Operatiunea Mica Domnisoara

Operatiunea Mica Domnisoara

Operatiunea Mica Domnisoara

  • Într-o comunitate dinamică, trează la orice oră din zi şi din noapte - cum este Desprecopii.com, orice concurs e primit cu aplauze, voturile sunt deseori contestate, resetate, campania de strângere de puncte reîncepe, jurizarea este aşteptată cu înfrigurare iar premiile sunt întotdeauna aplaudate, după ce trece primul val de tristeţe că nu favoritul tau a câştigat. Aşa s-a întâmplat şi în cazul Concursului de fotografie “Clipe de viaţă 2007”...

Într-o comunitate dinamică, trează la orice oră din zi şi din noapte - cum este Desprecopii.com, orice concurs e primit cu aplauze, voturile sunt deseori contestate, resetate, campania de strângere de puncte reîncepe, jurizarea este aşteptată cu înfrigurare iar premiile sunt întotdeauna aplaudate, după ce trece primul val de tristeţe că nu favoritul tau a câştigat. Aşa s-a întâmplat şi în cazul Concursului de fotografie “Clipe de viaţă 2007”...

Nimic deosebit faţă de alte concursuri, până în momentul în care câştigătorii au fost invitaţi să-şi ridice premiile.

Abia atunci a început cu adevărat distracţia

Ştiam că femeilor le place să se joace de-a detectivii. Poate de aceea, când administratorii site-ului au cerut ajutorul comunităţii pentru a descoperi cine se ascunde în spatele unui nickname, reacţiile au fost atât de prompte. Cum a început Operaţiunea Mica Domnişoară – detectiv service?

Cu un mesaj de la Desprecopii (Mirela):

“Dragii nostri, Va cerem ajutorul. Avem un castigator de premiul 1 la Concursul Clipe de viata 2007 si nu putem sa dam de el. Este vorba despre persoana care a trimis poza: Mica Mea Domnisoara. Pentru ca au inceput sa apara pretendenti falsi ...va cerem ajutorul sa intram in legatura cu castigatoarea adevarata a premiului 1.

(Castigatoarea premiului 2 ne-a contactat deja). Eu am trimis un email ieri persoanei care a trimis poza insa nu am primit nici un raspuns. Indicii: Aceeasi persoana a intrat in concurs cu poza aceasta. Daca recunoasteti aceasta fetita, poate reusim sa identificam pe mamica premiului 1.”

Desigur, această nemaiîntâmplată situaţie a fost o bună lecţie şi pentru administratorii site-ului: la urmatorul concurs se introduce regula de a trimite in descriere si numele membrului DC.

Imediat au început să apară presupunerile: “E fata Maggdei”. “Ba nu e fata Maggdei”. În scurt timp, zeci de “detective” si-au pus energia şi spiritul de observaţie la contribuţie.

N-a durat mult până când joaca de-a detectivii a ajuns printre cele mai citite subiecte de la discuţii generale. 

“Ma framanta rau povestea asta, pentru ca la un moment dat am impresia ca am gasit un album unde era si poza asta.. cert e ca am zis '' a ei domnisoara!!'' si nu mai pot sa dorm ca nu stiu a cui e!!! Asa ca urmaresc atent...” recunoştea cinstit LiliaToma.

Alte bilanturi anuale Desprecopii.com

Actiuni umanitare Desprecopii.com

Vedete la Desprecopii.com

 Comunitate

Forum General Discutii despre aproape orice. Aici este punctul de intilnire si de plecare catre discutii specializate.

Parintii intreaba, parintii raspund! In aceasta lista de discutii puteti pune intrebari la obiect altor parinti (Exemplu: Este normal ca baiatul meu cere noaptea lapte?)

Fotografia a fost analizată atent, s-au dat mii de clickuri pentru a vedea orice detaliu ce ar fi putut duce la identificarea mămicii micuţei domnişoare ce ne-a cucerit pe toţi. Am descoperit pe rând: că micuţa domnişoară e din America de Nord (după zăpada din prima fotografie şi după… găurelele de la priza vizibilă în a doua fotografie), că în mod cert casa micuţei domnişare are încălzire prin pardoseală, că are sau a avut un câine de talie mare (după lăbuţele din a doua fotografie – a decretat Denizel), că aşa uşă spre grădină (cum a văzut Androix) sigur nu se găseşte în România şi dacă ne mai uităm şi la gard, acela nu poate fi decât de “backyard”.

S-a trecut apoi la extrapolări bazate pe analiza atentă a hainelor fetiţei: “uite un subiect care-ncepe sa-mi placa cu adevarat ... Stiu ca Mirela ar vrea solutia, dar daca nu se supara ne putem juca, nu? Eu inclin pentru US din cauza imbracamintii Micii Domnisoare. Aici intram in fantezie... dar why not? Fetita e imbracata retro ca pe vremea strabunicii cu hainuta evazata si-mi pare cu manson pentru maini. Deci daca e US, nu o zona de coasta mai moderna ci pledez pentru unul din statele interioare sau din "vestul salbatic"…”

Dar Mirela a demontat demonstraţia cu un singur rând: contul de pe care a fost trimisă poza a fost înregistrat în România. Andacos a recunoscut cinstit că şi ei i s-a părut că totuşi peisajul din spatele fetiţei e … carpatin.

În acest punct, discuţia a deviat spre alt aspect: Dacă mămica fetiţei nu îşi reclamă premiul, oare e lipsă de interes? Oare e totul în regulă? Comunitatea a decis că mămica micuţei domnişoare merită să i se mai acorde puţin timp: “Poate e prin spitale, poate e plecata din tara, poate e undeva unde n-are net, poate ......exista multi de "poate"....dar poate fi si varianta ca e un membru care intra f rar. totusi eu zic sa ii dam mai mult timp. si la LOTO e valabil 1 an premiul, aici de ce n-ar fi macar inca o luna de acum?” (April) “Dati-i un timp rezonabil. E chiar fain misterul ei.” (Snee)

După ce ne-am liniştit în privinţa perioadei de graţie, maratonul presupunerilor a continuat. Sabina ne-a confirmat că astfel de gărduţuri se fac totuşi la casele de la munte… “ce se vede spatele fetitei, priza, in ea se pare ca este un odorizant electric, iar acele presupuse labe de caine, pot fi foarte bine o blana intinsa pe jos” a deschis o nouă pistă kariguld. Teoria cu blana de animal a fost însă contrazisă de păpădie şi de denizel care au decretat: sunt labe de câine, ba mai mult, un caine viu care doarme pe partea stanga…

Apoi, şoc şi groază, fotografiile nu mai puteau fi accesate. Operatiune in impas, Spionii au stres fisierele cu poze, Nu mai detinem nicio dovada, Alarma de grad zero! Ocupativa pozitiile...trecem la atac, cine nu e cu noi e impotriva noastra, pe caiiiiii ca se filmeaza” a comunicat April.

Spionii s-au dovedit însă a fi chiar adminii care lucrau de zor la unul din servere. În scurt timp pozele au redevenit vizibile, au reînceput speculaţiile: Poate e o persoana "publica" ,care stiu eu...citeste forumul,si-a facut un cont,pentru a intreba ceva eventual,a trimis doua fotografii pentru un concurs,fara sa o interezese premiul si acum e normal sa nu isi doreasca publicitate.” a presupus anyella. Gabitzica a continuat deductiile logice: “Daca si-a votat poza pusa in concurs, si luand in considerare ca are 0 mesaje nu poate fi decat al membrei Oani_2002. Inca ceva...2002 poate fi anul nasterii fetitei, deci are in jur de 6 ani, se potriveste perfect cu profilul fetitei din poze…”

Abia după o săptămână, câştigătoarea concursului le-a scris administratorilor. Apoi a intrat si pe forum sa lamureasca misterul absentei sale nemotivate: “Buna, sunt ramii si sunt detinatoarea pozei castigatoare. Imi pare rau ca nu am dat un semn de viata mai devreme, dar a fost o perioada foarte plina pentru mine. Sunt insarcinata in luna a 7 -a si nu m-am simtit prea bine in ultima vreme. Probleme neasteptate. De aceea nu am mai avut timp sa intru prea des pe site. Sincera sa fiu, nu am urmarit rezultatul concursului pt ca nu ma asteptam sa castige o poza de-a mea. Ma bucur daca v-a placut si va rog sa ma iertati daca v-am tinut in suspans.”

Micuţa se numeşte Maria şi are cinci ani şi un nou portret  al ei a fost făcut public spre a spulbera orice bănuieli nelalocul lor. Împreună cu mămica ei îl aşteaptă acum pe bebe Luca, frăţiorul a cărui fotografie o aşteptăm la următorul concurs DC. Mulţumim Ramii pentru fotografiile frumoase şi pentru prilejul involuntar de joacă de-a detectivii!

autor: Andreea Demirgian, Redactor Desprecopii.com , Toate drepturile rezervate (c) Desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. DANA CHOWPERSA
    DANA CHOWPERSAtrimis la 14/10/2008

    Chiar a fost un moment deosebit pentru mine operatiunea mica domnisoara.Imi amintesc ca eram la servici atunci, salvasem fotografia fetitei si incercam sa o gasesc pe alte siteuri despre copii , chiar m-am inregistrat pe cateva pentru a acesa fotografiile copiilor...si in final dupa ce am vizionat zeci de imagini cu copii am concis si eu ca celelalte fete ca seamana cu fetita magdei(aveam ambele fotografii una langa alta si ma uitam la trasaturi) cu toate ca stiam clar ca nu este fetita ei...ce amintiri mi-a aprins acest articol.Ce detectivi aici la despre copii...

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII