Dieta Easy-Fast, 6 kg in 2 saptamani

Dieta Easy-Fast, 6 kg in 2 saptamani

Dieta Easy-Fast, 6 kg in 2 saptamani

  • Dieta Easy-Fast, un regim rapid si usor, fara infometare, in programul caruia sunt foarte putine alimente interzise. Se bazeaza in primul rand pe consumul de legume si fructe, branza de vaci degresata, carne de pui, de vita sau peste, maioneza dietetica, mirodenii, otet balsamic si suc proaspat de lamaie. In schimb, trebuie sa eliminati definitiv zaharul din alimentatie, insa il puteti inlocui cu miere.

Dieta Easy-Fast, 6 kg in 2 saptamani!

Dieta Easy-Fast, un regim rapid si usor, fara infometare, in programul caruia sunt foarte putine alimente interzise. Se bazeaza in primul rand pe consumul de legume si fructe, branza de vaci degresata, carne de pui, de vita sau peste, maioneza dietetica, mirodenii, otet balsamic si suc proaspat de lamaie. In schimb, trebuie sa eliminati definitiv zaharul din alimentatie, insa il puteti inlocui cu miere.

Daca veti tine dieta ca la carte, dupa numai doua saptamani veti putea slabi intre cinci si sase kilograme.

Va prezentam mai jos care va fi meniul dumneavoastra zilnic in cele doua saptamani de dieta. In functie de preferinta, puteti alege, prin rotatie, una dintre cele trei variante de meniuri zilnice prezentate mai jos.

MENIUL 1

Micul dejun: un pahar cu suc natural de lamaie: amestecati intr-un pahar sucul proaspat al unei lamai cu apa plata, o ceasca cu ceai verde sau o cafea neindulcite, un pahar cu iaurt natural cu putine grasimi si doua felii de paine integrala unse cu un strat foarte subtire de unt.

Pranz: o portie de 150-200 de grame de peste, pasare sau carne de vita preparate la aburi si apa plata sau ceai de plante.

Cina: o portie de 200 de grame de legume preparate la aburi sau o salata de legume proaspete si apa plata sau ceai verde ori de plante.

Gustare: doua felii de sunca si un fruct, la alegere.

/Images/dieta-easy-fast1.jpg

Important! La doua mese pe saptamana puteti consuma si o portie de paste fainoase sau trei cartofi cu condimente preparati la aburi

MENIUL 2

Micul dejun: un bol cu lapte batut amestecat cu 30 de grame de cereale integrale sau branza degresata de vaci cu doua linguri cu fulgi de ovaz si o cana cu fructe rosii ori o felie de pepene galben si obligatoriu un pahar cu suc proaspat de lamaie cu apa plata.

Pranz: o friptura de vita sau de pui la tigaie cu o portie de fasole verde fiarta, un fruct la alegere si apa plata sau ceai verde.

Cina: o salata de andive, o omleta din trei oua si apa plata sau ceai de plante.

Gustare: doua felii de branza degresata si un fruct la alegere.

Important! Si la varianta a doua, la doua mese pe saptamana puteti consuma si o portie de paste fainoase sau trei cartofi cu condimente preparati la aburi.

MENIUL 3

Micul dejun: o jumatate de grepfrut sau un pahar cu suc proaspat de grepfrut neindulcit, doua oua fierte tari sau prajite in putin ulei de masline si doua felii de sunca presata fara grasime.

Pranz: o jumatate de grepfrut sau un pahar cu suc proaspat de grepfrut neindulcit, carne slaba de pui sau peste preparate la aburi sau la gratar, in orice cantitate, si un bol cu salata de legume si condimente, stropita cu putin otet balsamic sau cu suc proaspat de lamaie.

Cina: o jumatate de grepfrut sau un suc de grepfrut neindulcit, o portie de carne slaba de pui, de vita sau peste preparate la aburi sau in tigaie, in orice cantitate, si legume pe saturate, in stare cruda sau preparate la aburi, in afara de mazare, fasole uscata, porumb sau soia.

Dupa cina, inainte de culcare se poate bea un pahar cu lapte dulce degresat sau un pahar cu suc de rosii.

Interesant de citit:
Rodiile - un aliat in curele de slabire

Cunoscute deja pentru virtutile lor in lupta impotriva imbatranirii, rodiile sunt si un aliat de nadejde in lupta cu kilogramele, facand parte din categoria alimentelor care taie senzatia de foame si… ... citeste

10 remedii naturale care ard grăsimile - sfatul nutriționistului

Obezitatea și pierderea în greutate sunt din nou în centrul atenției, cu un accent sporit pe sănătate în detrimentul aspectului fizic. În trecut, pierderea… ... citeste

11 alimente care ajută la pierderea in greutate

Cand vine vorba de alimentele care ajuta la pierderea in greutate, telina si paine prajita sunt deja clasice. Dar nu vei pierde in greutate rontaind cantitati limitate numai din aceste produse. De… ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII