Pepenele rosu creste libidoul

Pepenele rosu creste libidoul

Pepenele rosu creste libidoul

  • De multe ori, oameni arunca parti ale fructelor si legumelor pe care le considera nesanatoase. Nu numai ca este un obicei risipitor, dar inseamna ca oamenii se lipsesc pe beneficiile aduse sanatatii. De exemplu, in timp ce multi oameni au tendinta de a decoji partea alba a unei portocale, aceste fibre se cred ca ar avea cea mai mare concentrare de flavonoide.

Pepenele rosu creste libidoul

De multe ori, oameni arunca parti ale fructelor si legumelor pe care le considera nesanatoase. Nu numai ca este un obicei risipitor, dar inseamna ca oamenii se lipsesc pe beneficiile aduse sanatatii. De exemplu, in timp ce multi oameni au tendinta de a decoji partea alba a unei portocale, aceste fibre se cred ca ar avea cea mai mare concentrare de flavonoide. In timp ce kiwi, in special coaja acestuia, contine de trei ori mai multa fibra decat pulpa sa. Interesant, nu-i asa?

Cu toate acestea, oamenii arunca adesea cojile fructelor si legumelor. Din nou, este un obicei risipitor...

Avertisment: Nu mancati coaja cu totul, ultimul strat de obicei se evita, cel mai subtire si verde, deoarece poate duce la deranjarea stomacului.

Beneficii de sanatate aduse de coaja pepenelui rosu (se consuma partea alb/verzuie dar nu si coaja exterioara inchisa)

1) Lupta impotriva radicalilor liberi

Conform Journal of the Science of Food and Agriculture, citrulina este un compus gasit in coaja pepenelui rosu, care joaca un rol in alungarea radicalilor liberi. Este convertit intr-un aminoacid care ofera in cele din urma protectie inimii si sistemului imunitar.

2) Poate stimula libidoul

Cercetatorii de la  Texas A&M's Fruit and Vegetable Improvement Center au constatat ca citrulina ajuta vasele de sange sa se relaxeze si poate ajuta chiar si disfunctia erectila. De fapt, capacitatea sa de a stimula fluxul de sange a dus ca denumirea citrulinei sa se schimbe in "Viagra naturii".

3) Scadere in greutate

Inca o data, citrulina intra in joc. Studiile au aratat ca consumarea citrulinei duce cu la 30 la suta mai putina crestere in greutate. Ideea este ca citrulina din coaja duce la mai putina oboseala musculara, care, prin urmare, permite oamenilor sa isi prelungeasca durata de antrenamente.

Moduri de a manca coaja de pepene includ alegerea unui fruct organic si adaugandu-l la piureuri sau pur si simplu muscat adanc din partea alba/verzuie a cojii.

Interesant de citit:
Cele mai importante etape în dezvoltarea bebelușului, până la un an - video

Dezvoltarea motorie a unui bebeluș se referă la progresul și evoluția sa în dezvoltarea abilităților motorii, adică capacitatea de a se mișca și de… ... citeste

Top 10 afrodisiace

Cele mai renumite afrodisiace isi merita oare renumele? Unele da, altele... mai putin. Iata topul 10 in ordine descrescatoare. ... citeste

20 alimente pentru a-ti creste libidoul

Incerci sa iti stimulezi libidoul? Incearca urmatoarele alimente afrodisiace si cu siguranta vei beneficia de efectele dorite! ... citeste


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Sex

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII