Greseli de frumusete pe care sa le eviti la un interviu

Greseli de frumusete pe care sa le eviti la un interviu

Greseli de frumusete pe care sa le eviti la un interviu

  • Pe langa un CV foarte bine pus la punct, trimis in prealabil angajatorului, o tinuta impecabila in care sa te prezinti la interviu, foarte importanta este si prima impresie pe care o lasi celor de la resurse umane.

Greseli de frumusete pe care sa le eviti la un interviu

Pe langa un CV foarte bine pus la punct, trimis in prealabil angajatorului, o tinuta impecabila in care sa te prezinti la interviu, foarte importanta este si prima impresie pe care o lasi celor de la resurse umane.

Asadar, cateva sfaturi de care sa tii cont inainte de a te prezenta la un interviu:

1. Ai grija ca unghiile sa fie frumos date cu lac (lacul sa nu fie sarit), pentru ca cei de la resurse umane se pare, interpreteaza unghiile neingrijite ca un semn de nervozitate sau ca nu esti bine pregatita pentru interviu.

/Images/interviu-unghii.jpg

2. O coafura cu un par sanatos lasa o impresie buna. Candidatele care se prezinta la un interviu cu varfurile uscate si despicate sunt catalogate ca fiind lenese.

3. Inainte sa intri in interviu este bine sa controlezi daca rimelul nu este intins pe fata. Recruiterii asocieaza rimelul intins cu cineva care-si pierde noptile prin cluburi.

4. Fii atenta sa nu exagerezi cu bronzul fals sau sa stai prea mult la ultraviolete, astfel dai impresia ca te gandesti numai la vacante. Cu un bronz natural vei fi mai mult luata-n serios!

5. Cu toate ca rujul strident este foarte la moda in acest sezon, evita sa-l folosesti cand mergi la interviu. Cei de la resurse umane se vor gandi ca esti ahtiata dupa putere.

/Images/interviu-ruj.jpg

6. Din fericire sprancenele groase sunt in mare voga, altfel cele cu sprancenele subtiri sau desenate dau impresia ca sunt arogante sau ca au prea multa incredere in propria persoana.

7. Foloseste parfum! Pentru ca se pare parfumul te face sa fi mai sigura pe tine, dar atentie, nu prea mult, altfel vei fi banuita ca esti inebunita dupa atentie.

/Images/interviu-parfum.jpg

8. Ai grija ca dintii sa nu fie atinsi de ruj! Lasi impresia ca esti neingrijita!

9. Este bine sa te machiezi pentru un interviu, dar fi atenta sa nu fie un machiaj perfect! Managerii de la resurse umane vor crede ca vrei sa iei locul directorului.
 
autor: redactor Roxana Zoita - Toate drepturile rezervate (c) 2013 

Interesant de citit:
Cum ne pregatim pentru interviu?

Esti stresata: urmeaza momentul suprem in care trebuie sa te prezinti la un interviu. Sansele tale vor creste considerabil daca vei urma citeva sfaturi – deja testate – pe care ti le da supereva. ... citeste

Machiajul pentru interviu

Cum ne machiem pentru un interviu? In asa fel incat sa aratam bine si sa nu provocam reactii negative.Iata sfatul de la Supereva. ... citeste

Ce greseli fac femeile la locul de munca?

Se intampla adesea ca o femeie sa ramana blocata pe un anumit nivel al carierei fara a mai putea avea rezultate semnificative. Acest lucru rezulta adesea in urma anumitor greseli la locul de… ... citeste

 Supereva va ureaza o cariera de succes.

  Locul unde comentam cu placere:

 Cariera si succes >>>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Cariera

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII