Educatia copilului Fecioara

Educatia copilului Fecioara

Educatia copilului Fecioara

  • Acestui copil nu-i scapa nimic. Mintea Fecioarei nu se opreste niciodata, rotile se invart incontinuu, informatiile trec neincetat, notele folositoare raman iar cele inutile dispar fara urma. Mintea este o unealta foarte puternica.

  Copilul Fecioara

Perioda: 23 August - 22 Septembrie
Planeta dominanta: Mercur
Element: pamant
Zi norocoasa: luni
Numere norocoase: 4 si 8

Piatra de nastere: sardonixul
Culoare de noroc: gri
Metal: mercur
Locuri prielnice: orasele mici


toate zodiile aici

Vigilenta mentala care observa si distinge

Acestui copil nu-i scapa nimic. Mintea Fecioarei nu se opreste niciodata, rotile se invart incontinuu, informatiile trec neincetat, notele folositoare raman iar cele inutile dispar fara urma. Mintea este o unealta foarte puternica. 

  Mai cititi 

Eficienta si discernamant

Fecioara este un suflet ordonat, insa nu neaparat si fizic asa cum se presupune. Dorinta de a avea toate lucrurile puse intr-o ordine este mai mult o idee decat o realitate. Pentru Fecioara este foarte important sa nu fie risipitor si sa-si gaseasca propria nisa, putand fi de folos si altor persoane.

Inclinatia si dorinta de a-i ajuta pe cei din jur

Pentru Fecioare este o placere s-i poata ajuta si pe altii. Fiind un semn de Pamant, Fecioara prefera sa le fie de folos oamenilor intr-un mod practic. Ca adult, va prefera sa se afle in umbra unei afaceri nu in fruntea ei, energia sa fiind folosita de fiecare data constructiv.

Capacitatea de a impune standard inalte si de a tinti doar spre perfectiune

Fecioara observa imediat imperfectiunea si tinteste doar spre locul intai in tot ce isi propune. Iar capacitatea sa de a observa pana si cele mai mici detalii este surprinzatoare. Copilul Fecioara nu va pierde nimic din ochi si iti va spune imediat ce nu este in regula. Puterea sa de observare i-i va da posibilitatea sa judece calitatea oricarui lucru si sa impuna standarde inalte, atat pentru el cat si pentru cei din jurul sau.

MAi cititi:

  Articole despre Psihologia Copilului

Mai multe despre psihologia copilului aici >

 Forumuri specializate ale comunitatii

Cabinetul Psi - Psihologie
Forum specializat de psihologie.  Intrebari si raspunsuri la intrebarile ce ne framanta.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII