Colectia Versace (toamna-iarna 2007): eleganta si discretie

Colectia Versace (toamna-iarna 2007): eleganta si discretie

Colectia Versace (toamna-iarna 2007): eleganta si discretie

  • Sezonul care se apropie e întâmpinat de Donatella Versace cu o colecţie sclipitoare, în care eleganţa şi feminitatea sunt pe primul plan. Iata pe larg despre colectia Versace in toamna -iarna 2007.

Linii simple şi precise, materiale vaporoase, blănuri, piele, culori estompate (beige, lila, griuri) alternând cu nuanţe puternice (verde crud, roşu aprins sau turcoaz) sau cu eternul şi elegantul contrast alb-negru, accesorii discrete dar bine puse în evidenţă, o armonie subtilă ce rezultă din seducţia formelor, din siguranţa liniilor şi simplitatea nuanţelor. Cam aşa s-ar traduce în cuvinte ceea ce ne propune creatoarea casei Versace pentru sezonul toamnă-iarnă 2007-2008.

Linii ferme în ţinuta de zi

Revenirea pantalonului drept, cu talie înaltă, se face simţită şi în colecţia Versace, însă ţinuta de zi pare a fi dominată de costumaţiile deux-pieces, în culori uni, cu tăieturi ferme, care emană siguranţa de sine a femeii care optează pentru această ţinută. Deşi ar putea părea uşor monotone, ţinutele deux-pieces propuse de Versace capătă un aer seducător prin combinarea cu un colant negru opac şi cu ştregnăreasca beretă, nelipsită în acest sezon.

 

 

 

Rochia midi - răsfăţul formelor

Rochiile propuse de Versace urmează de asemena tendinţa noului sezon, creatoarea mizând mai ales pe eleganţa dată de simplitate şi de culorile uni, clare, ce pun în evidenţă formele. Accesoriile sunt foarte importante. Bereta, un colier de efect, o poşetă din blană de culoarea rochiei, cureaua care subliniază linia taliei sau mănuşile lungi, uşor extravagante atrag cu siguranţă atenţia asupra unei rochii aparent simple. Rochia husă este dominantă, însă nu lipsesc din colecţia acestei toamne rochiile negre „a la Versace”, seducătoare, ca de obicei.

 

 

Mantouri în culori vii

Se pare că toamna care vine va fi una a contrastelor, cel puţin în ceea ce priveşte culorile. Mantourile viu colorate dau colecţiei Versace o notă plină de viaţă. Lungimea se menţine la jumătatea distanţei între genunchi şi coapsă, iar croiala este lejeră. Mâneci largi, nasturi mari, asortaţi cu ţesătura, gulere ample sau de tip tunică, şi totul asociat, obligatoriu, cu colanţi negri.

 

Blănurile nu trebuie să lipsească din garderobă!

Important este mai ales felul în care blănurile sunt asociate cu alte materiale. Combinaţiile se bazează în mod special pe contrastul dintre piesele vestimentare din blană şi restul ţinutei. Un bluzon gen bulgăre în contrast cu linia fermă a unui pantalon drept, un mantou cu mâneci largi combinat cu acelaşi pantalon drept dar în culori contrastante sau un mantou din piele, alb pe care sunt aplicate bucăţi de blană în contrast cu bucăţi de ţesătură gri metalizat sunt doar câteva opţiuni în care blănurile sunt piesa de bază.

 


Glamour şi discreţie

Acestea sunt tendinţele care dau nota de eleganţă rochiilor de seară propuse de Versace. Se mizează în mod special pe rafinamentul broderiilor realizate din plăcuţe de plastic mat. Muselina, jerseul sunt în centrul atenţiei. Opţiunea pentru monocrom se menţine şi în ţinuta de seară. Culorile preferate de Versace pentru rochiile de seară sunt beigeul, nuanţele de gri, movul foarte închis. Nu lipsesc însă nici roşul aprins sau argintiul sclipitor. Indiferent care este opţiunea, un lucru e sigur: dacă urmaţi liniile colecţiei Versace, în această toamnă veţi fi cu siguranţă pline de mister şi feminitate.

 

 

 

Photo credits: UBFactory

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. NICOLETA
    NICOLETAtrimis la 21/12/2011

    SUUUUUUUUUPER

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII