Sindromul posh: geanta purtata pe brat dauneaza sanatatii?

Sindromul posh: geanta purtata pe brat dauneaza sanatatii?

Sindromul posh: geanta purtata pe brat dauneaza sanatatii?

  • Iata ca Victoriei Beckham pe langa multiplele titluri care ii revin: trendsetter, fashionista, creatoare de moda si nevasta de fotbalist, i se mai atribuie unul, de fapt un sindrom: sindromul posh sau "poshitis" care vine de la Posh.

Sindromul posh: geanta purtata pe brat dauneaza sanatatii?

 

Iata ca Victoriei Beckham pe langa multiplele titluri care ii revin: trendsetter, fashionista, creatoare de moda si nevasta de fotbalist, i se mai atribuie unul, de fapt un sindrom: sindromul posh sau "poshitis" care vine de la Posh.

Asadar, dupa medicii britanici, Victoria ar fi responsabila de problemele de sanatate ale femeilor care poarta genti mari atarnate de brat. Medicii spun ca astfel de genti imense purtate necorespunzator duc la fisuri in muschii bratelor, inflamarea articulatiilor si la dureri de spate.

/Images/victoria-geanta-poza1.jpg

Un kinoterapeut din Londra explica faptul ca: "femeile sunt convinse ca urmeaza un trend, dar de fapt nu fac altceva decat sa-si puna sanatatea in pericol. Constatam si o crestere a cazurilor cu probleme la umeri si gat" spune acesta.

Pentru ca Victoria este considerata o icoana a modei care adora in special gentile mari atarnate de brat, multe femei o iau drept exemplu si le poarta in acelasi fel. Ce nu stiu cele mai multe dintre ele, este faptul ca Victoria cara aceste "valize" dupa ea ca sa-si scoata in evidenta silueta anorexica.

/Images/victoria-geanta-poza2.jpg

Prin urmare, daca vrei sa eviti "poshitis", poarta geanta in mana sau pe umar, cum de fapt este si normal. La fel, reduce din greutatea gentii, si incearca sa pui in ea doar lucruri importante, nu este nevoie sa iei tot dulapul de cosmetice cu tine! 

autor: redactor Roxana Zoita - Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2013

Interesant de citit:
Cat de mult investesc starurile in… posete

Se spune ca geanta unei femei este un mini-univers care o reprezinta in totalitate pe proprietara. Acest lucru pare a fi valabil cu atat mai mult cu cat este vorba despre gentile care apartin unor… ... citeste

Crocodili si posete Hermes

4 crocodili pentru o poseta Hermes. Acesta este bilantul trist al ultimelor produse facute sa tresalte inima femeilor bogate, fara inima poate si desigur cu multi bani dar si soti indiferenti la… ... citeste

Diagrama ALĂPTĂRII: Monitorizează, înțelege mai bine și creează o RUTINĂ - folosește acest tabel

Pentru orice mămică de bebeluș care alăptează, diagrama de alăptare poate fi un instrument util - oferind o perspectivă mai clară și mai detaliată… ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII