Misterul Kate Moss!

Misterul Kate Moss!

Misterul Kate Moss!

  • Succesul enorm de care se bucura fenomenul Kate Moss, se datoreaza nu numai calitatilor fizice deosebite, dar si imaginii misterioase pe care si-a creat-o, si care in continuare o ajuta sa se tina bine pozitionata in topul celor mai apreciate supermodele.

Misterul Kate Moss!

Succesul enorm de care se bucura fenomenul Kate Moss, se datoreaza nu numai calitatilor fizice deosebite, dar si imaginii misterioase pe care si-a creat-o, si care in continuare o ajuta sa se tina bine pozitionata in topul celor mai apreciate supermodele.

/Images/kate-moss-2.jpg

Cu toate ca anul acesta se implinesc 25 de ani de cand Moss domina lumea modei, putine sunt lucrurile care se stiu despre ea. Kate refuza pur si simplu sa vorbeasca, nu da explicatii despre ea, despre munca ei si despre viata ei.
 
Acelasi lucru l-a facut si in anul 2005, cand fotografii cu nasul ei fin prafuit de cocaina au facut inconjurul lumii, iar industria modei i-a intors spatele. Kate, deliberat sau nu, a preferat sa taca si nu si-a cerut cerut scuze in lacrimi pe canapeaua lui Oprah, asa cum obisnuiesc sa faca starurile cu cariere compromise.

/Images/kate-moss-1.jpg

Cu toate acestea, la 38 de ani, o varsta inaintata pentru cariera de model, se mentine cu succes in topul celor mai apreciate supermodele, aflandu-se pe lista Forbes de anul trecut pe locul doi (9,2 milioane dolari), dupa Gisele Bundchen.

Personalitatea ei enigmatica a depasit cu mult granitele catwalk-ului.

Zeita a modei, Kate influenteaza pana si deciziile creatorilor de moda. Astfel John Galliano, a carui muza unica este, marturiseste ca de exemplu, o geanta mult discutata intr-o colectie noua, apare pe piata numai daca ea ar purta-o! Iar fotografiile cu Kate pe strada, la aeroport sau la cumparaturi sunt minutios analizate in revistele si blogurile de specialitate.

/Images/kate-moss-giuliano.jpg

Tot Galliano spune ca nu crede ca cineva sa o cunoasca cu adevarat. Si totusi sa se apropie oare sfarsitul acestui mister care, fara discutie ii asigura o parte din succesul impresionant?

Kate, se pare, a rupt tacerea si intr-un interviu in Vanity Fair vorbeste cate putin despre ea: "Nu sunt prea multe de spus despre ceea ce fac, imi traiesc pur si simplu viata si muncesc!"

Iar recent ne-a dat ocazia sa-i auzim si vocea la o statie de radio, lucru care se intampla foarte rar, dar care s-ar putea s-o coste imaginea misterioasa!

autor: redactor Roxana Zoita - Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2013

Interesant de citit:
Kate Moss – de la realitate la magia Photoshopului

xx ... citeste

De la mamă la mamă cu Gal Gadot: când Wonder Woman este și mamă a trei fete

Gal Gadot este o actriță de talie mondială, cunoscută pentru rolurile sale din "Wonder Woman" și alte filme de succes. Pe lângă cariera ei de succes, Gal… ... citeste

xx

A fost in ochii publicului timp de peste doua decenii, dar se pare ca lumea nu oboseste niciodata de Kate Moss. Si judecand dupa cele mai recente fotografii ale ei, nu e greu sa vezi de ce. ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII