatii noastre.

Cand sunt pui, toate mamiferele se hranesc cu lapte de la mamele lor. Purcelusii beau lapte de la mama lor, cetelusii si pisicutele la fel. Fiind si noi mamifere, bem si noi laptele de la mama noastra. In primul an de viata, suntem intarcati si trecem gradual la mancarea pe care o vom consuma de-a lungul vietii pentru a ne hrani. Acesta este ciclul natural al vietii nu numai la oameni ci la toate mamiferele de pe pamant. Scopul natural al laptelul de vaca este de a-si hrani vitelul. Cand cresc, viteii renunta sa mai consume lapte si trec la pascut iarba. Suntem singura specie de pe pamant care nu numai ca nu vrea sa renunte la lapte dar mai si insista, band lapte de la alte specii. Nicio vaca adulta nu bea lapte, iar oamenii adulti nu ar trebui nici ei sa nu o faca. Tocmai de asta, oamenii trebuie sa suporte acest comportament impotriva firii. Toate studiile confirmate de cercetatori spun ca laptele de vaca are o compozitie chimica foarte diferita de cea a laptelui uman si de asta, organismul uman nu este echipat pentru a-l descompune.

Lactaza este emzima necesara descompunerii si digerarii zaharului din lapte numit lactoza. Organismul uman inceteaza sau isi diminueaza mult productia de lactaza inca de la varsta de doi-trei ani pentru ca natura nu intentiona ca noi sa mai bem lapte de la mama noastra dupa acea varsta. Consecintele consumului de lapte dupa varsta de 3 ani sunt o digestie proasta, sacrificarea unei parti din energie pentru digestie si o multime de alte probleme de sanatate.

Trucuri cosmetice incredibile folosite de staruri

Trucuri cosmetice incredibile folosite de staruri

Felul in care reusesc starurile sa isi ascunda varsta in lumina reflectoarelor naste adesea zvonuri legate de practicile mai mult sau mai putin conventionale utilizate de stilisti in acest scop.…

Adevarul tulburator despre laptele procesat

Adevarul tulburator despre laptele procesat

Industria laptelui procesat cheltuieste milioane de dolari pe an comercializand mitul ca laptele pasteurizat si omogenizat, cat si produsele lactate promoveaza sanatatea, iar calciul din aceste…

Topul aditivilor alimentari de evitat

Topul aditivilor alimentari de evitat

Aditivii alimentari sunt substante adaugate intentionat produselor alimentare pentru a schimba culoarea acestora, de a o pastra, pentru a preveni rancezirea lor, pentru a pastra grasimile emulsionate,…

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII